- 19 Mayıs 2013
- 690
- 246
-
- Konu Sahibi graphicdesigner
- #1.061
Sen neden evinde değilsin rabiacimZeynepçim keşke sen de alsaydın kuzum gerçi ben aldıktan sonra pek beğenmemiştim ama beni şaşırttı çok güzel oldu maşallah çok sevdim
Nazife hoşgeldin canım ya ev özlemini bana sor bir de yatağımda yatmayı özledim evimin kokusunu özledim ya
ayyyy maşallah maşallah 41 kere maşallah bizim küçük meleğimize yaaaai demek 4 mm , o bizim topiğimizin ilk bebeği, ,nşallah bu haberlerin ardı arkası kesilmez, zeynebe, nazifeye, floresa ve isteyen herkese Allah nasibeder inşallah.Selamun aleykum kızlar nasılsınız? ? Beni merak etmişsiniz Allah razı olsun bi haftadan beri kaç yaş yaşlandım öyle çökmüştüm ki anlatamam bu topiğe hiç bakamadım daha bugün giriyorum boş gebelikle ilgili ne kadar topic varsa okudum psikolojim iyice bozuldu. Sonraaraştırmaayı bırakıp dua ettim insan ne kadar araştırırsa okadar çok evhama kapılıyormuş bunu anladım ve bugün kontrole gittim. Geçen gittiğim doktor başkaydı kendi doktoruma randevu bulamamıştım. Bu sefer kendi doktoruma gittim Allaha şükür 4mm bebeğimizi gördük geç döllenmeymiş normalde 8 haftalık olması gerekirken 6 haftalıkmış meğer. Allahım ne kadar şükretsem az Rabbim herkese sağlıklı gebelik nasip etsin. Sizleri seviyorum iyi ki varsınız
canımm hoşgeldin sayfamıza, çiçeklerinin maşallahı var hepsi çok sağlıklı ve diri görünüyorlar. Belliki senin elinden çiçekler tutuyor ve memnunlar hayatlarından. salon çiçeği olarak benjamin kesinlikle tavsiye ederim kuzum.Bikaç cicegim daha var onlari da en musait zamaninda ekleyecegim salon çiçekleri yetistirmeye yeni heves etmeye basladim evimde üç difenbahya üç kaucuk var hamdolsun adini bilmedigim bikaç cicegim daha var onlarida ekleyecegim ins
aaaaa rabia inanamıyorum maşallah maşallah maşallah bu çiçek o çiçekmi yaaa, resmen benimkinin aynısıymış yahu bu. süpper ötesi olmuş, iyiki almışsın, ve bu çiçek hiç nazlı değildir varya coşar gider inan, dalları yere değer yakında.Kızlar üzüntümü de paylaştınız sevincimi de ne kadar teşekkür etsem azzzz çok sağoluunn
Bu a101 den aldığım telgraf kısa sürede minik minik yapraklar çıkardı aldığım zaman büyük yapraklar renksizdi meğer yeni çıkanlar renkli oluyormuş çok tatlı yerim ben bunu yaa
Yan olmuş amaaaEki Görüntüle 1515699
Benjamin ne kuzum
neyse ben orkide alıcam artıkın tabi kalırsaZeynepçim keşke sen de alsaydın kuzum gerçi ben aldıktan sonra pek beğenmemiştim ama beni şaşırttı çok güzel oldu maşallah çok sevdim
Nazife hoşgeldin canım ya ev özlemini bana sor bir de yatağımda yatmayı özledim evimin kokusunu özledim ya
yok kısss perşembe günü geliyoayyyy maşallah maşallah 41 kere maşallah bizim küçük meleğimize yaaaai demek 4 mm , o bizim topiğimizin ilk bebeği, ,nşallah bu haberlerin ardı arkası kesilmez, zeynebe, nazifeye, floresa ve isteyen herkese Allah nasibeder inşallah.
canımm hoşgeldin sayfamıza, çiçeklerinin maşallahı var hepsi çok sağlıklı ve diri görünüyorlar. Belliki senin elinden çiçekler tutuyor ve memnunlar hayatlarından. salon çiçeği olarak benjamin kesinlikle tavsiye ederim kuzum.
aaaaa rabia inanamıyorum maşallah maşallah maşallah bu çiçek o çiçekmi yaaa, resmen benimkinin aynısıymış yahu bu. süpper ötesi olmuş, iyiki almışsın, ve bu çiçek hiç nazlı değildir varya coşar gider inan, dalları yere değer yakında.
tüh yaa keşke zeynep te alsaymış beeee tühhh..
bu arada zeynep kuzum aldınmı orkideyi???
Sen neden evinde değilsin rabiacim
ya bu yavrular kopartılabiliyomu yani başka saksıya dikiliyor mu çok merak ediyorum :) :)Kızlar bu da benim kaktusum ve yavruları
Evet yavrulardan çoğalıyor bu kaktüsya bu yavrular kopartılabiliyomu yani başka saksıya dikiliyor mu çok merak ediyorum :) :)
bnde de vardı
Doğum günü hediyesi olarak minik kaktusler var ya onlardan alabilirsin hani radyasyon önleyici ozeligi oldugu icin dekoratif amaçlı dakullanabilir