Bahçe Bakımı ve Çiçekler Çiçek Sevenlerin Buluşma Mekanı

Zeynepçim keşke sen de alsaydın kuzum gerçi ben aldıktan sonra pek beğenmemiştim ama beni şaşırttı çok güzel oldu maşallah çok sevdim
Nazife hoşgeldin canım ya ev özlemini bana sor bir de yatağımda yatmayı özledim evimin kokusunu özledim ya

ayyyy maşallah maşallah 41 kere maşallah bizim küçük meleğimize yaaaai demek 4 mm , o bizim topiğimizin ilk bebeği, ,nşallah bu haberlerin ardı arkası kesilmez, zeynebe, nazifeye, floresa ve isteyen herkese Allah nasibeder inşallah.

canımm hoşgeldin sayfamıza, çiçeklerinin maşallahı var hepsi çok sağlıklı ve diri görünüyorlar. Belliki senin elinden çiçekler tutuyor ve memnunlar hayatlarından. salon çiçeği olarak benjamin kesinlikle tavsiye ederim kuzum.
aaaaa rabia inanamıyorum maşallah maşallah maşallah bu çiçek o çiçekmi yaaa, resmen benimkinin aynısıymış yahu bu. süpper ötesi olmuş, iyiki almışsın, ve bu çiçek hiç nazlı değildir varya coşar gider inan, dalları yere değer yakında.
tüh yaa keşke zeynep te alsaymış beeee tühhh..

bu arada zeynep kuzum aldınmı orkideyi???

grap sağol kuzucum darısı isteyen herkesin başına inşallah
sen nerelerdesin kız hiç burda değildin
çiçeğim evet coştu diğer çiçeklerim kendi evimde bunu yanıma aldım daha doğrusu kendi evime daha götüremedim burayı çok sevdi yaa buarada ben taa cumartesi günü gördüm 101de orkide, ne zaman gelecekti? benim orkidelerim çok kötü oldu o yüzden daha bulaşmıyorum o işe

neyse ben orkide alıcam artıkın tabi kalırsa
yok kısss perşembe günü geliyo

Zeynep canım sen hiç 101'e baktın mı ben cumartesi uğradığımda orkide gördüm vallahi bazen erken koyuyorlar ya öyle olabilir bi bak istersen

Son eklediklerimin resimdeki ciceklerin isminibilmiyorum ama penceredekileri a101den aalmıştım bakimini beceremedim konu sahibi arkadasim benjamini en kisa zamanda temin edeceğim :)

Hayırlı akşamlar hanımlar :) Sizden öneri almak istiyorum arkadaşıma doğum günü hediyesi olarak saksıda bakabileceği sevimli bir çiçek armağan etmek istiyorum. Daha önce hiç çiçek yetiştirmedim. Sizce ne hediye etmeliyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…