- 1 Şubat 2007
- 5.419
- 1.588
- 39
-
- Konu Sahibi graphicdesigner
- #1.041
paylaştıklarım benim bir kısmı 5 yıl öncesine ait cdye koymuştum ama şimdi yok dr ysakladı çiçeği yasakladıama paylaştığınız kırmızı çiçek sizin deıl mı o çok güzel
aa öyle mi üzüldüm geçmiş olsunpaylaştıklarım benim bir kısmı 5 yıl öncesine ait cdye koymuştum ama şimdi yok dr ysakladı çiçeği yasakladı
Zeze saplari ve ust metal olmasin elin yanıyo .Benimkiler emsan cok memnunum .Kalın dipleri var.graaappp şunu alıyorum iyimi canım sence
http://www.n11.com/korkmaz-a1606-pe...9?cid=601002&gclid=CIGN2d-hnsUCFWMUwwod6HYAFA
Bilmem yakar gibi metal sonuçta .Lacicim ama el yakmayan saplar yaziyo
Selamun aleykum kızlar nasılsınız? ? Beni merak etmişsiniz Allah razı olsun bi haftadan beri kaç yaş yaşlandım öyle çökmüştüm ki anlatamam bu topiğe hiç bakamadım daha bugün giriyorum boş gebelikle ilgili ne kadar topic varsa okudum psikolojim iyice bozuldu. Sonraaraştırmaayı bırakıp dua ettim insan ne kadar araştırırsa okadar çok evhama kapılıyormuş bunu anladım ve bugün kontrole gittim. Geçen gittiğim doktor başkaydı kendi doktoruma randevu bulamamıştım. Bu sefer kendi doktoruma gittim Allaha şükür 4mm bebeğimizi gördük geç döllenmeymiş normalde 8 haftalık olması gerekirken 6 haftalıkmış meğer. Allahım ne kadar şükretsem az Rabbim herkese sağlıklı gebelik nasip etsin. Sizleri seviyorum iyi ki varsınız
Çok ama çok çok çok sevindim. Bak dediğim gibi olmuş inan çok dua etmiştim geç döllenme olur inşallah diye. O zorlukları yaşatmasın allah kimseye.Selamun aleykum kızlar nasılsınız? ? Beni merak etmişsiniz Allah razı olsun bi haftadan beri kaç yaş yaşlandım öyle çökmüştüm ki anlatamam bu topiğe hiç bakamadım daha bugün giriyorum boş gebelikle ilgili ne kadar topic varsa okudum psikolojim iyice bozuldu. Sonraaraştırmaayı bırakıp dua ettim insan ne kadar araştırırsa okadar çok evhama kapılıyormuş bunu anladım ve bugün kontrole gittim. Geçen gittiğim doktor başkaydı kendi doktoruma randevu bulamamıştım. Bu sefer kendi doktoruma gittim Allaha şükür 4mm bebeğimizi gördük geç döllenmeymiş normalde 8 haftalık olması gerekirken 6 haftalıkmış meğer. Allahım ne kadar şükretsem az Rabbim herkese sağlıklı gebelik nasip etsin. Sizleri seviyorum iyi ki varsınız