Bahçe Bakımı ve Çiçekler Çiçek Sevenlerin Buluşma Mekanı

zeynepcim hayırlı olsun çok güel, güle güle kullan fiyatıda inanılmaz uygun.
saplar konusuna gelince bende laci gibi düşünüyordum onun için bu metal kulplusunu almamıştım, ama aynen dediğin gibi ; tencereyi kendi boyutlarına uygun olmayan çok daha büyük gözlü bir ocağa koyup altını da sonuna kadar açınca benimde tenceremin kulplrından erime kokusu geliyor ve inanılmaz ısınmış oluyor. bu yani her tencere için geçerliymiş meğer, sonradan öğrendim. onun için metal kulplu olması bir sıkıntı değil yani, hatta daha bile uzun ömürlü olur, kulpları ateşten deforme olmaz en azından çk bile açsan altını :)

Selamun aleykum kızlar nasılsınız? ? Beni merak etmişsiniz Allah razı olsun bi haftadan beri kaç yaş yaşlandım öyle çökmüştüm ki anlatamam bu topiğe hiç bakamadım daha bugün giriyorum boş gebelikle ilgili ne kadar topic varsa okudum psikolojim iyice bozuldu. Sonraaraştırmaayı bırakıp dua ettim insan ne kadar araştırırsa okadar çok evhama kapılıyormuş bunu anladım ve bugün kontrole gittim. Geçen gittiğim doktor başkaydı kendi doktoruma randevu bulamamıştım. Bu sefer kendi doktoruma gittim Allaha şükür 4mm bebeğimizi gördük geç döllenmeymiş normalde 8 haftalık olması gerekirken 6 haftalıkmış meğer. Allahım ne kadar şükretsem az Rabbim herkese sağlıklı gebelik nasip etsin. Sizleri seviyorum iyi ki varsınız

Çok ama çok çok çok sevindim. Bak dediğim gibi olmuş inan çok dua etmiştim geç döllenme olur inşallah diye. O zorlukları yaşatmasın allah kimseye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…