Bahçe Bakımı ve Çiçekler Çiçek Sevenlerin Buluşma Mekanı

Güzel bir fikirmiş teşekkür ederim ama böyle daha renkli bir şey olsa daha güzel olmaz mı
buradaki arkadaşlar sağ olsun benim minik saksılarıma kalonşa önerdiler. ve ben çok sevdim 3 tane aldım, çok hoşlar. çiçekleri minik çok güzel salon çiçeği hem. bana gelse çok sevinirdim. orkide de olur ama biraz pahalı olur. maddiyat dert değilse çok hoş bence.

buradaki arkadaşlar sağ olsun benim minik saksılarıma kalonşa önerdiler. ve ben çok sevdim 3 tane aldım, çok hoşlar. çiçekleri minik çok güzel salon çiçeği hem. bana gelse çok sevinirdim. orkide de olur ama biraz pahalı olur. maddiyat dert değilse çok hoş bence.

Çok teşekkür ederim araştırdım çok güzel bir çiçek. Değerlendireceğim :)

her ilde oluyormu bu böyle canım. yani perşembe günü kesin gelir mi acaba her a 101 e
tatlım geliyor her ile benim bildiğim, hatta bazılarına erkenden geliyor, bence bugün git bir uğra gelmişse bitirirler. çok güzel bir öneri hem çok uygun fiyatı yarı fiyatına resmen, hemde en asil çiçeklerden biridir.

tatlım geliyor her ile benim bildiğim, hatta bazılarına erkenden geliyor, bence bugün git bir uğra gelmişse bitirirler. çok güzel bir öneri hem çok uygun fiyatı yarı fiyatına resmen, hemde en asil çiçeklerden biridir.
evet canım bende bayılıyorum bir tane kurttum malesef. şimdi tekrar almak istiyorum bi gidip bakayım o zaman bu gün. olmazsa her gün giderim uzak değil zaten :)

kızlar ayy mum çiçeklerim resmen gelişim dönemine geçti çok seviniyorum, yeni yaprak verişyorlar, sürgün veriyorlar filan yerim ben onları, yalnız sksılarını değiştirmem lazım, öyle su birikmişki topraklarında cılık su yani, artık çürüyecek nerdeyse, tamda gelişim döneminde ellemiyim diyorum ama napsam bilemedim yaa, altı delikli saksıya koymam gerekiyor, acaba değiştirsem saksılarını bişey olurmu?

kızlar ayy mum çiçeklerim resmen gelişim dönemine geçti çok seviniyorum, yeni yaprak verişyorlar, sürgün veriyorlar filan yerim ben onları, yalnız sksılarını değiştirmem lazım, öyle su birikmişki topraklarında cılık su yani, artık çürüyecek nerdeyse, tamda gelişim döneminde ellemiyim diyorum ama napsam bilemedim yaa, altı delikli saksıya koymam gerekiyor, acaba değiştirsem saksılarını bişey olurmu?
kısss benim mumda öle 2 yaprak daha vermiş :KK6:

Aldigimda pembe olan, tekrar acinca mor beyaz cizgili acan orkidem ve daha once nasil dikilecegini size sordugum yildiz yumrusunun simdiki hali...

Eklentiler

• 20150503_120505.jpg
    20150503_120505.jpg
    75,9 KB · Görüntüleme: 92
  • 20150503_120523.jpg
    20150503_120523.jpg
    134,4 KB · Görüntüleme: 103
Aldigimda pembe olan, tekrar acinca mor beyaz cizgili acan orkidem ve daha once nasil dikilecegini size sordugum yildiz yumrusunun simdiki hali...
ayyynekadar güzel olmuş orkiden, ebruli gibi bayıldım maşallah.
bu arada süpersin yıldız yumrusu tutmuş elinden bak, inşallah çiçek açtıüğında da resimlerini bekliyoruz

ayyynekadar güzel olmuş orkiden, ebruli gibi bayıldım maşallah.
bu arada süpersin yıldız yumrusu tutmuş elinden bak, inşallah çiçek açtıüğında da resimlerini bekliyoruz
Cok cabuk buyuyor masallah. Bir de bir yumrudan birden fazla cicek cikacak gibi. Buyudukce asamalarini da paylasirim :)

Pınarcım bende alnayı düsünüyorum .Bulunduğu ortamı ışik alma sıcaklık sulama vs nasıl yapıyorsun paylaşirmısın.Mesela nerde şimdi.
Aslinda bu dunku foto. O kadar hizli buyuyor ki bugunkunu de cekip paylasayim. Yer olarak guney cephedeki camin disinda saksida. Sulamayi da gun asiri topragi islatacak kadar yapiyorum. cabuk buyiyunce daha da hevesleniyor insan :)

X