Bahçe Bakımı ve Çiçekler Çiçek Sevenlerin Buluşma Mekanı

Grapcım menekşelerini çok sulamışsın lekeler onu gösteriyo vede üstten sulanmış .Dipleri takır takır kurusun bırak .Yaprakları biraz bıraksın kendini öyle sula.Günduz sulama yapma
.Artık çiçeklerinizi gece sulayın gündüz ıslak toprak ve sıcak kökleri ve yaprakları pißirir bahçe çicekleri de dahil akşamdan sulayın.

lacimmmmmm canımmmmm ben senin yorumlarını o bilgili konuşmalarını yerim yaaaa özledim beee nerdesin sen arkadaş, herkes firarlarda. tamam uzmanım menekşeye gıdım su yok bundan sonra :))))

canım benim çok üzgünüm inşallah bebeği görürsünüz
ama takdiri ilahi sabırlı ol canım

Yok ben bayaa oldu ekeli ocakta gelmişti bana ama gelişmemiştir iki kok birlikte ayni saksıda olunca gelişmedi diye ben ikisini ayırmıştım simdi ikisi de çiçek açtı :)

Üzülme arkadaşım .Allahım selametlik versin sana.

Eki Görüntüle 1511613 Mum çiçeğim yaprak çıkarmış hem de kocaman olmuş yeni gördüm .2 minnak yaprak daha geliyor.
laciii benimde güneş gören mum çiçeğim coşku moduna geçti maşallah, kız varya birde yaprak çıkartınca öyle hızlı büyüyor ki o yaprak şaşırıp kalıyorum, birde kocaman oluyor yani nerdeyse diğer yaprakları geçiyor boyu. yerim ben onu yaa birde çiçek açsa varya başıma taç ederim onu :)))
Ayy maşallah yalniz cinsleri farklı sanki. Ben yarışmaktan korktum bi an seninki supermis :)
oyy canım benim, kız aynı boydalar ve aynı formdalar, benimkinin aynısı seninkide, sadece rengi farklı. benimki topu topu 10 cm filan yani. küçük daha teyzesi :)))
memnuniyetle akşam ilk işim bebişkolarımı çekip buraya yüklemek olacak
merakla bekliyorum, topiği şenlendirelim :)))
çiçeğin şahane maşallah bu tarz dantelli plastık saksılara önerebileceğin çiçek türleri nelerdir ?
canım bence bu dantelli saksılara arkadaşların da dediği gibi uzun bitkiler dikebilirsin, uzayan bitkiler iyi olur, çünkü dantel kısmına toprak konulamadığı için çiçekler aşağıda kalıyor, katanfil olur, yukarı uzayan sarmaşık tarzı bişey olabilir. karanfil gayet uygun olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…