- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.891
-
- Konu Sahibi graphicdesigner
Grapcım menekşelerini çok sulamışsın lekeler onu gösteriyo vede üstten sulanmış .Dipleri takır takır kurusun bırak .Yaprakları biraz bıraksın kendini öyle sula.Günduz sulama yapmagazel kuzum benim menekşe çeliğim köklendi diktim bakalım seni geçicem bu gidişle, seninkiler ne alemde sesin soluğun çıkmıyor, taşınma işine mi başladın yoksa Allah yardımcın olsun eğer öyleyse...
laci ben şimdi buna çok mu su verim azmı vereyim ne edeyim :)))Eki Görüntüle 1509506
canım benim çok üzgünüm inşallah bebeği görürsünüzMerhaba kızlar nasılsınız görüşmeyeli ??
Buralara hiç gelemiyorum sizi özledim vallahi
Ben evime geçtim bi 5 günlük menekşelerim çok kötü olmuştu onlara bakım uyguladımevimi hiç temizleyemedim pis pis duruyor
Bu arada doktora gittim kesem 18 mm sata göre 7 haftam bitti ama embriyoyu göremedik moralim çok bozuk doktor haftaya kürtaja hazırlıklı gel büyük ihtimal boş gebelik dedi dünyam başıma yıkıldı kendimi o kadar hazırlamıştım ki bebeğimin varlığına. çok kötüyüm dualarınıza ihtiyacım var lütfen ismen dua edin. Allah büyüktür.
Kendinize iyi bakın görüşürüz inşallah
merhaba canım hoşgeldin aramıza, seninde çiçeklerin varsa resimlerini görmek isteriz. Gözlerimiz şenlensinay burası şahane olduuu süper bilgi paylaşımları olacak tebrik ederim
OYYYYY maşallah yaaa sen daha bunu çok yakın bir zamanda ekmemişmiydin nazife????? süperrr bayıldım, benimkinin arkadaşı işte bak aynı boydalar, bakalım hangimizinki daha hızlı büyüyecek yarış edelim :)))))Biz çiçek açtık :)
Yok ben bayaa oldu ekeli ocakta gelmişti bana ama gelişmemiştir iki kok birlikte ayni saksıda olunca gelişmedi diye ben ikisini ayırmıştım simdi ikisi de çiçek açtı :)OYYYYY maşallah yaaa sen daha bunu çok yakın bir zamanda ekmemişmiydin nazife????? süperrr bayıldım, benimkinin arkadaşı işte bak aynı boydalar, bakalım hangimizinki daha hızlı büyüyecek yarış edelim :)))))
Merhaba kızlar nasılsınız görüşmeyeli ??
Buralara hiç gelemiyorum sizi özledim vallahi
Ben evime geçtim bi 5 günlük menekşelerim çok kötü olmuştu onlara bakım uyguladımevimi hiç temizleyemedim pis pis duruyor
Bu arada doktora gittim kesem 18 mm sata göre 7 haftam bitti ama embriyoyu göremedik moralim çok bozuk doktor haftaya kürtaja hazırlıklı gel büyük ihtimal boş gebelik dedi dünyam başıma yıkıldı kendimi o kadar hazırlamıştım ki bebeğimin varlığına. çok kötüyüm dualarınıza ihtiyacım var lütfen ismen dua edin. Allah büyüktür.
Kendinize iyi bakın görüşürüz inşallah
Yarış adaletsiz olur bu durumda :) ben erken ektigim içinOYYYYY maşallah yaaa sen daha bunu çok yakın bir zamanda ekmemişmiydin nazife????? süperrr bayıldım, benimkinin arkadaşı işte bak aynı boydalar, bakalım hangimizinki daha hızlı büyüyecek yarış edelim :)))))
Ayy maşallah yalniz cinsleri farklı sanki. Ben yarışmaktan korktum bi an seninki supermis :)olsun boyları aşşağı yukarı aynı gibi, o yüzden eşitiz yani bence baksana Eki Görüntüle 1511606
memnuniyetle akşam ilk işim bebişkolarımı çekip buraya yüklemek olacakmerhaba canım hoşgeldin aramıza, seninde çiçeklerin varsa resimlerini görmek isteriz. Gözlerimiz şenlensin
çiçeğin şahane maşallah bu tarz dantelli plastık saksılara önerebileceğin çiçek türleri nelerdir ?Biz çiçek açtık :)
Bende bi tek bunu yakistirdim çünkü uzayıp gidiyor. Diğer çiçekler sığmıyor içine. Ama arkadaşlarıma sorayim onlar ne ekmislerçiçeğin şahane maşallah bu tarz dantelli plastık saksılara önerebileceğin çiçek türleri nelerdir ?
Karanfil de güzel dururçiçeğin şahane maşallah bu tarz dantelli plastık saksılara önerebileceğin çiçek türleri nelerdir ?
evet ama rahat büyür mü acaba diye düşündüm saksı çok genıs deıl :SKaranfil de güzel durur
tamam çok sevinirimBende bi tek bunu yakistirdim çünkü uzayıp gidiyor. Diğer çiçekler sığmıyor içine. Ama arkadaşlarıma sorayim onlar ne ekmisler
laciii benimde güneş gören mum çiçeğim coşku moduna geçti maşallah, kız varya birde yaprak çıkartınca öyle hızlı büyüyor ki o yaprak şaşırıp kalıyorum, birde kocaman oluyor yani nerdeyse diğer yaprakları geçiyor boyu. yerim ben onu yaa birde çiçek açsa varya başıma taç ederim onu :)))Eki Görüntüle 1511613 Mum çiçeğim yaprak çıkarmış hem de kocaman olmuş yeni gördüm .2 minnak yaprak daha geliyor.
oyy canım benim, kız aynı boydalar ve aynı formdalar, benimkinin aynısı seninkide, sadece rengi farklı. benimki topu topu 10 cm filan yani. küçük daha teyzesi :)))Ayy maşallah yalniz cinsleri farklı sanki. Ben yarışmaktan korktum bi an seninki supermis :)
merakla bekliyorum, topiği şenlendirelim :)))memnuniyetle akşam ilk işim bebişkolarımı çekip buraya yüklemek olacak
canım bence bu dantelli saksılara arkadaşların da dediği gibi uzun bitkiler dikebilirsin, uzayan bitkiler iyi olur, çünkü dantel kısmına toprak konulamadığı için çiçekler aşağıda kalıyor, katanfil olur, yukarı uzayan sarmaşık tarzı bişey olabilir. karanfil gayet uygun olur.çiçeğin şahane maşallah bu tarz dantelli plastık saksılara önerebileceğin çiçek türleri nelerdir ?