Bahçe Bakımı ve Çiçekler Çiçek Sevenlerin Buluşma Mekanı

canım sakın su verme ben su vere vere öldürdüm
ayyy ben genelde bebiş topiklerinde geziniyordum canım çok giremedim buraya. hatırlarsın yeni almıştım daha :KK43: galiba bende sulamayı fazla yaptım metal saksı ya bi de küçük sanki kuruyacak diye korka korka galiba mahvettim.

ayyy ben genelde bebiş topiklerinde geziniyordum canım çok giremedim buraya. hatırlarsın yeni almıştım daha :KK43: galiba bende sulamayı fazla yaptım metal saksı ya bi de küçük sanki kuruyacak diye korka korka galiba mahvettim.
hatırladım canım bebeğin varmı
bence çok suladıysan hemen kuru toprakla değiştir

bu kalonşalar çok sağlıklı görünüyor. yeni mi canım bunlar yoksa eskiden mi almıştın ?

yok canım 2 kayıp var (kürtaj) :KK61:3. için bu ay başladım çalışmalara hayırlısı inşallah
tamam canı ben onun toprağına bi bakayım ozaman
geçmiş olsun canım hayırlısı olsun canım
bende salı günü hsg çektirdim 2 ay donra tüp bebek
2 ay sıkı çalışma yapalımda inşallah tutarda gerek kalmaz tüpe

selamlar arkadaşlar.
kolonşalarımım çiçekleri soldu ve tomurcuklar açmadan saradı kurudu. acaba yanlış bişi mi yaptım ? sizinkilerde mi böyle ? çiçek dalları hafif boynunu eğdi. sebebi ne olabilir ?
Kökleri çürüyordur.Ben bütün çiçeklerim susuzluktan solmaya başlayınca suluyorum .30 saksı saydım sadece menekşe.
Kalanşoyu çıkar bir gün beklet kökler açıkta .toprağınıda gazete ustüne ser kurusun.Çıçek korkutma oluyo bu .Daha canlı olur.:cool:

Canım adetim 1 gün geçmişti test yaptığımda sabah aile sağlık merkezine gittim kan verdim ama ta yarın 2de çıkıcak sonuç vallahi bu işte bişe var sanırım sabrım sınanıyor :-) yarını bekliyorum sonuç için anlayacağınıZ.
adam zaten damar bulamadı iğneyi içine soktu döndürdü de döndürdü içinde en son normal bildiğin şırıngayla çekti kan tüpüne öyle koydu ağrıdan ölüyorum ya valla bi öğrenemedim gitti :-)

Laci süpersin canım ya :-) ben de söylemeyi düşünmüyoordum ama çocuğumuzun olmadığını düşünüyorlar o yüzden söyleyeceğiz sanırom kesinleşince :) 6 aya kada söylemeyince çocuk çok haya sahibi oluyor diyolar ya ama ona uyamayacağım sanırım inşaAllah yine de haya' sahibi bi çocuk olur :)
Zeynebim hiç giremiyorum ya şimdi baktom okudum kızma kızma :-)

Canım adetim 1 gün geçmişti test yaptığımda sabah aile sağlık merkezine gittim kan verdim ama ta yarın 2de çıkıcak sonuç vallahi bu işte bişe var sanırım sabrım sınanıyor :-) yarını bekliyorum sonuç için anlayacağınıZ.
adam zaten damar bulamadı iğneyi içine soktu döndürdü de döndürdü içinde en son normal bildiğin şırıngayla çekti kan tüpüne öyle koydu ağrıdan ölüyorum ya valla bi öğrenemedim gitti :-)
canım çokta kendini alıştırma olurmu ben kaç hüsrana uğradım progesteronun yüksekse oda 2. çizgi çıkarabiliyo kan sonucun önemli inşallah oda çıkar

Valla aynen dediğin gibi o parayı bayılsaydım hemen öğrenecektim vardır bi hayır :) ya canım kendimi kaptırdım bile inşallah sükutu hayal olmaz..

geçmiş olsun canım hayırlısı olsun canım
bende salı günü hsg çektirdim 2 ay donra tüp bebek
2 ay sıkı çalışma yapalımda inşallah tutarda gerek kalmaz tüpe
hadi bakalım , ilk denemede olur inşallah canım, güzel haberler bekliyoruz :)

Kökleri çürüyordur.Ben bütün çiçeklerim susuzluktan solmaya başlayınca suluyorum .30 saksı saydım sadece menekşe.
Kalanşoyu çıkar bir gün beklet kökler açıkta .toprağınıda gazete ustüne ser kurusun.Çıçek korkutma oluyo bu .Daha canlı olur.:cool:
" görmemişin bi çiçeği olmuş sulaya sulaya boğmuş " gibi yaptım. ben çiçek düşmanıyım resmne ya ölecek diye korkup ver suyu o_O
sağ ol canım tavsiyelerine uyacağım

X