Bahçe Bakımı ve Çiçekler Çiçek Sevenlerin Buluşma Mekanı

ahhh gazelcimmm senin şu an yaşadıklarını zmnında bnde çok yaşadım kiracılık çok zor ilk evimizde kirada otururken ev sahibi rahmetli bizden hbrsiz evi satılığa çıkarmış inan hiç hbrimiz yoktu insan bi söler dimi ama sordumuzda ise yok öyle bişey deyip geçiştirdi ev bulmaya karar verdik nasıl zor günlerdi zorla oturdum inan ne temizlik ne ymk yapmak cnm istemedi sonra başka ev derken çok şükür kendi evimizi aldık krediyle felan gerçi burda evler epey ucuz
neyse cnm taşınma sorununuz varsa temizliği üstten yap derim ben ama ev aramasını boş geçirmeyin erkekler bu konuda tembel oluyo kadınlar baskı yapmasa hep baskı yapa yapa evi aldırdım
gerçi seninki biraz farklı bnmkine göre yine yazıyım dedim
inşallah tez zmnda ev sahibi olursunuz tatlımmm

benimki benden daha aceleci, çünkü evde ruhu daralıyor.. evimi görsen gerçekten sıkış tepiş oturuyoruz..
şükür tabi yinede...
ama allah izin verirse taşınmayı çok istiyorum bakalım neler olacak.. yana yakıla ev arıyoruz ama mübarek bütün kiralık evler bizi bekliyormuş.. biz niyetlenince ev kalmadı piyasada.. :KK43:
inşallah buluruz... dediğin gibi ne mutfağa girmek yemek bulaşık vs ile uğraşmak ne de temizlik yapmak geliyor içimden :KK43:
inşallah şöyle güzel bir eve taşınırım da rahat rahat temizliğimi yapar otururm mutfağımda çeşitli yemekler yapmayı hayal ediyorum şuan :) allah izin verir inşallah...

benimki benden daha aceleci, çünkü evde ruhu daralıyor.. evimi görsen gerçekten sıkış tepiş oturuyoruz..
şükür tabi yinede...
ama allah izin verirse taşınmayı çok istiyorum bakalım neler olacak.. yana yakıla ev arıyoruz ama mübarek bütün kiralık evler bizi bekliyormuş.. biz niyetlenince ev kalmadı piyasada.. :KK43:
inşallah buluruz... dediğin gibi ne mutfağa girmek yemek bulaşık vs ile uğraşmak ne de temizlik yapmak geliyor içimden :KK43:
inşallah şöyle güzel bir eve taşınırım da rahat rahat temizliğimi yapar otururm mutfağımda çeşitli yemekler yapmayı hayal ediyorum şuan :) allah izin verir inşallah...
rabbim gönlüne göre versin gazelcim cnm bnm :KK66:
inşallah şöyle ferah,aydınlık geniş bi ev bulursun da hmn taşınırsın
bnde mutfak dolaplarımı bekliyom bnmde iş yapasım yok şimdilik üstten yapıyom yaz temizliği,halı,boya derken 1 ay içinden çıkamam ama olsun sağlık olsun da gerisi gelir temizlik bizden korksun :21:

kızlar kaktüsüm ne güzel büyüyo maşallah çok sevdim yeni bitkimi sizlerede tavsiye ederim gerçekten çok iç açıcı
flores cnm kaktüsümün saksını ne zmn değiştirsem uygun olur şöyle bozulmadan kökleri çok hassasmış doğrumu ki
buralar soğuk kar yağıyo yine napalım bereket olsun inşallah
grap kuzum iyileştinmi nasılsın kendine iyi bak artık ilaçlarda fayda etmez oluyomuş dr dedi geçen tv de en iyisi bitki çayları baharatlar sanırım.
bizde bu akşam burdur a gidiyoz siz gezdiniz kızlar sıra bnde :-)şaka bi yana kızım burda kalıcak babannede halada
ilk ayrılmam çok zor olucak

kızlar kaktüsüm ne güzel büyüyo maşallah çok sevdim yeni bitkimi sizlerede tavsiye ederim gerçekten çok iç açıcı
flores cnm kaktüsümün saksını ne zmn değiştirsem uygun olur şöyle bozulmadan kökleri çok hassasmış doğrumu ki
grap kuzum iyileştinmi nasılsın kendine iyi bak artık ilaçlarda fayda etmez oluyomuş dr dedi geçen tv de en iyisi bitki çayları baharatlar sanırım.
bizde bu akşam burdur a gidiyoz siz gezdiniz kızlar sıra bnde :-)şaka bi yana kızım burda kalıcak babannede halada
Yaklaş bacım yaklaş .burdur yakın bize.

Kıslar kaktüsler kışın soğuk yerse öyle çiçek veriyormuß benimkileri biraz üşütiym bakalım açmayanlarda açar belki

rabiacım orası neresi yaa paris filan mı?? 95 liraya testmi olurmuş şaşırdım inan.
ama boşverrrrrrr o son testini görünce ALlahın izniyle kesin hamilesin kuşum yaa, herzaman derim, tebdili mekanda ferahlık vardır. şükürler olsun inşallah sağlıkla ve kolaylıkla bir hamilelik geçirip bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. rüyanda çıkmış oluyor yaa çok sevindim.

flores kuzum hayırlısı olsun ozaman, en önemli şey senin bunu kafana takmaman canım, işte buna sevindim, herşey olacağına varır. zaten senin mesleğin gayet geçerli bir meslek olduğu için istediğin zaman yine bir iş bulursun gibime geliyor

nilayım canım çok sağol, şükürler olsun betülüm daha iyi , ben kötüydüm iki gündür, dün akşam ateşimde çıktı, thyloth diye suya karıştırılıp içilen bir ilaç var, onu içip yattım gece baya bir terledim, iinşallah o terle atmışımdır biraz olsun.
valla o kavanozları florestan gördüğüm anda bayıldım, birde onunki çok güzel olmuştu, ve pratik şeylere üşenmem sadece, hani demişti ya işe gitmeden önce 2 dakkada yaptım diye, işte o cümle beni cezbetti :) ama çok zevkli bir uğraşı hepinize tavsiye ederim.
çileklerim açık balkonda duruyor ama inadına havalarda soğudu epey, kapalı balkona alsammı diye düşünüyorum ???
bu arada kaktüsünü daha yeni almıştın maşallah 41 kere hemen büyümeye başladımı süpermiş yaaaa!
Burdur'da ne yapacaksınız bakalım başbaşa şekerim?? :) bende çanakkale turuna katılayım diye istiyorum bakim gnü birlik varmı, yoksa 1 gece yatmalı da olsa gideyim diyorum, bende öyle olursa betül ile ilk defa ayrı kalacağım , flores beni çok gaza getiriyor, çanakkale konusunda da geldim :))))

Gazelim hiç umutsuz olma sen bol bol kuran oku dua et, Allah yoktan var eder hiç merak etme kuşum. kısmetiniz biryerde sizi bekliyor mutlaka. eşinin aceleci olması çok iyi, ozaman bu iş fazla uzamaz inşallah.

Kızlar bu arada ben arada bir doğum kontrol haplarımı içmeyi unutuyorum, onları biriktiriyorum çiçeklerin dibine ezip suyla sökeyim diyorum bakalım ne olacak, ne dersiniz :))))

laci canım ayy benim kaktüs sıcaktanmı acaba çiçek vermeyi kesti??? soğuk yere alırım ama ben istiyorumki tv nin yakınlarında dursunda radyasyonu kesiyormuş ya, o yüzden çiçek açmasada canı sağolsun, yeterki radyasyon görevini başarıyla tamamlasın :))

1428558483705.jpg
Bu bizim uzun oğlan .Buda çiçek açıyomuş anca yarısı sığdı fotoya ..Netten çiçeklisini gördüm Açtırmam laaaazıiım.:KK53::KK17:üşüsün bakalım .

Kışın daha az gelişiyorlar bir nevi uyuyor gibi o yüzden ben kışın değiştirmekten yanayım nilaycığım. Bahar geldiğinde gelişimi aksamadan devam eder böylece. Ama tabii bu genel bir bilgi sen yine de kaktüsünü gözlemle ona göre yap derim. Köklerin hassaslığı ile ilgili bilgim yok maalesef o_O

flores kuzum hayırlısı olsun ozaman, en önemli şey senin bunu kafana takmaman canım, işte buna sevindim, herşey olacağına varır. zaten senin mesleğin gayet geçerli bir meslek olduğu için istediğin zaman yine bir iş bulursun gibime geliyor

bende çanakkale turuna katılayım diye istiyorum bakim gnü birlik varmı, yoksa 1 gece yatmalı da olsa gideyim diyorum, bende öyle olursa betül ile ilk defa ayrı kalacağım , flores beni çok gaza getiriyor, çanakkale konusunda da geldim :))))

Kızlar bu arada ben arada bir doğum kontrol haplarımı içmeyi unutuyorum, onları biriktiriyorum çiçeklerin dibine ezip suyla sökeyim diyorum bakalım ne olacak, ne dersiniz :))))
İnşallah hayırlısı olur grapcığım sağol biraz kendimi dinleyeyim işin de sırası gelir elbet :)
Evettt Çanakkale'ye gitmelisin eğer buna vesile olursam çok mutlu olurum gerçekten :)
Bu arada hapı ezip bitkiye vermenin iyi geldiğini ben de duymuştum :)

Laci burdur size yakın mı? Nerede oturuyorsunuz?
Kaktüsler soğuk yiyince çiçek veriyormuş evet ama ben cesaret edemedim kış çok fırtınalı geçti burada. Miniğim dayanamaz diye korktum. Seneye inşallah biraz daha büyüsün dayanıklı olsun. Canı sağ olsun çiçek için sevmedik dikeni de yeter :KK45:

Laci burdur size yakın mı? Nerede oturuyorsunuz?
Kaktüsler soğuk yiyince çiçek veriyormuş evet ama ben cesaret edemedim kış çok fırtınalı geçti burada. Miniğim dayanamaz diye korktum. Seneye inşallah biraz daha büyüsün dayanıklı olsun. Canı sağ olsun çiçek için sevmedik dikeni de yeter :KK45:
Denizli .Burdura hiç gitmedim ama.:KK19:arkadaşlarım var oralı.
Evin en soğuk köşesine koyabilirsin yada bir iki saat balkon gezintisi olabilir.

Eki Görüntüle 1486735 Bu bizim uzun oğlan .Buda çiçek açıyomuş anca yarısı sığdı fotoya ..Netten çiçeklisini gördüm Açtırmam laaaazıiım.:KK53::KK17:üşüsün bakalım .
Hımmm bunu diyorsun. Ben bundan olanı cam önüne koydum dışarıya. Ne zamandı işte saksıyı boyadığım zaman. Ama benimki bunun ucu kadar anca vardır :KK70: direkt güneş de görüyor gündüzleri, geceleri de soğuk yiyor. Yeni sürgünlerin uçları koyu renk almaya başladı ama büyüyorlar mı bilmem gözlemliyorum şu sıralar.

Hımmm bunu diyorsun. Ben bundan olanı cam önüne koydum dışarıya. Ne zamandı işte saksıyı boyadığım zaman. Ama benimki bunun ucu kadar anca vardır :KK70: direkt güneş de görüyor gündüzleri, geceleri de soğuk yiyor. Yeni sürgünlerin uçları koyu renk almaya başladı ama büyüyorlar mı bilmem gözlemliyorum şu sıralar.
Kız ucuna daha çok var nerden gördün.O bir metre fln .yanındaki yavrucuk daha.
Ama bunuda açtıracağımdır:KK53::KK76:

Denizli .Burdura hiç gitmedim ama.:KK19:arkadaşlarım var oralı.
Evin en soğuk köşesine koyabilirsin yada bir iki saat balkon gezintisi olabilir.
O minik dediğim de pencerenin iç tarafında duruyor dışarının soğuğunu alıyordur herhalde. Evde düzenli yanan kalorifer olmadığı için içerisi genellikle serindi.
Ben de Antalya'dayım. Isparta, Burdur kardeş şehirler. Pazara da oralardan köylüler gelir, buradakilerin de bir ayağı o şehirlerde :) ondan sormuştum. Denizli'ye gitmiştim kupkuru havası. Çiçeklerine spreyle yağmur yağdırıyor musun ara sıra?

O minik dediğim de pencerenin iç tarafında duruyor dışarının soğuğunu alıyordur herhalde. Evde düzenli yanan kalorifer olmadığı için içerisi genellikle serindi.
Ben de Antalya'dayım. Isparta, Burdur kardeş şehirler. Pazara da oralardan köylüler gelir, buradakilerin de bir ayağı o şehirlerde :) ondan sormuştum. Denizli'ye gitmiştim kupkuru havası. Çiçeklerine spreyle yağmur yağdırıyor musun ara sıra?
Yok bizde nem ćok yeni baraj bolbol bunaltıyo bizi.

selamlar arkadaşlar.
kolonşalarımım çiçekleri soldu ve tomurcuklar açmadan saradı kurudu. acaba yanlış bişi mi yaptım ? sizinkilerde mi böyle ? çiçek dalları hafif boynunu eğdi. sebebi ne olabilir ?

Eklentiler

• IMG_0352.JPG
    IMG_0352.JPG
    169,7 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_0353.JPG
    IMG_0353.JPG
    164,4 KB · Görüntüleme: 80
X