Bahçe Bakımı ve Çiçekler Çiçek Sevenlerin Buluşma Mekanı

slm kızlar nasılsınız bakalım, pek sık gelemiyorum misafir yoğunluğundan..
size bişey danışıcam, bana akıl verin ya resmen durdu benim beynim...
biz ev arıyoruz kiralık.. bulunduğumuz yerde de ev kıtlığı var... olanlarda genelde yüksek katlarda.. yedi sekiz gibi.. siz olsanız otururmusunuz yüksek katlara? ben biraz korkuyorum yüksekten...
bahar temizliğine başlıcaktım güya, evim baya kirlendi, perdeler halılar resmen yıka beni diye bağırıyor.. ama bir türlü elim varmıyor, çıksam ile çıkmasam arasında gidip geliyorum... onca temizliği yapıp son anda bir ev bulursak çıkarsam herşeyi yeni baştan yıkamam uğraşmam elden geçirmem gerekecek.. mesela perdeleri yıkayıp ütüleyip asacağım, eğer taşınırsam tekrar ütüle offff... beklesemmi, yoksa yapsammı temziliği bilemedim gitti. çok muallaktayım.. evde bulamadık.. bu evde de kalmak istemiyorum 1+1 ve çok küçük.. sığamıyoruz..
illa ki çıkmam lazım ama sıkıntım zaman konusunda... napsam ne etsem, bi el atın şu bunalımdaki kardeşinize :KK70:
İllaki dar taşınıcam diyosan azcık bekleyiver sende .Bol pencereli balkonları güneye bakan olsuuuuuuun.:KK49::KK76:

İllaki dar taşınıcam diyosan azcık bekleyiver sende .Bol pencereli balkonları güneye bakan olsuuuuuuun.:KK49::KK76:

ev yok buralarda canım, ev olsa yarın taşınırım da yok işte... ne zaman boşalacakları belli değil.. evimde baya kirlendi mahfoldu diyebilirim... artık bir misafir gelince falan utanıyorum halılarım çok kirlendi.. ufak çocukda olunca halılar harita desenine döndü :)
perdelerim resmen gri renge döndü... temizlesem ya ev boşalırsa diyorum, temizlemesem ev berbat halde.. boya da yapılması lazım.... offf ne sinir bi durum ya...

flores tatlım inanki çanakkaleye gidesim geldi negüzewl anlatmışsın, ben turlara bi bakayım, günü birlik varsa giderim inşallah. sukulenti dediğin gibi aslında ayırabilirim doğru tamda köklenmişken. ben ona bir operasyon yapayım en iyisi. zaten ana gövdede küçük küçük yaprak gibi şeyler çıkmaya başladı, tam bi ayrıntılı resimleyip göndericem sana. bir yol çizelim bu güzellikle ilgili :KK66:

laci kuzum nisan yağmurunu biriktirip içelimmi çiçeklere mi koyalım ne yapalım ne önerirsin, ben çatıya bir kap koyarım valla hemen. sen yaz bakalım faydalarını...

gazelim bana sorarsan böyle muallakta beklemek çokkkk zor birşey, bizde ev değiştireceğimiz zaman, ha satıldı ha satılıyor derken 1 sene geçmişti ve kötü bir psikoloji oluyor tabi. bence sen yeni bir eve çıkmayı kesinlkle kafana koy, fakat kendini buna odaklama, tüm temizliğini yap güzel güzel, öbür türlü diken üstünde bekleyerek ve pis bir mekanda iyice sinirlerin bozulur. sen temizliğini yap, bulursanız bulursunuz, bulamazsanızda hiç olmazsa senin psikolojin bozulmaz. direk yeni eve odaklanınca çünkü insan evden iyice soğuyor, ve birde beklediğin şey genelde olmaz, herşey genelde ummadığın anda olur.

kızlar ayyy dökülüyorum yaa resmen bütün eklemlerim kemiklerim vucudum sızlıyor, boğazlarım şiş, kulağıma vuruyor ağrısı. ama günlerdir kızım için işe gelemediğim için artık kendim için izin almaya zerre yüzüm yok. böyle kırıla döküle çalışacağım ahhh birde işler birikmiş... bugünkü şarkım ibo'dan "yıkılmışım ben" tam benlik :)tüm topiğe armağan ediyorum :) e tabi hastalıklarla uğraşınca ben daha diyete başlayamadım bilginiz olsun, onun için o konuda bir paylaşımım olamıyor. inşallah önümzdeki hafta coşarım...

Grap canım eşimle beraber gidiyoruz ya aynı şirketteyiz :)

Ya kızlar benim çok moralüm bozuldu :KK43: kv de evin anahtarı var dün eve girmiş eşimin erkek kardeşiyle. Ben de gitmeden beyazları yıkamıştım iççamaşırları falan kaloriferin üzerlerine asmıştım. Aniden bu iş çıktığı için ev biraz dağınık kaldı. Çamaşırlar ortada. İnsan bi arayıp sormaz mı eve gireyim mi diye. Güya çiçekleri sulamak için gelmiş çiçeklerin bazılarını bulamamış eşimi aramış o da açmamış. İnsan beni aramaz mı. Çok bozuldum habersiz eve girmesine ya..

geldim canlar
hsg sonucum iyi çıktı tüplerim tıkalıydı açılmış nasıl olduysa bende şaşırdım soğan kürü uygulamıştım onun etkisi vardır bence
kan değerlerimde bissürü vitamin eksiklikleri çıktı devit3 kullanıcam 6 hafta
b12 kullanıcam iğne
şekerim sınırdaymış 2 şeker ilacı kullanıcam
bide bissürü vitamin içinde olan ilaç var magnezyum folik asit felan onu kullanıcakmışım
eşimde aynı şekilde ramazana kadar ilaçlar bitecek hazirandan sonra inşallah yumurta geliştirmek için start vericez

Grapcım ve nazifecim yeni çiçekleriniz hayırlı olsun güle güle büyütün kızlarrrrrrr
süperisi cnm seninde çok çiçeğin vardı galiba
gazelcim unuturmuyuz hiç yokluğunda ben hep adına nerdesin diye yazıyom sen cvp yazmıyon kuzum :KK66:

evet menekşeler 5 yıl öncesine kadar vardı şimdi yoklar kılıçlarım kalddı adece sizlerin çiçeklerine hayram kaldım maşallah

Buda sonunda açan beyaz menekşem Çok yaşlı.
20150408_145129.jpg

Grap canım eşimle beraber gidiyoruz ya aynı şirketteyiz :)
Ya kızlar benim çok moralüm bozuldu :KK43: kv de evin anahtarı var dün eve girmiş eşimin erkek kardeşiyle. Ben de gitmeden beyazları yıkamıştım iççamaşırları falan kaloriferin üzerlerine asmıştım. Aniden bu iş çıktığı için ev biraz dağınık kaldı. Çamaşırlar ortada. İnsan bi arayıp sormaz mı eve gireyim mi diye. Güya çiçekleri sulamak için gelmiş çiçeklerin bazılarını bulamamış eşimi aramış o da açmamış. İnsan beni aramaz mı. Çok bozuldum habersiz eve girmesine ya..
rabiacım çok haklısın, yani yangına körükle gitmek istemem ama benide çok sinir eder o olay, benle ilgili bir mevzu için neden eşimi ararsın be kardeşim, çiçekler ile nekadar ilgisi olabilirki eşinin yani... sen bi ara kibar bir dille söyle kırmadan " anne eve gelmişsin , çamaşırlar ortadaydı çok mahçup oldum, arasaydın keşke beni ben sana çiçeklerin yerinide söylerdim, kaynım eve girmesin iç çamaşırlarım ortada derdim" de bence. bir kulağına su kaçır yani derm ben nazikçe. belki kadın iyiliğinden yaptı ama işte özel hayata müdahale oluyor...
geldim canlar
hsg sonucum iyi çıktı tüplerim tıkalıydı açılmış nasıl olduysa bende şaşırdım soğan kürü uygulamıştım onun etkisi vardır bence
b12 kullanıcam iğne
bide bissürü vitamin içinde olan ilaç var magnezyum folik asit felan onu kullanıcakmışım
eşimde aynı şekilde ramazana kadar ilaçlar bitecek hazirandan sonra inşallah yumurta geliştirmek için start vericez
ohh çok şükür çok sevindim canım yaa maşallah, ilaçlarda süper varya seni bombaya çevirecek acayip vitamin mineral demir vs süper

geldim canlar
b12 kullanıcam iğne
Sonucun iyi çıkmasına çok sevindim Zeynep. İlaçları da düzenli kullandın mı senden iyisi olmaz :) Allah dermansız dert vermesin :)

Ohhh MaşaAllaaaah herşey daha güzel olacak inşaAllah Zeynebim :)
Grap canım sorma çok bozuldum eşime dedim beni niye aramadılar die zaten çok meraklı insan buzdoşabıma falan bile bakmıştır biliyorum yani ben öyle dedim bana kadın iyilik için gitmiş sen ne düşünüosun dio ay nası sinir oldum hoşlanmıyorum böle şeylerden sonuçta ayrı bi ev tamam girmesin demiorum ama haber vermesi lazımdı eve dönünce söylicem zaten keşke arasaydın anne falan dicem telefondan da ne zor yazılıo sinir oldum ha :-)

Bu arada size bir çiçek fotoğrafı atıyorum teyzeleri :-)
İş çıkışı acile gidicem dua edin nolur

Eklentiler

• 20150408_141441.jpg
    20150408_141441.jpg
    62 KB · Görüntüleme: 71
Buda sonunda açan beyaz menekşem Çok yaşlı.
oyyy oyy maşallah beyaz kelebek ne güzel açmış . yaşlı maşlı ama süper duruyor laci, sen bu işin kraliçesisin :cool:
Kızlarr artık evdeyim işten ayrıldım :KK51:
Evim şahane izliyordum bizim ojeli tekniğimizden vazo yaptılar :21:
aaaa hadi hayırlısı neden ayrıldın, sen mi istedin çıkmak kuzum? ozaman sabahtan akşama kadar burdasın demektir :):KK76:
Grap canım sorma çok bozuldum eşime dedim beni niye aramadılar die zaten çok meraklı insan buzdoşabıma falan bile bakmıştır biliyorum yani ben öyle dedim bana kadın iyilik için gitmiş sen ne düşünüosun dio ay nası sinir oldum hoşlanmıyorum böle şeylerden sonuçta ayrı bi ev tamam girmesin demiorum ama haber vermesi lazımdı eve dönünce söylicem zaten keşke arasaydın anne falan dicem telefondan da ne zor yazılıo sinir oldum ha :-)
ayyyyyy rabia hadi bakalım bismillah, bu testi ilk yaptığın 5-10 dk içinde de böyle silik çizgi çıkmışmıydı? çünk ertesi güne veya akşama kadar bekleyincede olmasa bile orda silik çizgi çıkıyor. ilk dakikalarda çıktıysa çok yeni bir yavru kuş geliyor demektir sanırım ollleyyyy maşalllah maşallah, darısı zeynebime, nazifeme ve tüm isteyenlere inşallah.:nazar::nazar::nazar::nazar:

Hadi inşallah.:KK71:

Ya kızlar 95 tl dediler içime oturdu yaptırmadım tahlil :KK43: acaba burda aile sağlık merkezine gitsem misafir olarak bakarlar mı

oyyy oyy maşallah beyaz kelebek ne güzel açmış . yaşlı maşlı ama süper duruyor laci, sen bu işin kraliçesisin :cool:

aaaa hadi hayırlısı neden ayrıldın, sen mi istedin çıkmak kuzum? ozaman sabahtan akşama kadar burdasın demektir :):KK76:

ayyyyyy rabia hadi bakalım bismillah, bu testi ilk yaptığın 5-10 dk içinde de böyle silik çizgi çıkmışmıydı? çünk ertesi güne veya akşama kadar bekleyincede olmasa bile orda silik çizgi çıkıyor. ilk dakikalarda çıktıysa çok yeni bir yavru kuş geliyor demektir sanırım ollleyyyy maşalllah maşallah, darısı zeynebime, nazifeme ve tüm isteyenlere inşallah.:nazar::nazar::nazar::nazar:
Ayyy tesekkur ederim. Duada yer almak çok güzel. Çok tesekkur ederim. Amiin darısı isteyen herkesin başına insallah

Allahimmmm çok güzel inşallah sağlıklı bir hamilelik gecirirsin cnm. Coook sevindim böyle bir fotoğraf görünce.

X