- 19 Mayıs 2013
- 690
- 246
- Konu Sahibi graphicdesigner
Hemen deneyim o zaman.Ben biliyom ben Çook ilginç bişey.bir sap kesiyorsun tersten suya daldırıp köklendiriyorsun yani şemsiyeyi ters çevirip.
Çabucak köklenir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen deneyim o zaman.Ben biliyom ben Çook ilginç bişey.bir sap kesiyorsun tersten suya daldırıp köklendiriyorsun yani şemsiyeyi ters çevirip.
Çabucak köklenir.
merhaba kıslarmerhaba kızlar, kaç zamandır giremiyorum ama yokluğumun farkında bile değilsiniz bakıyorum
Evet nilaycım dışarıda ama hep dediğim gibi havalar ısındı burada ve nem çok. Bunu gözden kaçırma. Gerekirse Mayıs'ın ortalarını bekle yani.flores cnm bayağı bi dışardamı mı bakıyon yani
laci cnm demek amca doğru demiş alırken çok büyür diye hmmm demek ucundan kırıp tutar demek bide tatlım dibinden yavru veriyo ordanda alsam tutar dimi çok soru sordum napıyımmm
merhaba kıslar
benimde yokluğum farkedilmemiş hiç
gel birlikte ağlaşalım canım
seviyos sizi beeeaaaaaaa.
yarın rahim filmi çektirmeye istanbula gidiyorum kıslar dua edin bana
Kızlar ben hiç giremiyorum yoksa anlamaz mıyım yokluğunuzu :) nerelerdeydiniz yaakızlarrrrr bi alemsinizzzz
rabiammm dularımız seninle güle güle git cnmmm
amanınnnn yanlış yazmışımmmm haketttKızlar ben hiç giremiyorum yoksa anlamaz mıyım yokluğunuzu :) nerelerdeydiniz yaa
Nilaycım kuzum ben değil zeynep çekincekmiş hatlar karıştı sanırım
Zeynepçim Rabbim yardımcın olsun her şey güzel olacak inşaAllah
laciiii oyyy hayırlı olsun yeni bebiş çiçeğin ne güzelmiş maşallah benim kaktüsüm çiçeklerini açtı bitirdi sanırım. artık birdahaki seneyemi açacak acaba? kaktüslerin çiçek açma zamanı varmıdır?Geçmişolsun grapcım .
Zeynepcim sana da kolaylıklar diliyorum .
Buda yeni açan kaktüsüm .
Bende cam kavanoz boyamak istiyorum .Kapaklarınıda boyasak ne güzel olur diymiben oje almaya gidiym baari.
Eki Görüntüle 1484094 İki çeşit kaktüs aynı saksıda .menekşeleride böyle iki çesit yapiym ben en iyisi
Bahar geldi çok mutluyum
yarın rahim filmi çektirmeye istanbula gidiyorum kıslar dua edin bana
Bayıldım bayıldım çoook güzell olmuş.işte oje ile yaptığım ilk ebru sanatı denemelerim resm çok net olmadı ama görünüyor genel olarak
Eki Görüntüle 1484134
Senin gezme macerana da bayıldım ...Grapcığım çok geçmiş olsun. Kızın çabucak iyileşir inşallah. Boyamaların harika olmuş bayıldım :) ellerine sağlık. Renkler de çok güzel. Camda da güzel duruyormuş demek :) sukulentine gelince evet kök gibi duruyor toprağını artırabilirsin biraz daha gömülsün dalları. Ya da o dalı kesip ayırabilirsin ana gövde kalınlaşıp yeni sürgün verebilir. Ayrı saksı şart değil sonuçta kesip dibine dikersen yine beraber büyürler :)
Çanakkale harikaydı. Bol bol dua ettim. Çok yokuşlu bir yer şehitlik bölgesi o yüzden bisikletle gitmek cidden cesaret istiyor. Biz 25 kişi kadardık kendi arkadaş grubumuz olarak. Organizasyon grubundan önce tura başladığımız için 3500 kişilik kalabalıkla uğraşmadık daha keyifli oldu. Bir sürü yeni anılarımız oldu iyi ki gittik diyoruz :) Aynalı Çarşı'yı, Nusret Mayın Gemisi'ni gezdik. Bu yıl zaferin 100.yılı olduğu için daha anlamlı geldi her şey. Gitmediyseniz şiddetle tavsiye ederim bir tur bulup gitmelisiniz.
Bu arada laci hanım benim zencefiller geliyor sen de boya bakalım neler çıkacak merak ediyorum :)