Bahçe Bakımı ve Çiçekler Çiçek Sevenlerin Buluşma Mekanı

Benim deeee :KK34:

flores cnm bayağı bi dışardamı mı bakıyon yani
laci cnm demek amca doğru demiş alırken çok büyür diye hmmm demek ucundan kırıp tutar demek bide tatlım dibinden yavru veriyo ordanda alsam tutar dimi çok soru sordum napıyımmm
Evet nilaycım dışarıda ama hep dediğim gibi havalar ısındı burada ve nem çok. Bunu gözden kaçırma. Gerekirse Mayıs'ın ortalarını bekle yani.

kızlarrrrr bi alemsinizzzz :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
rabiammm dularımız seninle güle güle git cnmmm
Kızlar ben hiç giremiyorum yoksa anlamaz mıyım yokluğunuzu :) nerelerdeydiniz yaa :KK43:
Nilaycım kuzum ben değil zeynep çekincekmiş hatlar karıştı sanırım :-)

Zeynepçim Rabbim yardımcın olsun her şey güzel olacak inşaAllah

Kızlar ben hiç giremiyorum yoksa anlamaz mıyım yokluğunuzu :) nerelerdeydiniz yaa :KK43:
Nilaycım kuzum ben değil zeynep çekincekmiş hatlar karıştı sanırım :-)

Zeynepçim Rabbim yardımcın olsun her şey güzel olacak inşaAllah
amanınnnn yanlış yazmışımmmm hakettt :KK45:

gazel, zeynep, flores, canlarım bende yoktum o yüzden kimsede haberim yoktu ....

zeynepcim şuan ezan okunuyor dualarım seninle inşallah kolay geçer, benimki doğum kadar zor geçmişti, çok ağrılı sancılı olmuştu... inşallah sennki öyle olmaz, herkeste farklı oluyor çünkü.

rabia kuzu sen nezaman eve döneceksin yaa, eşinle biliktemi gidiyorsunuz böyle , yoksa sen tekmi?

ah kızlar kızım hastaydı pazar gününden beri, gece gündü hastanelerdeydim oyüzden gelemedim...ateşi 40.7'ye kadar yükseliyordu, daha bugün yavaş yavaş kendine gelmeye başladı. kan testi yaptılar kandaki bir değer yüksek çıktı, enfeksiyonmu bakterimi neyse artık tamda anlayamadım, şimdi iğne oluyor, o iyi geliyor hamdolsun...

ahh okadar çok resim çekip paylaşmam gerekn çiçeklerim, saksılarım vrki ama birtürlü yapamıyorum, telefonumda tamir olmamış zaten ekranı kırık şekilde kullanıcam napim.

floresss kuzu bende kızım küçük meyve kavanozları var camdan, senin oje sistemini onun üzerinde kullandım, acemi bir boyama oldu tabi ama oldu kızzz inanamadım, hepsini resimleyip koyucam topiğe en yakın zamanda inşallah. senin çanakkale turu nasıl geçti anlat bakalım bisiklet maceralalrını..

Geçmişolsun grapcım .
Zeynepcim sana da kolaylıklar diliyorum .
Buda yeni açan kaktüsüm .
Bende cam kavanoz boyamak istiyorum .Kapaklarınıda boyasak ne güzel olur diymi:KK9::KK9:ben oje almaya gidiym baari.
20150407_132306.jpg
İki çeşit kaktüs aynı saksıda .menekşeleride böyle iki çesit yapiym ben en iyisi:KK9::KK9:
:rolleyes:Bahar geldi çok mutluyum :KK75::KK75::KK37::KK33::cool::KK73:

Geçmişolsun grapcım .
Zeynepcim sana da kolaylıklar diliyorum .
Buda yeni açan kaktüsüm .
Bende cam kavanoz boyamak istiyorum .Kapaklarınıda boyasak ne güzel olur diymi:KK9::KK9:ben oje almaya gidiym baari.
Eki Görüntüle 1484094 İki çeşit kaktüs aynı saksıda .menekşeleride böyle iki çesit yapiym ben en iyisi:KK9::KK9:
:rolleyes:Bahar geldi çok mutluyum :KK75::KK75::KK37::KK33::cool::KK73:
laciiii oyyy hayırlı olsun yeni bebiş çiçeğin ne güzelmiş maşallah :nazar: benim kaktüsüm çiçeklerini açtı bitirdi sanırım. artık birdahaki seneyemi açacak acaba? kaktüslerin çiçek açma zamanı varmıdır?
ayy boya valla öyle güzel oluyorki, yani güzel olmasa ble yeni birşey üretmenin mtluluğu süper, ben doyamadım evdek bütün mama kavanozlarını boyadım, 1 tanede çay bardağımı feda ettim onuda boyadım:rolleyes: durun şu elimdeki telefon ile çekip gönderim şimdi

Grapcığım çok geçmiş olsun. Kızın çabucak iyileşir inşallah. Boyamaların harika olmuş bayıldım :) ellerine sağlık. Renkler de çok güzel. Camda da güzel duruyormuş demek :) sukulentine gelince evet kök gibi duruyor toprağını artırabilirsin biraz daha gömülsün dalları. Ya da o dalı kesip ayırabilirsin ana gövde kalınlaşıp yeni sürgün verebilir. Ayrı saksı şart değil sonuçta kesip dibine dikersen yine beraber büyürler :)
Çanakkale harikaydı. Bol bol dua ettim. Çok yokuşlu bir yer şehitlik bölgesi o yüzden bisikletle gitmek cidden cesaret istiyor. Biz 25 kişi kadardık kendi arkadaş grubumuz olarak. Organizasyon grubundan önce tura başladığımız için 3500 kişilik kalabalıkla uğraşmadık daha keyifli oldu. Bir sürü yeni anılarımız oldu iyi ki gittik diyoruz :) Aynalı Çarşı'yı, Nusret Mayın Gemisi'ni gezdik. Bu yıl zaferin 100.yılı olduğu için daha anlamlı geldi her şey. En Büyük TÜRKİYE Gitmediyseniz şiddetle tavsiye ederim bir tur bulup gitmelisiniz.
Bu arada laci hanım benim zencefiller geliyor :KK76: sen de boya bakalım neler çıkacak merak ediyorum :)

işte oje ile yaptığım ilk ebru sanatı denemelerim :KK53::KK71: resm çok net olmadı ama görünüyor genel olarak
Eki Görüntüle 1484134
Bayıldım bayıldım çoook güzell olmuş.
Grapcığım çok geçmiş olsun. Kızın çabucak iyileşir inşallah. Boyamaların harika olmuş bayıldım :) ellerine sağlık. Renkler de çok güzel. Camda da güzel duruyormuş demek :) sukulentine gelince evet kök gibi duruyor toprağını artırabilirsin biraz daha gömülsün dalları. Ya da o dalı kesip ayırabilirsin ana gövde kalınlaşıp yeni sürgün verebilir. Ayrı saksı şart değil sonuçta kesip dibine dikersen yine beraber büyürler :)
Çanakkale harikaydı. Bol bol dua ettim. Çok yokuşlu bir yer şehitlik bölgesi o yüzden bisikletle gitmek cidden cesaret istiyor. Biz 25 kişi kadardık kendi arkadaş grubumuz olarak. Organizasyon grubundan önce tura başladığımız için 3500 kişilik kalabalıkla uğraşmadık daha keyifli oldu. Bir sürü yeni anılarımız oldu iyi ki gittik diyoruz :) Aynalı Çarşı'yı, Nusret Mayın Gemisi'ni gezdik. Bu yıl zaferin 100.yılı olduğu için daha anlamlı geldi her şey. En Büyük TÜRKİYE Gitmediyseniz şiddetle tavsiye ederim bir tur bulup gitmelisiniz.
Bu arada laci hanım benim zencefiller geliyor :KK76: sen de boya bakalım neler çıkacak merak ediyorum :)
Senin gezme macerana da bayıldım ...
Zencefilleri büyütebilirsen kıskanırım:63:
:KK19:arkiler:KK19:

slm kızlar nasılsınız bakalım, pek sık gelemiyorum misafir yoğunluğundan..
size bişey danışıcam, bana akıl verin ya resmen durdu benim beynim...
biz ev arıyoruz kiralık.. bulunduğumuz yerde de ev kıtlığı var... olanlarda genelde yüksek katlarda.. yedi sekiz gibi.. siz olsanız otururmusunuz yüksek katlara? ben biraz korkuyorum yüksekten...
bahar temizliğine başlıcaktım güya, evim baya kirlendi, perdeler halılar resmen yıka beni diye bağırıyor.. ama bir türlü elim varmıyor, çıksam ile çıkmasam arasında gidip geliyorum... onca temizliği yapıp son anda bir ev bulursak çıkarsam herşeyi yeni baştan yıkamam uğraşmam elden geçirmem gerekecek.. mesela perdeleri yıkayıp ütüleyip asacağım, eğer taşınırsam tekrar ütüle offff... beklesemmi, yoksa yapsammı temziliği bilemedim gitti. çok muallaktayım.. evde bulamadık.. bu evde de kalmak istemiyorum 1+1 ve çok küçük.. sığamıyoruz..
illa ki çıkmam lazım ama sıkıntım zaman konusunda... napsam ne etsem, bi el atın şu bunalımdaki kardeşinize :KK70:

X