kızlarrrrrrrrrrrrrr ah kızlar bu gün ne oldu resmen benim eşim kızımdan beter bir yaramaz!!!!!
bugün çiçeklerime baktım özellikle arapsaçımı fısfısladım ferahların canlansın güzelleşsin büyüsün diye, ona herzaman ayrı özel bir bakım yaıyorum biliyorsunuz. ben fısfıs yaptıktan sonra bi baktım kızım almış eline blkonda tuttuğum yağ sökücü fısfısı, çiçeklere doğrultmuş, aklınca onları suluyor. e tabi daha küçük olduğu için gücü yetmiyor basmaya bende hadi elinden çekipte ağlatmiyim dedim gidimde mutfağa gerçek fısfısı eline verip yağ sökücüyü alayım dedim, gittim mutfağa geldiğmde bir ne göreyimmmmmmmm
eşim kızımın elinden fısfısı almış, çiçeklerime doğrultmuş sıkıyor
çılgına döndüm elinden nasıl çekip aldığımı bilemiyorum o an. hemen feryat figan cırlamaya başladım "hangisine sıktın çabuk söyle, gerçekten sıktınmı, sen hiç görmedinmi, bu yağ sökücü, sen ne biçim insansın, sen çocuktan betersin, çabuk söyle, hangisine sıktın söyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...." diyerek cırlamaya başladım. eşimde korktu bişey diyemiyor , ben daha fena coşuyorum çünkü biran evvel söylesinde yıkıyayım diye, birde arapsaçımı göstermezmi!!!!!!!!! buna sıktım diyerek benim resmen beyin dalgalarım yanmaya başladı aklımı oynattım, hepiniz biliyorsunuz arapsaçını nasıl sevdiğimi, ona nasıl ilgi gösterdiğim, 6 tane ayrı saksıya dikip gözlerinin içine baktığımı en iyi siz bilirsiniz. kafayı yedim. başka hangisine sıktım dedim, biber tohumlarıma ve fesleğen tohumlarımada sıkmış delirdim resmen. arapsaçıma hemen bol bol bitki besinli su döktüm şakır şakır, saksının altından fazlasını akıttı ama hiç olmazsa o kimyasal akmıştır gitmiştir inşlallah yaa.... biber ve fesleğen filizlerimede fısfısla bol bol şakır şakır suladım. bakalım ne olacak.
ahh bakın hemde arapsaçım tam canlanmaya başlamış yeşermiş yukarı doğru yönelmişti yaprakları yaaa kendi kendime nazarmı değdirdim ben ne yaptımmmmmmm
Eki Görüntüle 1477933