perde neglish homedanmı ne kadara mal oldu perdeni yastık uyumunu falan beğendim güzel olmuş:)
çok tşk ederim sıcak bir oturma odası olsun istedimgerçekten çiçek gibi olmuş odan ne güzel mutlu mutlu otur canım içinde çiçek bahçesi gibi
konusahibi arkadaşım çok beğendim güle güle oturun insanın içi çiçek açar böyle bir odada. bir de bişey soracaktım saatin içini kumaşla siz mi kapladınız? nasıl kolay oluyor mu merak ettim bilgilendirirseniz sevinirim.
Ferah ve huzur veren bir dekorasyon olmuş. Bu fon perdeleri çok beğeniyorum zaten. Güle güle oturun
merhaba düğünüm çok yaklaştı evimi düzenledim ama telaştan çok az foto çekmişim şimdilik oturma odasını eklicem sonra hepsini eklerim şimdi buyrun odama
Eki Görüntüle 496628
Eki Görüntüle 496627
tablo ve saat benim eserim
Eki Görüntüle 496625 Eki Görüntüle 496624 Eki Görüntüle 496623 Eki Görüntüle 496626
çok beğendim güle güle oturun, country tarzına bayılırım ilerde kendi evim olursa kesinlikle öyle döşeyeceğim
çok hoş olmuş ferah ve aydınlık .çiçek olayını çok abartmamışsın güzel olmuş.ilerde sıkılırsan fonları ve kırlentleri değiştirerek modern tarza dönüştürebilirsin.mutlulukla kullan.
merhaba düğünüm çok yaklaştı evimi düzenledim ama telaştan çok az foto çekmişim şimdilik oturma odasını eklicem sonra hepsini eklerim şimdi buyrun odama
Eki Görüntüle 496628
Eki Görüntüle 496627
tablo ve saat benim eserim
Eki Görüntüle 496625 Eki Görüntüle 496624 Eki Görüntüle 496623 Eki Görüntüle 496626
Canım hayırlı olsun Evin atmosferi çok huzur verici doğrusu, oturman odan buysa evin diğer köşelerini merak ettim.Allah huzur,sağlık,mutlulık içinde yaşamayı nasip etsin.En kısa sürede diğer odaların resimlerini eklersem çok sevinirim.Tekrar kolay gelsin.
evin gerçekten çicek bahçesi gibi maşallah güle güle oturun ayrıca tebrik ederim saat ve tablo muhteşem olmuş:))) eşiniz çok şanslı marifetli bir hanımı olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?