çiçek odam

sahil2185

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2009
977
13
643
40
İzmir
merhaba düğünüm çok yaklaştı evimi düzenledim ama telaştan çok az foto çekmişim şimdilik oturma odasını eklicem sonra hepsini eklerim şimdi buyrun odama

tablo ve saat benim eserim

Son düzenleme:
perde neglish homedanmı ne kadara mal oldu perdeni yastık uyumunu falan beğendim güzel olmuş:)

perde neglish homedanmı ne kadara mal oldu perdeni yastık uyumunu falan beğendim güzel olmuş:)

yok ordan almadım ama perde english homeda da satılıyor gördüm aynı kumaş biz evin komple perdesini yaptırdık hatırladığım kadarıyla oturma odası 500 tutmuştu
perde kumaşından kırlent yaptırdım artan kumaşlarla saat ve tablo yaptım

gerçekten çiçek gibi olmuş odan ne güzel mutlu mutlu otur canım içinde çiçek bahçesi gibi

Ferah ve huzur veren bir dekorasyon olmuş. Bu fon perdeleri çok beğeniyorum zaten. Güle güle oturun

konusahibi arkadaşım çok beğendim güle güle oturun insanın içi çiçek açar böyle bir odada. bir de bişey soracaktım saatin içini kumaşla siz mi kapladınız? nasıl kolay oluyor mu merak ettim bilgilendirirseniz sevinirim.

çok tşk ederim
evet ben kapladım perde kumaşımdan almıştım birde saat aldım içini çıkardım ona göre kumaşı kestim akrep mil ve saniye olan çubukları çıkardım kumaşın ortasından delik açıp çubukları tekrar yerleştirdim

Son düzenleme:

çok beğendim güle güle oturun, country tarzına bayılırım ilerde kendi evim olursa kesinlikle öyle döşeyeceğim

çok hoş olmuş ferah ve aydınlık .çiçek olayını çok abartmamışsın güzel olmuş.ilerde sıkılırsan fonları ve kırlentleri değiştirerek modern tarza dönüştürebilirsin.mutlulukla kullan.

Canım hayırlı olsun Evin atmosferi çok huzur verici doğrusu, oturman odan buysa evin diğer köşelerini merak ettim.Allah huzur,sağlık,mutlulık içinde yaşamayı nasip etsin.En kısa sürede diğer odaların resimlerini eklersem çok sevinirim.Tekrar kolay gelsin.

evin gerçekten çicek bahçesi gibi maşallah güle güle oturun ayrıca tebrik ederim saat ve tablo muhteşem olmuş:))) eşiniz çok şanslı marifetli bir hanımı olucak

tşk ederim diğer odalarıda ekleyeceğim yakında şimdilik çeyiz serdi bizimkier onları toplayıp ekleyeceğim evlendikten sonra söz bu arada eleştiri ve fikirlerinize açığım

evin gerçekten çicek bahçesi gibi maşallah güle güle oturun ayrıca tebrik ederim saat ve tablo muhteşem olmuş:))) eşiniz çok şanslı marifetli bir hanımı olucak

eh işte elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalıştım yeni ve farklı şeyler tasarlamayı çok seviyorum
sizler beğendiyseniz ne mutlu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…