• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çiçek gönderimi delil sayılırmı?

Hemde nasıl istiyordu videolar hazırlıyor du tatil düzenleyelim baş başa amacı ne anladım taniyamıyorum resmen. 🤐🤐İtiraf edecek hali yok zaten dediğim gibi Allah'ın sevgili kuluyum diyorum Kalbim temiz miş demekki bı ödev için hayatım nasıl da değişti.
Bence yapacak olsa o maili kullanmaz. Gerçekten arkdasi falan mı gönderdi acaba ?

Hemde nasıl istiyordu videolar hazırlıyor du tatil düzenleyelim baş başa amacı ne anladım taniyamıyorum resmen. 🤐🤐İtiraf edecek hali yok zaten dediğim gibi Allah'ın sevgili kuluyum diyorum Kalbim temiz miş demekki bı ödev için hayatım nasıl da değişti.
O kadına da, evli gibi değiliz, yataklarımız ayrı, Allah'ın günü kavga ediyoruz, yakamı bırakmıyor, çocuğuma kıyamıyorum, yoksa yarın davayı açarım falan zırvalıyordur.

mahkemede konuşma kayıtlarını istersiniz. mahkeme kararıyla zaten çıkar. Allah yardımcınız olsun zor durum

ya çok üzüldüm konunuza :KK43:

Siz gördünüz ve eşinize herhangi bir şey demediniz henüz gördüğünüzden haberi yok yani değil mi ?

Herkese selamlar.
Evli bir erkeğin başka bir kadına seni seviyorum kadınım notuyla çiçek gönderimi delil sayılırmı.
İki tarafında adı soyadı telefon numarası var çiçek sepetinden gelen mailde bunun ekran görüntüsü yasalmıdır? Ben yollamadım vs benim maille arkadaşım yolladı yalanı meşhur hep.. öyle Derse haklı çıkarmı erkek. Allah kimseye yaşatmasın da böyle şeye şahit olan bilgisi olan yazarsa seviniriz. Yasal olmayan bişey yapmamak için fikir almak adına konu açılmıştır.
Delildir ama bunu yasal yollarla kanıtlamak lazım.Sizin açıp okuyup görmenizle olmaz.

Ben konuyu şimdi okudum napıcaksın delili ya çık git çok mu lazım delil çocukta yok dimi

Bu da delil sayılmazsa artık pes derim. Yatakta basıp şipşak foto mu çekmeniz lazım??? Ona bile suç derler özel hayatın gizliliği filannn. E geriye sadece adamın ağzıyla itiraf etmesi kaldı. O da imkansız . Aldatıldığını ispat etmen için mailine girmen mesaj okuman vs lazım. Bu nasıl hukuk. Aldatanı koruyo resmen.
Kesinlikle katılıyorum

Back