• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çiçek gönderimi delil sayılırmı?

Maili hacklemeden gorduyseniz, yani sifre girerek maili gorduyseniz bu delil gecerli. Hacklemis olmaniz durumunda konu biraz tartismali ama bu haliyle gecerli delil. Gonderen vs kisminda aslinda sormak istedigim bu degil, kart olur ya cicegin ustunde, ona bir seyler yazilip altina mesela ben woman yazarim, ismimi ya da kardesime gonderiyorsam ablan yazarim vs. Sizin notta romantik seyler yazip altinda ne ya

Maili hacklemeden gorduyseniz, yani sifre girerek maili gorduyseniz bu delil gecerli. Hacklemis olmaniz durumunda konu biraz tartismali ama bu haliyle gecerli delil. Gonderen vs kisminda aslinda sormak istedigim bu degil, kart olur ya cicegin ustunde, ona bir seyler yazilip altina mesela ben woman yazarim, ismimi ya da kardesime gonderiyorsam ablan yazarim vs. Sizin notta romantik seyler yazip altinda ne yaziyor
Notun altına da gönderen kısmına da kendi adını soyadını yazmış

Ya siz ne kadar gerginsiniz? Ben diretmiyorum, haddim değil. Bence diyorum. Kazanamayabilir. Bana gelip depremle ilgili birşeyler soranlara, saçmayanlara bile gülüp geçmiyorum, eziklemeye calismiyorum . Tamam en çok siz biliyorsunuz 👍👍👍
Estağfurullah neden eziklemeye çalışayım? Sadece bu forumda ve dışarıda farketmez yuzde yuz bilgi gerektiren konularda beyin fırtınası yapılmasına karşıyım. Bana uymuyor çünkü bazı konular da "bence " diyemeyiz.
Sizi kırdıysam kusura bakmayın maksadım o değildi.

O zaman arkadasi adina gonderdim yalanina kadir bile inanmaz. Kesin delil ve ne yazik ki sizi aldatiyor. Basireti baglanip ortak mail adresini girmis olmali

İnanın neler delil sayılır neler sayılmaz hiçbir fikrim yok ne yapacağımı bilmiyorum elbette böyle bir adamla hayat sürdürmem sadece ne yapmalıyım bilmiyorum 7 yıl boyunca çalıştım, didindim kömür sobası kullandım idare ettim borçlar bitti başka kadına iltifat!!! Emeklerimin karşılığı bu olmamalıydı.. Bedel odetmem lazım.
Allah belalarini versin

Bence sayılır ya bir avukata sormak lazım tabı kesın bılgı ıcın

ınsan aldatılmayı kenara bırakıp adamın bu kadar salak olmasına uzulur gercekten o derece

sankı ozellıkle yakalanmak ıster gıbı ıtıraf edemıyorum al elımle delıl yakala ve bırak benı der gıbı
pes yanı

İnanın neler delil sayılır neler sayılmaz hiçbir fikrim yok ne yapacağımı bilmiyorum elbette böyle bir adamla hayat sürdürmem sadece ne yapmalıyım bilmiyorum 7 yıl boyunca çalıştım, didindim kömür sobası kullandım idare ettim borçlar bitti başka kadına iltifat!!! Emeklerimin karşılığı bu olmamalıydı.. Bedel odetmem lazım.
izlemye devam edin başka delillerde toplayın ve asla belli etmeyin adama bu süreci.yoksa önlemini alır

ınsan aldatılmayı kenara bırakıp adamın bu kadar salak olmasına uzulur gercekten o derece

sankı ozellıkle yakalanmak ıster gıbı ıtıraf edemıyorum al elımle delıl yakala ve bırak benı der gıbı
pes yanı
izlemye devam edin başka delillerde toplayın ve asla belli etmeyin adama bu süreci.yoksa önlemini alır😔😩😩

Böyle bişey için nasıl beklenir, aynı evde durmak nasıl hazmedilir çok çok çok zor cuma günü avukatla görüşeceğim. Tazminatı parayı geçtim insanlığım için. 2. Çocuk düşünüyorduk cuma günü kadındoğumdan randevu almıştım sipraili çıkarttırmak için 😔 Allah'ım öyle güzel zamanda karşıma çıkardı ki böyle birşeyi. 5 defa 10 defa maile. baktım ya o değildir o yapmaz diyerek.

Estağfurullah neden eziklemeye çalışayım? Sadece bu forumda ve dışarıda farketmez yuzde yuz bilgi gerektiren konularda beyin fırtınası yapılmasına karşıyım. Bana uymuyor çünkü bazı konular da "bence " diyemeyiz.
Sizi kırdıysam kusura bakmayın maksadım o değildi.
Bu konular fikir almak için açılmıyor mu? Ben özel hayatın gizliliği konusunda o şekilde düşünüyordum, şimdi öyle olamayabileceğini de anladım. Bana saçma geldi ama hukuk öyle diyorsa öyledir. Bilmediğimi bilmiyorum diyebilecek bir insanım, bir diplomanin kolay alinmadiginin, bir işte ne emekler verildiğinin farkındayım. Benim haddime bu konuda sade bir vatandaş olarak yorum yapmak düşerdi o kadar.
İyi günler, kolaylıklar diliyorum size.

Böyle bişey için nasıl beklenir, aynı evde durmak nasıl hazmedilir çok çok çok zor cuma günü avukatla görüşeceğim. Tazminatı parayı geçtim insanlığım için. 2. Çocuk düşünüyorduk cuma günü kadındoğumdan randevu almıştım sipraili çıkarttırmak için 😔 Allah'ım öyle güzel zamanda karşıma çıkardı ki böyle birşeyi. 5 defa 10 defa maile. baktım ya o değildir o yapmaz diyerek.
Allah bildiği gibi yapsın ne denir ki:/
O kadınım dediğiyle de mutlu olamasın.
Allah yolunuzu açık etsin.

Eğer mail ortak mailse ya da maile ezkaza denk geldiyseniz delil sayılır. Ama özellikle iz sürmek için şifreyi girip maile denk ggelmişseniz delil sayılmaz. Bir Yargıtay kararı vardı eşinin günlüğünden kendisini aldattığını öğreniyor koca. Günlük özel hayatın gizliliği falan diyorlar ama Yargıtay diyor ki eşlerin ortak kullandığı alanda rahatlıkla elde edilebilecek bir yerde. O yüzden özel hayatın gizliliği söz konusu olmaz delil oluşturur. Sizin olay da ona benzer. Ben delil oluşturacağını düşünüyorum.

Bana eski eşimden gelen çiçek ve notu avukata götürdüğümde delil sayilmisti da uzaklaştırma kararı aldirabilmistim tacize girdiği için. Gerçi benim bunların haricinde attığı mesajlar da vardı. Evet delil sayılir kendi adı soyadiyla gonderdiyse başkasına yıkma ihtimali yok

Herkese selamlar.
Evli bir erkeğin başka bir kadına seni seviyorum kadınım notuyla çiçek gönderimi delil sayılırmı.
İki tarafında adı soyadı telefon numarası var çiçek sepetinden gelen mailde bunun ekran görüntüsü yasalmıdır? Ben yollamadım vs benim maille arkadaşım yolladı yalanı meşhur hep.. öyle Derse haklı çıkarmı erkek. Allah kimseye yaşatmasın da böyle şeye şahit olan bilgisi olan yazarsa seviniriz. Yasal olmayan bişey yapmamak için fikir almak adına konu açılmıştır.
Bu da delil sayılmazsa artık pes derim. Yatakta basıp şipşak foto mu çekmeniz lazım??? Ona bile suç derler özel hayatın gizliliği filannn. E geriye sadece adamın ağzıyla itiraf etmesi kaldı. O da imkansız . Aldatıldığını ispat etmen için mailine girmen mesaj okuman vs lazım. Bu nasıl hukuk. Aldatanı koruyo resmen.

Bu da delil sayılmazsa artık pes derim. Yatakta basıp şipşak foto mu çekmeniz lazım??? Ona bile suç derler özel hayatın gizliliği filannn. E geriye sadece adamın ağzıyla itiraf etmesi kaldı. O da imkansız . Aldatıldığını ispat etmen için mailine girmen mesaj okuman vs lazım. Bu nasıl hukuk. Aldatanı koruyo resmen.
Aynen öyle böyle şeyler suç sayılmamalı eşler bakabilmeli mail, mesaj gibi şeylere. Telefon dinleme vs suç tabikide. Adalet bana hiçbir hakkımı vermese bile içindeki kendimle olan adaletim bu evlilik bitti diyor sadece hakkım olanı yillarca çalışıp borçlarını ödedim borcu bitirdik 2. Çocuk için cuma günü randevum vardı ya 😩 iyiki erkenden farkettim nasıl bir insanı baba yapmak istediğimi cuma günü avukatla görüşeceğim bakalım nasıl bir yol izlemem lazım.

Aynen öyle böyle şeyler suç sayılmamalı eşler bakabilmeli mail, mesaj gibi şeylere. Telefon dinleme vs suç tabikide. Adalet bana hiçbir hakkımı vermese bile içindeki kendimle olan adaletim bu evlilik bitti diyor sadece hakkım olanı yillarca çalışıp borçlarını ödedim borcu bitirdik 2. Çocuk için cuma günü randevum vardı ya 😩 iyiki erkenden farkettim nasıl bir insanı baba yapmak istediğimi cuma günü avukatla görüşeceğim bakalım nasıl bir yol izlemem lazım.
Kolaylıklar diliyorum. . Çocuk düşünürken aldatan da ne bileyim. Ama işte Allah düşürmüş önünüze. İkinci çocuk olmamış şanslısınız. Valla aldatanın yanına kalıyo. Mesaj okuma telefon karıstırma mailine bakma. E adam beni aldatıyosa ben nasıl ispatlicam yahuuuu??? Bu nasıl adalet?

Bu konular fikir almak için açılmıyor mu? Ben özel hayatın gizliliği konusunda o şekilde düşünüyordum, şimdi öyle olamayabileceğini de anladım. Bana saçma geldi ama hukuk öyle diyorsa öyledir. Bilmediğimi bilmiyorum diyebilecek bir insanım, bir diplomanin kolay alinmadiginin, bir işte ne emekler verildiğinin farkındayım. Benim haddime bu konuda sade bir vatandaş olarak yorum yapmak düşerdi o kadar.
İyi günler, kolaylıklar diliyorum size.
Tabikide fikir almak için açılıyor konu sadece buraya danışarak kimse hareket etmiyodur bence. Ama başından geçen, yaşanan şahit olan insanlar fikir verir diye konu açıyoruz herkese teşekkür ederim. 🙏🙏

Kolaylıklar diliyorum. . Çocuk düşünürken aldatan da ne bileyim. Ama işte Allah düşürmüş önünüze. İkinci çocuk olmamış şanslısınız. Valla aldatanın yanına kalıyo. Mesaj okuma telefon karıstırma mailine bakma. E adam beni aldatıyosa ben nasıl ispatlicam yahuuuu??? Bu nasıl adalet?
Hemde nasıl istiyordu videolar hazırlıyor du tatil düzenleyelim baş başa amacı ne anladım taniyamıyorum resmen. 🤐🤐İtiraf edecek hali yok zaten dediğim gibi Allah'ın sevgili kuluyum diyorum Kalbim temiz miş demekki bı ödev için hayatım nasıl da değişti.

Back