evet delil sayılırHerkese selamlar.
Evli bir erkeğin başka bir kadına seni seviyorum kadınım notuyla çiçek gönderimi delil sayılırmı.
İki tarafında adı soyadı telefon numarası var çiçek sepetinden gelen mailde bunun ekran görüntüsü yasalmıdır? Ben yollamadım vs benim maille arkadaşım yolladı yalanı meşhur hep.. öyle Derse haklı çıkarmı erkek. Allah kimseye yaşatmasın da böyle şeye şahit olan bilgisi olan yazarsa seviniriz. Yasal olmayan bişey yapmamak için fikir almak adına konu açılmıştır.
Seni seviyorum kadınım yazıyorGonderici kisminda kendi ismi yaziyorsa bana gore delildir. Notta ne yaziyor?
Ortak kullanılan mail. Benim maile bı girermisin ona gelecek vs whatsap yazışması var.Mail’e girdiğiniz için muhtemelen yasal değil. Avukatınıza danışın. Mail incelemesi talep edebilirsiniz belki.
Notta gonderen kim gorunuyor? İsim ne yaziyor altta yani?Seni seviyorum kadınım yazıyor
İnşallah sayılır bence sayılması da gerekiyor başkası da kendi hesabından atsaymış denilebilir itiraz olarak benceHerkese selamlar.
Evli bir erkeğin başka bir kadına seni seviyorum kadınım notuyla çiçek gönderimi delil sayılırmı.
İki tarafında adı soyadı telefon numarası var çiçek sepetinden gelen mailde bunun ekran görüntüsü yasalmıdır? Ben yollamadım vs benim maille arkadaşım yolladı yalanı meşhur hep.. öyle Derse haklı çıkarmı erkek. Allah kimseye yaşatmasın da böyle şeye şahit olan bilgisi olan yazarsa seviniriz. Yasal olmayan bişey yapmamak için fikir almak adına konu açılmıştır.
Aynen özel hayatı ihlale girer. Ceza bile gelebilirMail’e girdiğiniz için muhtemelen yasal değil. Avukatınıza danışın. Mail incelemesi talep edebilirsiniz belki.
Böyle bir şey yok. Hackleyerek girmemiş mailine, hacklendiği takdirde bu olur. Mailini kendisi bana verdi bir şey göndermemi okumamı vs rica etti o esnada gördüm demesi yeterli bunun aksini karşı taraf ispatlamak zorunda kalır.Aynen özel hayatı ihlale girer. Ceza bile gelebilir
+1Gonderici kisminda kendi ismi yaziyorsa bana gore delildir. Notta ne yaziyor?
Ama o halde benim telefonumu karıştıran birisi de telefonu o verdi diyebilir.Böyle bir şey yok. Hackleyerek girmemiş mailine, hacklendiği takdirde bu olur. Mailini kendisi bana verdi bir şey göndermemi okumamı vs rica etti o esnada gördüm demesi yeterli bunun aksini karşı taraf ispatlamak zorunda kalır.
Diyebilir evet aksini ispat etmekle diğer taraf sorumlu ne malum zorla elinden alıp bunu yaptığı ? Ayrıca eşlerin sadakat yükümlülüğü mecburiyeti var aksi hal zaten kusurlu hareket bunun için yelefon karıştırmak burdan delil elde etmek suç değildir. Arabasına ses kaydı cihazı koyması vs de burada mahkeme koyan kişinin kastını sorgular ne amaçladı ? Şantaj mı rezil mi etmek istedi vsvs ama amaç ihaneti ispatlamaksa bu kamaat verilirse deliller hukuka uygun kabul edilir.Ama o halde benim telefonumu karıştıran birisi de telefonu o verdi diyebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?