• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çiçek gönderimi delil sayılırmı?

Kulolurum

Allah'ım kızımla birlikte güzel bi hayat nasipEt🙏
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2021
135
91
13
36
Herkese selamlar.
Evli bir erkeğin başka bir kadına seni seviyorum kadınım notuyla çiçek gönderimi delil sayılırmı.
İki tarafında adı soyadı telefon numarası var çiçek sepetinden gelen mailde bunun ekran görüntüsü yasalmıdır? Ben yollamadım vs benim maille arkadaşım yolladı yalanı meşhur hep.. öyle Derse haklı çıkarmı erkek. Allah kimseye yaşatmasın da böyle şeye şahit olan bilgisi olan yazarsa seviniriz. Yasal olmayan bişey yapmamak için fikir almak adına konu açılmıştır.

Herkese selamlar.
Evli bir erkeğin başka bir kadına seni seviyorum kadınım notuyla çiçek gönderimi delil sayılırmı.
İki tarafında adı soyadı telefon numarası var çiçek sepetinden gelen mailde bunun ekran görüntüsü yasalmıdır? Ben yollamadım vs benim maille arkadaşım yolladı yalanı meşhur hep.. öyle Derse haklı çıkarmı erkek. Allah kimseye yaşatmasın da böyle şeye şahit olan bilgisi olan yazarsa seviniriz. Yasal olmayan bişey yapmamak için fikir almak adına konu açılmıştır.
evet delil sayılır

Arkadaşlar yasal değil demiş ama sonuçta eşim benim ve eşimin mailinden işlem yapiyoruz. Kimse görmezden gelemez. Bu şekilde karşıma çıksa yasal olmaz mı? Bilemedim.
Allah kolaylık ve sabır versin inşallah.

Herkese selamlar.
İnşallah sayılır bence sayılması da gerekiyor başkası da kendi hesabından atsaymış denilebilir itiraz olarak bence

Aynen özel hayatı ihlale girer. Ceza bile gelebilir
Böyle bir şey yok. Hackleyerek girmemiş mailine, hacklendiği takdirde bu olur. Mailini kendisi bana verdi bir şey göndermemi okumamı vs rica etti o esnada gördüm demesi yeterli bunun aksini karşı taraf ispatlamak zorunda kalır.

Böyle bir şey yok. Hackleyerek girmemiş mailine, hacklendiği takdirde bu olur. Mailini kendisi bana verdi bir şey göndermemi okumamı vs rica etti o esnada gördüm demesi yeterli bunun aksini karşı taraf ispatlamak zorunda kalır.
Ama o halde benim telefonumu karıştıran birisi de telefonu o verdi diyebilir. 🙄

Ama o halde benim telefonumu karıştıran birisi de telefonu o verdi diyebilir. 🙄
Diyebilir evet aksini ispat etmekle diğer taraf sorumlu ne malum zorla elinden alıp bunu yaptığı ? Ayrıca eşlerin sadakat yükümlülüğü mecburiyeti var aksi hal zaten kusurlu hareket bunun için yelefon karıştırmak burdan delil elde etmek suç değildir. Arabasına ses kaydı cihazı koyması vs de burada mahkeme koyan kişinin kastını sorgular ne amaçladı ? Şantaj mı rezil mi etmek istedi vsvs ama amaç ihaneti ispatlamaksa bu kamaat verilirse deliller hukuka uygun kabul edilir.

Bilmeden yorum yapmamanızı tavsiye ederim konu sahibini yanlış yönlendirmek olur. Kanunlar mantığa ya da bizim bakış açımıza uygun olmak zorunda değiller.

Yargıtay 12.Ceza Dairesi'nin 2012/13117 Esas ve 2012/14791 Karar sayılı İlamında ' hatta buyrun yargıtay kararı.

Back