- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
Kız deme öyle dua saatine denk gelicekBu sondu.. bunu kesin kazanıcak sonra fasülye olucak![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız deme öyle dua saatine denk gelicekBu sondu.. bunu kesin kazanıcak sonra fasülye olucak![]()
Çok teşekkür ederimÇok professyonel olmuş
Eline sağlık, çok emek isteyen bir kurabiye
![]()
![]()
Oyna oynaKüstüm oynamiyom![]()
Artık çok geç,yapacaksın
Bir de tarif ayırttjm, geri çekilmek için ne bahane bulsam acaba
Eki Görüntüle 2601837
Eki Görüntüle 2601838
Annem tarifleri yapsın ben sunum yaparım onasiz yarışın ya biz bakarız
Benimki kadar olamaz![]()
sen iste sana kurabiyeden çelenk yapam ama sen fasille ol gurban olamBana kurabiye yaparsan düşünürüm![]()
Çok cazip teklif,düşüneyimsen iste sana kurabiyeden çelenk yapam ama sen fasille ol gurban olam![]()
Çok cazip teklif,düşüneyim![]()
Anneeemmmm teşekkür ederimvay be şahane bir çekim
elerine sağlık çok güzel görünüyor
Teşekkür ederim canımBen yarışmaya katılmaktan vazgeçtimNevreste
![]()
![]()
![]()
![]()
Ellerine sağlık, cidden çok farklı ve güzel görünüyor. Yarışamada başarılar dilemeye gerek yok sanırım![]()
Cansın yaaElalisim sayfana önceden misafir olarak baktığım için yorum yazmadigim aklıma geldi hemen koştum gözlerime bir kez daha bayram ettirdim.
Abidin bu tabloyu gorseydi mutluluğun adını tekrar resmederdi.
Kukrimimin katil olmayi göze alması boşuna değil.. napsak da seni bu hobiden mahrum etsek kara kara senaryolar düşünmeye başladım.Şu çözümü buldum bundan sonra tarifi alır almaz yapacağım en azından...Modum düşüyor her defasında...
Arkadaş hatrina bize eline sağlık demek düşüyor.
Şansın bol olsun kuzum.
Hayatının her safhasi böyle tatlı güzel renkli olsun.
Umarım benimki de bu kadar güzel olur.![]()
Di mi tatlım nasıl zorladımCansın yaa
Edebiyat öğretmeni olduğun nasıl da belli ❤
Abidin kim bakayımmalum edebiyat kötü
Yemek yapmayı,süslemeyi çookk seviyorum napim
Tekrar teşekkür ederim canımsenin tarifi de merakla bekliyorum,geçen sefer ilk üçü zorladın
![]()