- Konu Sahibi yaseminsen
Yaseminsen kendi cibinliğini resimlermisin arkadaşım..Hem bana göre pahalı geldi seninki benimde var bende resimlerim isterseniz.Ben 8,5 ytl ye almıştım:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepsi çok güzelll su an bnm tek kısılık yatagımda
bu var ama beyazı cok guselll duruyo bence..
Çift kişiliklerede bayıldım :asigim:
Canım bak bende kendim yaptım.Satılıyor bunlar çok uygun fiyata,bu linkten bakabilirsin....http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=3949775#post3949775
ay katılıorum benimde küçük yatak odam ama çok istiyorum bilmiorum nasıl olur bide boşuna almak var. benim yatak örtüm bide beyaz ne renk giderki :S
canım valla deneyecem ben,okadarda çok bi maliyeti olmadan yapacam dışarda 100-200 ytl arası ama ben kendim yapmaya çalışacam.senin yatak odanın rengi perdesi ve halısı hangi renk onlarıda sölersen yardımcı olabiliriz
Cok pahali cibinlikler yani gereksiz pahali cunku maliyeti yok 2 kilo demis parcasi maliyeti olsaolsa 10 liradir satiyorlar 200 liraya
bende buyuzden kendim yaptim pahaliligndan ote insanlari kandirdiklari icin
perdelik tulden yaptim direkt duvara monte edip sekil verdim cookta guzel duruyor odamin butunlugunu tamamladi
ImageShack - Hosting :: dsc02897zo1.jpg
bakalım beğenecekmiisniz arkadaşlar ben kendim yaptım cibinliğimi
ayyy canim ellerin dert gormesin super yapmissin yaa nasil yaptin bende istiyooomm
beğenmene sevindim canım.yapımı çok basit biraz yardım alarak sende yapabilirsin.cibinlikler için özel yuvarlak bi demiri var onu takarak yapılıyo orjinali ama ben o çok pahalı olduğu için başka bişiyle denedim. L biçimi perdelerde o köşe için kornişler varya hani bi duvardan diğer duvara perde çekmek için kornişler var hırdavatçılarda bulabilirisn.onlardan 3 tane aldım birleştirdim ''U'' şeklini aldım bunu duvara matkapla taktık bunu eşimle yaptım çünkü bayan gücü yeterli olmuyo.geriye perde yapımı kaldı ben ankaradayım senin oturduğun yerde varmı bilmiyorum ama bursa kumaş pazarı var en uygun yer orası.metresi 5 ytl den ben 9 metre organze tül aldım sen kendi yatağına göre metreyi düşürebilirsin bursa kumaş pazarı yoksa perdecilerdende bakabilirsin ama fiyatları pahalı olabilir.aldığım tülü perdeciden düz bi şekilde ve düğne olan kısımlarına ip geçirerek diktirdim.perdeyi taktım kornişe sonra ipten çektim perde büzüldü ve bu şekli aldı iice ayrıntılı yazdım inş yardımcı olmuşumdur yinede yapamadığın yerde sorabilirisn