• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cibinlik Modelleri

yaseminsen

rabbım sen evladımı koruu
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2007
1.488
12
116
38
İstanbul
meraba bende evimde cibinlik kullanıyorum ve çokta şık goruntusu var gercektende rendi borda çokda ıhtişamlı duruyor

istcefcibinlik_e1001_1_1_%5B1%5D.jpg

lg_klamboe_classic_hibiscus.jpg

a2001_1_1_.jpg

e3005_1_1_.jpg

a2004_1_1_.jpg

a2002_1_1_.jpg
:enbuyukkk:

çokta pahalı bişey değil eğer sade alısanız kızlar benim aldığım kasnaklı olanlardan biraz pahalı tuttu ama demirlileride var onlar daha cüzzi bi miktar

hayalimde cibinlikli bir yatak sahbi olmak var, en yakın zamanda almayı düşünüyorum
burdaki modeller çok sade, ben daha gösterişli model istiyorum

benım cıbınlıgım hepsıden guzel ama makınam bozuk b-yoksa ceker koyardım resmnını sıteye uzgunummmm ama paylasım cok guzel

cnm genelde yatak ortusu fılan satılan luks magazalardan bulabılırsın ev shop ve evkurdada var ama pek guzel degıller ama cok sık duruyo ozellıklede boncuklusu

Hepsi çok güzelll su an bnm tek kısılık yatagımda
cibinlik115.jpg

bu var ama beyazı cok guselll duruyo bence..
Çift kişiliklerede bayıldım :asigim:

kızz bazen ben takılıyomm kalkarken felann dertli eccükte yani.
bide kiracılar ıcın sorun oluyo tavanı delmek...suan bende yok mesela ole duruyo kenarda ew sahıbı deldırmıyo tavanı :(

bizdedde aynı sorun var hele ben cok delı yatıyorum carpıyorum gecen cırtcırtı acılmıs dolanmıs esımın usutne hehehe sabah bı baktım dedım bbu ne hal :roflol:

benim cibinliğim yok çok özendim:(((
nasıl bulcam bunu:(((
bende istiorum valla istiorum ya bende istiorummmmm:((

ben bu konuda çok şanslıyım kayınvalidem bana 3 tane cibinlik dikti her örtümle başka kullanıyorum. yakın olsaydık sana da bir tane diktirirdim canım.

bende çok istiyorum ama daha rüküş bişi ama şimdi alamam yatak odam dağıldı sünnet için yenileyecem nasipse ozaman çok hoş ve çok zengin duruyor ya bayılıyorum

cibinliktenten hoslanmayan tek insan benim heralde kaydirigubbakcemile bana daral geliyo onlarla, uyuyamıyorum :1shok:

heralde bende uyuyamam cibinlikle hele bu aralar zaten midem bulanıo içim daralıo ..ama aksesuar olarak hoş duruyo .
.kızımın odasına yapmayı düşünüyorum o da çok istiyo zaten ..biraz sivrisinek korkusu varda onda..kaydirigubbakcemile3
yaseminsen canım maliyeti ne kadar olur acaba sen ne kadara aldın çift kişiliği ...:uhm:

heralde bende uyuyamam cibinlikle hele bu aralar zaten midem bulanıo içim daralıo ..ama aksesuar olarak hoş duruyo .
.kızımın odasına yapmayı düşünüyorum o da çok istiyo zaten ..biraz sivrisinek korkusu varda onda..kaydirigubbakcemile3
yaseminsen canım maliyeti ne kadar olur acaba sen ne kadara aldın çift kişiliği ...:uhm:

ben cibinliğimi 250 ytlye almıştım bakırköyde bi mapğazadan ama adı aklıma gelmedi mağazanın

Back