- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.661
- 798
- Konu Sahibi menzil5453
-
Bu yaz İzmirde gece 9- 12 arası altımda şortumla parkta koşu yaptım her gece. Ne bir tacize uğradım,ne laf yedim, ne de kötü bir bakışla karşılaştım. Siz akşam ezanından sonra dışarı adım dahi atamadığınız, kahvenin önünden geçtiğinizde fahişe damgası yediğiniz, montla yürürken bile erkeklerin sapık bakışlarına maruz kaldığınız örümcek beyinli, abazan şehirlerinizin derdine yanın.İmarlaşma, şehirleşme buysa kalsın,istemeyiz; biz kasabamızda mutluyuz
ağzına sağlık..kızkardeşim akplilerin yoğun olduğu bölgede ona giderken diz üstü ama pileli etek götürmüştüm..bunu nerde giyeceksin dedi:44:
O şehirler neresiymiş cidden merak ettim?
tabii hitleri de unutmamak lazım
O şehirler neresiymiş cidden merak ettim?
Anadolunun bağrında oldukça muhafazakar bir ilçenin köyünde öğretmenim, ilçede ikamet ediyorum. Dışarıda memur haricinde kadın göremezsiniz doğru düzgün.. Gel gör ki pek çok arkadaşım diz üstünde etekleri ile rahatça dolaşabiliyorlar, daha da olumsuz herhangi bir şey duymadım.
bende .. bide anlamıyorum izmir birine mi ait ne bu sahiplenme tavrı. bütün ülkenin topraklarında gezerim hakkari de de tekirdağ da batıdan doğuya kuzeyden batıya herkesin ....
Türkiye cumhuriyetinin başbakanını (cumhurbaşkanı olcak kişiyi) o şahıslarla bir tutuyorsanız başka bir sey demiyorum...
tabii hitleri de unutmamak lazım
Anadolunun bağrında oldukça muhafazakar bir ilçenin köyünde öğretmenim, ilçede ikamet ediyorum. Dışarıda memur haricinde kadın göremezsiniz doğru düzgün.. Gel gör ki pek çok arkadaşım diz üstünde etekleri ile rahatça dolaşabiliyorlar, daha da olumsuz herhangi bir şey duymadım.
Iste bunu kastediyorum yani ozgur olmak budur. Zaten guvenlikle gece de cikabilirsin kimse sarkmaz ki.
Hatirliyorum bir kez esimle kavga ettik deniz kenarina cikip oturdum sinirden kordona. Bir adam geldi size cekirdek ikram edebilir miyim dedi hayir dedim peki meyvesuyu ister misiniz dedi basimdan gider misiniz diye bagirdim peki ozur dilerim dedi ya
Sonra bi amca geldi kizim iyi misin arkadasin yok mu dedi iyiyim amca sagol dedim
Seviyorum sehrimin insanini ya
bende trabzonda yaşıyorum ki ak parti çogunluktadır mini etekte giyiyorum şortta , bir kez bile laf atıldıgını görmedim, hatta çok iyiler komsular bana Allahın her günü yöresel yiycekler yapar getirirler.bunlar hangi yobaz , örümcek beyinli yerleri kastetti acaba ...:44:
gerçek neyse o ..
Iste bunu kastediyorum yani ozgur olmak budur. Zaten guvenlikle gece de cikabilirsin kimse sarkmaz ki.
Hatirliyorum bir kez esimle kavga ettik deniz kenarina cikip oturdum sinirden kordona. Bir adam geldi size cekirdek ikram edebilir miyim dedi hayir dedim peki meyvesuyu ister misiniz dedi basimdan gider misiniz diye bagirdim peki ozur dilerim dedi ya
Sonra bi amca geldi kizim iyi misin arkadasin yok mu dedi iyiyim amca sagol dedim
Seviyorum sehrimin insanini ya
bende trabzonda yaşıyorum ki ak parti çogunluktadır mini etekte giyiyorum şortta , bir kez bile laf atıldıgını görmedim, hatta çok iyiler komsular bana Allahın her günü yöresel yiycekler yapar getirirler.bunlar hangi yobaz , örümcek beyinli yerleri kastetti acaba ...:44:
Ben küçükken kim bana İzmir'in insanı çok medeni vs dese çok abartılıyor gibi gelirdi, 'Ay ne var, burada da sapık var vs' derdim. Ne zaman ki yaşım ilerledi ergenliğe girdim , İç Anadolu şehirlerini ezdim Ankara'da üniversite okudum, o zaman anladım İzmir'in insanın kıymetini. Yanlış anlaşılmasın ülkemin her köşesini seviyorum ama İzmirdeki medeniyet başka hiçbir şehrinde yok.
Canim ben hatayliyim ekmeleddinin geldigi yerde oturuyorum ve ve soyle soyleyebilirim ekmeleddinin geldigi yer tek akpli yok ok ve ben oraliyim o yuzden biliyorum ve butun samandaglilar gelmis ve ekmeleddin koylere geldi ve hatayin ilcesine gelmis olsaydi inanin hatin % 80gelirdi okRabia en son yerel secim oncesi tum manisadan izmire otobusler tasindi mitinge.Bugunde ayni sey oldu.Dusun Izmir mitingine konakta yol soran oldu basinda uzun adam yazili kusak takanlardan :) Yani sevmedigi sehirden gelmedi hepsi erdogan severlerin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?