CHP'nin en büyük kalesinde ERDOĞAN ŞOV

Iste bunu kastediyorum yani ozgur olmak budur. Zaten guvenlikle gece de cikabilirsin kimse sarkmaz ki.

Hatirliyorum bir kez esimle kavga ettik deniz kenarina cikip oturdum sinirden kordona. Bir adam geldi size cekirdek ikram edebilir miyim dedi hayir dedim peki meyvesuyu ister misiniz dedi basimdan gider misiniz diye bagirdim peki ozur dilerim dedi ya

Sonra bi amca geldi kizim iyi misin arkadasin yok mu dedi iyiyim amca sagol dedim

Seviyorum sehrimin insanini ya

Son düzenleme:
ağzına sağlık..kızkardeşim akplilerin yoğun olduğu bölgede ona giderken diz üstü ama pileli etek götürmüştüm..bunu nerde giyeceksin dedi:44:

Anadolunun bağrında oldukça muhafazakar bir ilçenin köyünde öğretmenim, ilçede ikamet ediyorum. Dışarıda memur haricinde kadın göremezsiniz doğru düzgün.. Gel gör ki pek çok arkadaşım diz üstünde etekleri ile rahatça dolaşabiliyorlar, daha da olumsuz herhangi bir şey duymadım.

O şehirler neresiymiş cidden merak ettim?

İç Anadolu şehirlerinin hepsi. İç Anadolular kusuruma bakmasın, ben de anne tarafından Konyalıyım, ama sapık dolu. Bunu benim AKP'li hemşerilerim bile söylüyor. Biz köye gittiğimiz zaman bize salık veriyorlar kahve önünden geçmeyin diye, benim tesettürlü akrabalarım bile öyle bakışlara maruz kalıyorlar ki...

vallahi dolaşırsan laf atmazlar belkide rahatsız edici bakışlar olabilir..eşofman altıda giyemiyorsun bazı yerlerde yine bakışlara maruz kalmzmk için..bu yıllardır olan bir şey Türkiyede yeni değilki zaten..

Son düzenleyen: Moderatör:

bende trabzonda yaşıyorum ki ak parti çogunluktadır mini etekte giyiyorum şortta , bir kez bile laf atıldıgını görmedim, hatta çok iyiler komsular bana Allahın her günü yöresel yiycekler yapar getirirler. bunlar hangi yobaz , örümcek beyinli yerleri kastetti acaba ...:44:

Ben küçükken kim bana İzmir'in insanı çok medeni vs dese çok abartılıyor gibi gelirdi, 'Ay ne var, burada da sapık var vs' derdim. Ne zaman ki yaşım ilerledi ergenliğe girdim , İç Anadolu şehirlerini gezdim Ankara'da üniversite okudum, o zaman anladım İzmir'in insanın kıymetini. Yanlış anlaşılmasın ülkemin her köşesini seviyorum ama İzmirdeki medeniyet başka hiçbir şehrinde yok.

Son düzenleme:

Gözünü seveyim arkadaşım eşimin ailesi Trabzonlu karadenizin en gelişmiş yerlerinden..rahmetli kayınvalidemin başı açıktı...

gerçek neyse o ..

ben başbakınımızn çocukları bombaladıgını , soykırım yaptıgını görmedim falan siz hangi hareketiyle bagdaştırdınız mesela, abd de başkanı rusya başkanı da iyi değil demekki secilseler bile , uygunsuz bir benzetme olmuş

Son düzenleme:

Bı gece eski erkek arkadasımla deli kavga etmiştik.Tamam yalan söylemiştim sucluydum Kapadı telefonunu.Dellendim tabii.Çıktım gecenin yarısı evden mahallede oturucaz arkadaslar diye.Bindim taksiye ağlıyorum ama nasıll.Taksici amcam gordu ağlamamı dayanamadı basladık muhabbete.O da kahramanlarda dogmus buyumus.Kendimi pek ifşa etmedim yoksa babamla tanıdık cıksalar yandım :)) Bı yandan bütün bornovada corbacılarda kebapcılarda arıyorum bızımkını En son bak kızım erkekler için gözyasına değmez,bende babayım.Kızımı bir oglan böyle yaktı boşver aramayalım senin bu delikanlıyı deyip beni ikna edip evin önüne bırakmıştı beni Böyle durumlar heryerde olmaz..

Şehrimiz bi başka

Masallah,, Hocam Allah Kolaylık Nasip Etsın.. Ögretmenlerımızın Yerı Her Zaman Ayrıdır..

ya daha dün adam karısını başka bir erkekle arabada yakalamış..sırtından bıçaklamış..kadının üstünde tayt var ve hafid eğimli oturdu diye ceza indirimi almış kocası..haberi benmi uydurdum arkadaşım

Benim dediğim yer de Yozgat'ın bir ilçesi..

Tabii ki de canim Turkiyemin her kosesine canim feda o suphesiz ama buradaki insanlarda havasindan mi suyundan mi bilmem gercekten burada medeniyet var tum objektigligimle soyluyorum. Belki bazilari bunu cirkin bulacak (hic suphesiz) ama mahallemizde bir travesti var mesela kimseye zarari yok ve mahallenin yasli teyzeleriyle oturup muhabbet ediyorlar aksam ustleri yasli basli basortulu teyzeler bildigin ya hani baska yerde olsa cik cik aa pis falan linc edilir :))

Turkiyede Avrupayi tadabileceginiz tek sehirdir izmir

Rabia en son yerel secim oncesi tum manisadan izmire otobusler tasindi mitinge.Bugunde ayni sey oldu.Dusun Izmir mitingine konakta yol soran oldu basinda uzun adam yazili kusak takanlardan :) Yani sevmedigi sehirden gelmedi hepsi erdogan severlerin.
Canim ben hatayliyim ekmeleddinin geldigi yerde oturuyorum ve ve soyle soyleyebilirim ekmeleddinin geldigi yer tek akpli yok ok ve ben oraliyim o yuzden biliyorum ve butun samandaglilar gelmis ve ekmeleddin koylere geldi ve hatayin ilcesine gelmis olsaydi inanin hatin % 80gelirdi ok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…