CHP'nin en büyük kalesinde ERDOĞAN ŞOV

ben başbakınımızn çocukları bombaladıgını , soykırım yaptıgını görmedim falan siz hangi hareketiyle bagdaştırdınız mesela, abd de başkanı rusya başkanı da iyi değil demekki secilseler bile , uygunsuz bir benzetme olmuş :19:

Dur bakalım kimin olacağı belli değil halkın bir kesimine çapulcu diyen olmasa iyi olurdu gerçi..

Bı gece eski erkek arkadasımla deli kavga etmiştik.Tamam yalan söylemiştim sucluydum :1:Kapadı telefonunu.Dellendim tabii.Çıktım gecenin yarısı evden mahallede oturucaz arkadaslar diye.Bindim taksiye ağlıyorum ama nasıll.Taksici amcam gordu ağlamamı dayanamadı basladık muhabbete.O da kahramanlarda dogmus buyumus.Kendimi pek ifşa etmedim yoksa babamla tanıdık cıksalar yandım :)) Bı yandan bütün bornovada corbacılarda kebapcılarda arıyorum bızımkını :27:En son bak kızım erkekler için gözyasına değmez,bende babayım.Kızımı bir oglan böyle yaktı boşver aramayalım senin bu delikanlıyı deyip beni ikna edip evin önüne bırakmıştı beni :1: Böyle durumlar heryerde olmaz..

Şehrimiz bi başka:16:

Ay amcam kiyamam ya :1:

Hosgoru, medeniyet, canayakinlik budur

Dur bakalım kimin olacağı belli değil halkın bir kesimine çapulcu diyen olmasa iyi olurdu gerçi..

siz öyle biri olmasını diliyorsunuz sanırım nefret sizi bu kadar köreltmesin çapulcuyu sehri yakıp yıkanlar için söyledi, sizce sehri yakıp yıkan , kamu malına zarar verenler çapulcu değilde nedir :19:

Son düzenleme:
siz öyle biri olmasını diliyorsunuz sanırım nefret sizi bu kadar köreltmesin çapulcuyu sehri yakıp yıkanlar için söyledi, sizce sehri yakıp yıkan , kamu malına zarar verenler çapulcu değilde nedir :19:

biz bu konuları geçtik arkadaşım..orada fazla güç kullanıldı..tartıştıkta banlandıkta..ayrıca ben eylemde değildim..reel olmaya çalışan bir halkım..sen istediğin gibi düşün ben istediğim gibi..partizanlık yapmadım..37 yıllık ömrümde..ezilenin yanındayım..

Tabii ki de canim Turkiyemin her kosesine canim feda o suphesiz ama buradaki insanlarda havasindan mi suyundan mi bilmem gercekten burada medeniyet var tum objektigligimle soyluyorum. Belki bazilari bunu cirkin bulacak (hic suphesiz) ama mahallemizde bir travesti var mesela kimseye zarari yok ve mahallenin yasli teyzeleriyle oturup muhabbet ediyorlar aksam ustleri :1: yasli basli basortulu teyzeler bildigin ya hani baska yerde olsa cik cik aa pis falan linc edilir :))

Turkiyede Avrupayi tadabileceginiz tek sehirdir izmir :31:

travesti insan değil mi tabi yani şunu izledin mi just :)
[video=youtube;TUnGgSFJzqk]http://www.youtube.com/watch?v=TUnGgSFJzqk[/video]

hakir görenlerin kendileri basta elalemin karısı kızına bakanlar ilginç :)

Halilrıfatpaşa da oturuyorum burada travesti kaynıyor ama daha hiç bir olay görmedik :ssz: bazıları çok güzel hacı :27:

Canim sesi cok cizirtili geliyor tam olarak anlayamadim ne diyor??

ya daha dün adam karısını başka bir erkekle arabada yakalamış..sırtından bıçaklamış..kadının üstünde tayt var ve hafid eğimli oturdu diye ceza indirimi almış kocası..haberi benmi uydurdum arkadaşım

Erzurumda olmuş bu olay, iyide bu tip insanlar her yerde var siz butun ak parti çogunlukta olan yerleri ,bir tutuyorsunuz . bu tip olaylar izmirde yada tekirdagda olmaz diyebilirmisiniz yada butun bu cinayetleri ak partililer işledi diger partinin insanları bunları yapmaz gibi saçma bir tespit :19:

kardeşim demin buraya bir espiri yazmış sildim ama okuyan olmuştur diye diyorum.. kk dan hoşlanmıyor da kendisi banlanmamı istiyor neti almak için :)

bazilari % 37 oy aldi diyor ,oy orani tayyip erdoganin iyi bir basbakan oldugunu gostermez ki ...
saddam %99
esad %90
kim %100
almislar ,bu kadar oyu alan bu kisiler cok iyi baskanlar mi?

Verdiğin örneklerde gerçekten seçim olmadığının (tıpki chp nin tek partili dönemi gibi) bile farkında değilsin ne deyim.

adolf hitler ile tayyip erdoğan benzerlikleri

- ein volk, ein reich, ein fuhrer!
- tek vatan, tek bayrak, tek devlet.

- nazi almanyası döneminde almanya'da birçok otoban ve yol yapılması.
- akp'nin sürekli yol yaptık demesi. (cidden de yapması)

- hitler'in iktidar olmadan evvel kısa bir süre hapis yatması.
- erdoğan'ın iktidar olmadan evvel kısa bir süre hapis yatması.

- hitler'in inanılmaz bir hatip olması. konuşmasıyla kitleleri etkilemesi.
- erdoğan'ın inanılmaz bir hatip olması. konuşmasıyla kitleleri etkilemesi.

- hitler almanyasında basının tamamen nazi yanlısı hal alması. diğerlerinin bertaraf edilmesi.
- yandaş medya. diğerlerine baskı.

- hitler'in muhalif gördüğü herkesi toplama kamplarına sürmesi. (yahudileri demiyorum)
- balyoz, ergenekon davaları ve silivri zindanları.

adolf hitler;

almanlar disindaki herkesden nefret etmektedir, kin, ofke duymaktadir.
ayrimcidir, almanlar disindaki herkes otekidir, ikinci siniftir, hatta insan bile degildir.
elestiriye gelmez, elestirilemez.
asla hatasini kabul etmez.
tek dogru olan kendi gorusudur.
kendi gorusu disindakilere karsi acimasizdir.
intikamcidir, kincidir.
tek guc kendisi olsun ister.
hitabet gucu kuvvetlidir.
diktatordur.

tayyip erdogan;

akp`liler ve turbanlilar disindaki herkesden nefret etmektedir, kin, ofke duymaktadir. ayrimcidir, akpliler disindaki herkes otekidir, ikinci siniftir, hatta insan bile degildir.
elestiriye gelmez, elestirilemez.
asla hatasini kabul etmez.
tek dogru olan kendi gorusudur.
kendi gorusu disindakilere karsi acimasizdir.
intikamcidir, kincidir.
tek guc kendisi olsun ister.
hitabet gucu kuvvetlidir.
diktatordur.

bende .. bide anlamıyorum izmir birine mi ait ne bu sahiplenme tavrı. bütün ülkenin topraklarında gezerim hakkari de de tekirdağ da batıdan doğuya kuzeyden batıya herkesin ....

Canım doğru diyorsun Edirne'den Iğdır'a bu memleket hepimizin, ama söz konusu haberdeki ithamlar İzmir'e yönelik olunca biz de İzmirliler olarak haliyle savunma pozisyonuna geçtik.:))

Canim sesi cok cizirtili geliyor tam olarak anlayamadim ne diyor??

cübbeliyi bir gün bir taksici dinliyormuş taksici gece travesti arabasına binince kısmış sesi
travesti de demişki ''niye kapatıyorsun ben gavurmuyum beni niye hakir görüyorsun bende dinliyorum hocayı''

cübbelide diyor ki o da allahın kulu ne diye hakir görüyorsunuz :9:

biz bu konuları geçtik arkadaşım..orada fazla güç kullanıldı..tartıştıkta banlandıkta..ayrıca ben eylemde değildim..reel olmaya çalışan bir halkım..sen istediğin gibi düşün ben istediğim gibi..partizanlık yapmadım..37 yıllık ömrümde..ezilenin yanındayım..

bende ilk baş oradaki insalara gösterilen orantısız güce çok kızdım ki orada insanlar ilk baş masum bir sekilde eylem yapıyorlardı ilerleyen zmanda çok oyunlar oynandı ama türkiye artık eski türkiye degil zırt pırt darbe yapılacak yerde değil, bunuda anlamış olduk, bende ezilenden yanayım ama asla ve asla eski devirlerde oldugu gibi azınlıgın çogunlugu ezdiği durumlarda elimden geldigince tepkimi koyarım..:ssz:

Canım doğru diyorsun Edirne'den Iğdır'a bu memleket hepimizin, ama söz konusu haberdeki ithamlar İzmir'e yönelik olunca biz de İzmirliler olarak haliyle savunma pozisyonuna geçtik.:))

benim kuzenimde izmir de yaşıyor ve çok rahat olduğunu söylüyor aşırı da seviyor ..ee bu kadar kişi seviyorsa kesinlikle güzel biryerdir :) zaten doğası güzel o kesin de .kücükken gitmiştim.. insanlarını tanımadım çok.

cübbeliyi bir gün bir taksici dinliyormuş taksici gece travesti arabasına binince kısmış sesi
travesti de demişki ''niye kapatıyorsun ben gavurmuyum beni niye hakir görüyorsun bende dinliyorum hocayı''

cübbelide diyor ki o da allahın kulu ne diye hakir görüyorsunuz :9:

Dogru demis valla :1: iceride yine biri konusuyor paralel diyor bi gulme aldi beni :1:

Erzurumda olmuş bu olay, iyide bu tip insanlar her yerde var siz butun ak parti çogunlukta olan yerleri ,bir tutuyorsunuz . bu tip olaylar izmirde yada tekirdagda olmaz diyebilirmisiniz yada butun bu cinayetleri ak partililer işledi diger partinin insanları bunları yapmaz gibi saçma bir tespit :19:

hayır öyle demedim zaten..Türkiyede bu hep vardı dedim..
mahalle baskısıda vardı ama şu an daha yoğun gibi bazı yerlerde..kızkardeşimin oturduğu yer akp yoğunlukta ona kapalı komşusu benim başım örtülü ben kapalı zarfım seninki açık sen açık zarfsın demiş..Kuran kursundanda bir şekilde dışlanmış orada kahrolsun laiklik yaşasın şeriat diyorlarmış..sonra hep kapanma ile ilgili telkinler ama zaten biz im başımız açık sadece yani onuda kapatmadı kızkardeşim..mahalle baskısı olsada..

Halilrıfatpaşa da oturuyorum burada travesti kaynıyor ama daha hiç bir olay görmedik :ssz: bazıları çok güzel hacı :27:

:60: Ya bir de eski hayatlarında erkek olmaları itibariyle bacakları falan da upuzun oluyor, omuzlar geniş- ben kadında geniş omuz çok severim de:27:-

Back