CHP'nin en büyük kalesinde ERDOĞAN ŞOV

Kasabaya kurban turkiyenin en ozgur sehriyiz biz her dinden her irktan insan kardes gibi yasar izmirde :16:

Alana kadar kasabaya çamur atılır, aldıktan sonra yere göğe sığdırılmaz bir şehir olur :ssz:
Ki alınamayacağına göre çamura devam :6:

Siz atatürk'ü ilah görenlerle (kabemiz anıtkabir diyenlerle) karıştırdınız galiba?

Kim görmüş ilah allah aşkına kabride olmasınmı koskoca Türkiyeyi düşman işgalinden kurtarmış..bize ilah diye öğretmediler..Allah razı olsun öğretmenlerimiz çok ideailstti..Ülemizin işgal edilmek üzere olduğunu bir avuç asker ve silahla ancak iyi bir liderin kurtarabileceyini onunda Yüce Mustafa Kemal Atatürk olduğunu anlatılar..inşallah evlatlarımızıda öyle öğretmenler eğitir...siz Aziz Nesinin Zübük adlı kitabını okudunuzmu..okursanız bu gün yaşadığımız seneryoyu birebir göreceksiniz..filmide var..:ssz:

Hee izmir kasabadir evet :27:

İzmir izmir diye tuttururlar görmek için ama kasaba diyenler.İzmiri gördüklerini bile düşünmüyorum ben.Hee izmirlilerse bunu diyenler memnuiyetle İzmir marsıyla sabuncubelinden aşağı doğru gönderebilirim isterlerse kendilerini :ssz:

Aklıma ne geldiiiiiiii:1: Yerel seçim zamanı İzmir rezalet,gelişmemiş,köy gibi diyen biri vardı.Bu nasıl şehir yaa koca bucada denize girilecek biyer yok demişti :52:Anlayın İzmir için atıp tutanların İzmirle alakalı bilgi dağarcıklarını :1:

Alana kadar kasabaya çamur atılır, aldıktan sonra yere göğe sığdırılmaz bir şehir olur :ssz:
Ki alınamayacağına göre çamura devam :6:

Ya biz guluyoruz acikcasi bu ithamlara yasayan bilir burada canim kimse dislanmaz irkinden dininden dilinden dolayi. Izmirde tek dislananlar ahlaksizlik yapanlar olur hani suc isleyen falan o da dogaldir :31: yoksa kimse kimseye karismaz ben ozgurluk diye buna derim :16:

Atatürk başkomutandır ama binlerce insan da mücadele etti onları da es geçmek olmaz nene hatun var koskoca inanç dolu bir halk var anadolu da . gidenler bilir tabyalara . nasıl düşmanla gögüs gögüse mücadele verdiklerini ne işkencelere uğradıklarını..

Bende zaten tayyibi aşırı yücelten akılsızları asla tasvip etmiyorum.

$10444550_582424818539670_8975816463668749809_n.jpg bakın...............

İzmire köy diyenler nerde yaşıyo
bi defa izmiri gidip gördüler mi?
gitmelerini geçtim resimlerine bak bi arkadaşım...
körü körüne savunduğun partinin belediyeleri öyle çok çalışıyor ki
alt yapı öyle müthiş ki her yeri sel basıyor
akp chp diye değilde
adam akıllı olan bitene yorum yapma kabiliyetine sahip olsan keşke:27:

İzmir izmir diye tuttururlar görmek için ama kasaba diyenler.İzmiri gördüklerini bile düşünmüyorum ben.Hee izmirlilerse bunu diyenler memnuiyetle İzmir marsıyla sabuncubelinden aşağı doğru gönderebilirim isterlerse kendilerini :ssz:

Aklıma ne geldiiiiiiii:1: Yerel seçim zamanı İzmir rezalet,gelişmemiş,köy gibi diyen biri vardı.Bu nasıl şehir yaa koca bucada denize girilecek biyer yok demişti :52:Anlayın İzmir için atıp tutanların İzmirle alakalı bilgi dağarcıklarını :1:

Ahahaha bu ankarada deniz yok demek gibi bir sey olmus ya :9:

Yasamayan bilmez ki canim.
Begenmeyen gelmesin biz burda ateistlerimiz muslumanlarimiz hristiyanlarimizla cok mutluyuz valla :16:

Ek: binali yildirim da mektubunda aynen bu ifadeleri kullanmisti keske atmak yerine fotografini cekseydim. Izmirden kasaba olarak bahsesiyordu.

"Ben butun Izmiri ve Izmirlileri severim" - M.K. Ataturk

Bizim tek milli liderimiz :16:

adamlar memleketi almış izmir'i alsa ne olur almasa ne olur, bu ezik sendromlarından kurtulup daha iyi ne yapabiliriz gibi düşünceniz yok sizin, avunun. ancak ahahahhaah :52:

şu yiğit bulut gibi yalaka insan görmedim bu inancınıda herşeyini de satar ya hayat hikayesi de tam bir sürünerek tırmanma olayı :9:

benim atam recep tayyip Erdoğan demiş..:9:yine o öteki sözlerin yanında devede kulak kalıyor:44:

İzmir'de Erdoğan şov diye okuyunca aklıma bambaşka şeyler geldi 😂😂
Adamın hertarafı şov olsa ne olacak.?Kültürsüz ,ingilizce bile bilmeyen bir Cumhurbaşkanı vay be düşünsenize , ingilizce bilmeyen bir "cumhurbaşkanı" .....Show timeeeeee 😁😁

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benim atam recep tayyip Erdoğan demiş..:9:yine o öteki sözlerin yanında devede kulak kalıyor:44:

yok onlar zaten cahil tipler olduğu için kaale almadım bu güya batılı bir insan daha görmüş geçirmiş ne bileyim çözemedim. yani atam diyebilir ona lafım yokta adamın yalakalığı çok rezil

Adamın hertarafı şov olsa ne olacak.?Kültürsüz ,ingilizce bile bilmeyen bir Cumhurbaşkanı vay be düşünsenize , ingilizce bilmeyen bir "cumhurbaşkanı" .....Show timeeeeee 😁😁

istiklal marşını ezbere okuyamayan cumhurbaşkanından iyidir ingilizce bilmemesi, kültürsüz kim gördük, Atatürkün sözünü bir araya getirip söyleyemedı ekmel bey yazık :19:

Son düzenleme:
Menzil arkadaş sakaryada yaşıyormuşsun doğruysa İzmirin kasaba olduģunu ne biliyorsun peki başbakanın dediklerindenmi :27: ben izmirde yaşıyorum ve ne chpyi ve akpyi destekliyorum ama buraya kasaba diyenlere çok gülüyorum

Son düzenleme:

diğerleri biliyormuydu sanki doğru düzgün ingilizce bilen yok ki . bi bülent ecevit ingilizce konusunda iyi o da ingilizce şiir çevirisi yapacak kadar iyi biliyor cumhurbaskanı değil ama. diğerleri zaten türkçe konuşur gibi konuşuyorlar.

Back