CHP'nin en büyük kalesinde ERDOĞAN ŞOV

Son düzenleme:
Yok artık, bunları siz uyduruyorsunuz sanırım.

tikka var öyleleri mesela bir tanıdığım vardı kücük kızı var ona da kolları kapalı giydirirdi bana laf düşmez tabi
çocuğa öyle öğretmişler ki
gördüğü kadınlara bunlar pis diyor açıklara yani sonra bana da terbiyesiz dedi kısa kol gymiştim oysaki bende kapalı gibi giyinen biriyim tişört gymişim oda kolu kısa da değil dirsekte.
ne bileyim ailesi böyle anlatıyor ki böyle diyor
yazık...

var arkadaşım ya yorumu yazan arkadaşı hiç tanımıyorum..37 yaşındayım..ülemde 30 yıldır böyle bir bakış açısınında olduğunun farkındayım hep vardı böyle düşünenler..

Çevremde hiç böyle bir düşünceye rastlamadım, belki vardır karşılaştım diyorsanız ama demek kişinin ahlakı ile ilgili bir durum, ailede bitiyor iş.. Öyle düşünen insanların içi pis demek ki..

tikka var öyleleri mesela bir tanıdığım vardı kücük kızı var ona da kolları kapalı giydirirdi bana laf düşmez tabi
çocuğa öyle öğretmişler ki
gördüğü kadınlara bunlar pis diyor açıklara yani sonra bana da terbiyesiz dedi kısa kol gymiştim oysaki bende kapalı gibi giyinen biriyim tişört gymişim oda kolu kısa da değil dirsekte.
ne bileyim ailesi böyle anlatıyor ki böyle diyor
yazık...

Öyle insanlardan nefret ediyorum işte.. Hep onlar gibiler yüzünden şimdi bu hallerdeyiz.

Uydurmak mı? hmm hemen kanıtlayayım, şu sözü hatırladınız mı?

Örtüsüz kadın perdesiz eve benzer.Perdesiz ev ya satılıktır ya da kiralık.

Kim söylemişti onu hatırladınız mı? Durun hatırlatayım size.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/17238959.asp

Bu sözü asla onaylamıyorum ama sizden de ricam lütfen genelleme yapmayın. Benim de başım kapalı ama şimdiye dek başı açık biri için bu ya da benzeri bir şey düşünmedim, düşünmem de..

canım o kötü niyetle yapılmamış..imam hatip için yapacaksan sünnetmi onu bilmiyorum hadissssslere bakmak lazımmm:27:

Cryptic hanım, nacizane bir tavsiye bence söz konusu insansa, kötü niyetle yapılmamış gibi yorumlar yapmamalıyız. Çünkü, kayıt meleği değiliz, iyi ya da kötü niyetlie olduğunu kesin bilmiyoruz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

siz öyle biri olmasını diliyorsunuz sanırım nefret sizi bu kadar köreltmesin çapulcuyu sehri yakıp yıkanlar için söyledi, sizce sehri yakıp yıkan , kamu malına zarar verenler çapulcu değilde nedir :19:

Gezi olaylarinda sen veya bi'yakinin orada bulundu mu cok merak ettim? Katilan herkese capulcu denildi...

Bu sözü asla onaylamıyorum ama sizden de ricam lütfen genelleme yapmayın. Benim de başım kapalı ama şimdiye dek başı açık biri için bu ya da benzeri bir şey düşünmedim, düşünmem de..

Genelleme yapmadım zaten, ama böyle düşünen insanlar da var dedim, ve bu insanlar yukarıda sözünü ettiğim şehirlerde daha çok yaşıyor dedim. Hemfikir miyiz?:)))

niye öyleeee diyosunuz ki şimdii valla üzülürümm:43:
one minute dedi yaa:27:

😂😂😂 haklısınız "white sea" falan .Adam tam bir kültür deposu :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aziz nesin hep hakli cikiyor..:)

Hem haklı hem de alçakgönüllü ya doğru çıkmazsa diye oranı küçültüyor :-o

Bu yaz İzmirde gece 9- 12 arası altımda şortumla parkta koşu yaptım her gece. Ne bir tacize uğradım,ne laf yedim, ne de kötü bir bakışla karşılaştım. Siz akşam ezanından sonra dışarı adım dahi atamadığınız, kahvenin önünden geçtiğinizde fahişe damgası yediğiniz, montla yürürken bile erkeklerin sapık bakışlarına maruz kaldığınız örümcek beyinli, abazan insanlarla dolu şehirlerinizin derdine yanın. :33: İmarlaşma, şehirleşme buysa kalsın,istemeyiz; biz kasabamızda mutluyuz:32: :21: :24:

Kesinlikle katılıyorum.

O şehirler neresiymiş cidden merak ettim?

Çok uzaklaşmak gerek yok. Vatan caddesinde "bakın çarşamba falan demiyorum",
bir yürüyüş yapmak yeter.

Türkiye cumhuriyetinin başbakanını (cumhurbaşkanı olcak kişiyi) o şahıslarla bir tutuyorsanız başka bir sey demiyorum...:19:

ben başbakınımızn çocukları bombaladıgını , soykırım yaptıgını görmedim falan siz hangi hareketiyle bagdaştırdınız mesela, abd de başkanı rusya başkanı da iyi değil demekki secilseler bile , uygunsuz bir benzetme olmuş :19:

Başkan değil cumhuriyetin cumhurbaşkanı aday adayı! Ve sadece seçim kazanma ile mantıklı hiç kimse kimseye kötü diyemez. Rahat olun...

adolf hitler ile tayyip erdoğan benzerlikleri

- ein volk, ein reich, ein fuhrer!
- tek vatan, tek bayrak, tek devlet.

- nazi almanyası döneminde almanya'da birçok otoban ve yol yapılması.
- akp'nin sürekli yol yaptık demesi. (cidden de yapması)

- hitler'in iktidar olmadan evvel kısa bir süre hapis yatması.
- erdoğan'ın iktidar olmadan evvel kısa bir süre hapis yatması.

- hitler'in inanılmaz bir hatip olması. konuşmasıyla kitleleri etkilemesi.
- erdoğan'ın inanılmaz bir hatip olması. konuşmasıyla kitleleri etkilemesi.

- hitler almanyasında basının tamamen nazi yanlısı hal alması. diğerlerinin bertaraf edilmesi.
- yandaş medya. diğerlerine baskı.

- hitler'in muhalif gördüğü herkesi toplama kamplarına sürmesi. (yahudileri demiyorum)
- balyoz, ergenekon davaları ve silivri zindanları.

adolf hitler;

almanlar disindaki herkesden nefret etmektedir, kin, ofke duymaktadir.
ayrimcidir, almanlar disindaki herkes otekidir, ikinci siniftir, hatta insan bile degildir.
elestiriye gelmez, elestirilemez.
asla hatasini kabul etmez.
tek dogru olan kendi gorusudur.
kendi gorusu disindakilere karsi acimasizdir.
intikamcidir, kincidir.
tek guc kendisi olsun ister.
hitabet gucu kuvvetlidir.
diktatordur.

tayyip erdogan;

akp`liler ve turbanlilar disindaki herkesden nefret etmektedir, kin, ofke duymaktadir. ayrimcidir, akpliler disindaki herkes otekidir, ikinci siniftir, hatta insan bile degildir.
elestiriye gelmez, elestirilemez.
asla hatasini kabul etmez.
tek dogru olan kendi gorusudur.
kendi gorusu disindakilere karsi acimasizdir.
intikamcidir, kincidir.
tek guc kendisi olsun ister.
hitabet gucu kuvvetlidir.
diktatordur.

İlginç bir benzetme olmuş...

Siz eşcinselliği yaya durun biz sağlıklı nesiller yetiştirmek için çalışıyoruz.

Ülkesini seveni herkes gelecek nesillerin sağlıklı olmasını ister bunun için önce kendi çocuklarından başlayarak çalışır.
Eşcinsellik ne öfke ile azaltılır, ne de hoşgörü ile yayılır!!!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yada 2 alkolik demiyor.

Ya şunu tekrar anımsadım...SAYESİNDE şuan o koltukta oturabildiği, eşi kızı kölelik yapmadığı Ulu öndere "alkolik" dedi ya.....ALLAHAŞKINA ŞUNU SÖYLEYİN, hadi bir siyasi lider hangi üslupla konuşacağını bilemeyecek kadar perişan halde, hadi nefret ediyor nankörlük ederek , e BE TAYYİP 'in gözü görmez, kulağı duymaz fanatikleri, HANGİ MÜSLÜMANA YARAŞIR ÖLÜ ARKASINDAN KONUŞMAK??????

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back