• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CHP'li Mahmut Tanal'ın sosyal medyada Sümeyye Erdoğan hakkında iftira dolu paylaşım tepki çekti.

Chp zihniyetlilerinin huyu bu bacım
Gözleri nefret bürüdüğü an hiçbirşeyi Görmez gözleri karısı kızı ..
Allah onların eline bırakmasın bu ülkeyi:amin
Tabi canim.. CHP evinizde kac kiz kac erkek kalacaginiza, kac cocuk yapabileceginize, kondomlu mu kondomsuz mu sevisebileceginize, tecavuzcunuzden bile gebe kalsaniz cocugu dogurmaya sizin adiniza karar vermeyecegi icin yolunuzu bulmakta sasirabilirsiniz.. Cok yazik olur size.. Iyi ki AKP var da sokakta kahkaha atarsaniz iffetsiz sayildiginizi, calisan kadinin fuhusa tesvik ettigini, hamile iken sokaga cikmanin gunah oldugunu ogretti size..

Kadin haklarindan soz edenlere bakiniz.. Hani bir laf vardir, dinime kufreden bari musluman olsa diye, o hesap..

sence picama ve ben seni işte bu huyundan dolayı beğeniyorum daha düne kadar burada hdp li kadına laf etti diye arıncı taşladıkk ama şimdi ses yok kimsedenn..
Aynen oyle.
Ben Akp'li degilim, hatta sevmem :) yalniz su kk deki cifte standart bayiyor beni..
Eminim baska partiden olsaydi saydirip soverlerdi ama konu Akp olunca yorumlarda sekil degistiriyor..

Eğer haber gerçek ise sümeyye erdoğan a yapılan çok ayıp ama suikast haberinin fos çıkmasından yana bu kızla ilgili haberlere nedense pek itimat edemiyorum yaşancı çoban misali

Aynen oyle.
Ben Akp'li degilim, hatta sevmem :) yalniz su kk deki cifte standart bayiyor beni..
Eminim baska partiden olsaydi saydirip soverlerdi ama konu Akp olunca yorumlarda sekil degistiriyor..
biliyorum canım akp li olmadığını ve ben her zaman söylüyorum ben sadece oyumu kullandımm ama daha geçenlerde arıncı taşladık burdaa hdp li kadına bir kadın olarak sus dediği içinn ama sümeyyeye bel den aşağı hakaret ediyor hemde bir tiyatro sanatçısı çıt yokk..

Eğer haber gerçek ise sümeyye erdoğan a yapılan çok ayıp ama suikast haberinin fos çıkmasından yana bu kızla ilgili haberlere nedense pek itimat edemiyorum yaşancı çoban misali
canım sen hiç takip etmiyormusun haberlerii orhan aydın göz altına alındı ilk önce attı twiti sonra sildii..

aynen birileri ortalık karıştırmak,bir şeyleri göz ardı etmek için olmadık şeyler ortaya atıyor olabilirler:KK51:

Tabi canim.. CHP evinizde kac kiz kac erkek kalacaginiza, kac cocuk yapabileceginize, kondomlu mu kondomsuz mu sevisebileceginize, tecavuzcunuzden bile gebe kalsaniz cocugu dogurmaya sizin adiniza karar vermeyecegi icin yolunuzu bulmakta sasirabilirsiniz.. Cok yazik olur size.. Iyi ki AKP var da sokakta kahkaha atarsaniz iffetsiz sayildiginizi, calisan kadinin fuhusa tesvik ettigini, hamile iken sokaga cikmanin gunah oldugunu ogretti size..

Kadin haklarindan soz edenlere bakiniz.. Hani bir laf vardir, dinime kufreden bari musluman olsa diye, o hesap..
bi yazma saraylımm yaaa.. valla ne dediğini bilmemeye başladınn şu yukarıda saydıklarınla bir kadına belden aşağı vurmakla nasıl bağdaştırdın..kiii onlarıda burada masaya yatırıp tepkilerimizi koymuştukk..

canım sen hiç takip etmiyormusun haberlerii orhan aydın göz altına alındı ilk önce attı twiti sonra sildii..
Diyorum ya doğruysa çok ayıp kim olursa olsun kızına sataşılmaz bu aralar sıkı takip edemiyorum doğtu annemlerde kalıyordum ama biraz da sümeyyenin savunulmamasının nedeni milletin öfkesini toplamış olduklarından olabilir mi

bi yazma saraylımm yaaa.. valla ne dediğini bilmemeye başladınn şu yukarıda saydıklarınla bir kadına belden aşağı vurmakla nasıl bağdaştırdın..kiii onlarıda burada masaya yatırıp tepkilerimizi koymuştukk..
Niye? Senin destekledigin partinin soylemlerini yazdim, eksik bile yazdim. Bunlari destekleyen birilerinin gelip de burada kadin haklarindan bahsetmesi, bir de bunu kullanip CHPyi asagilamaya calismasi, gelmesin diye korkuyorum demesi komik olmuyor mu sence de?

Diyorum ya doğruysa çok ayıp kim olursa olsun kızına sataşılmaz bu aralar sıkı takip edemiyorum doğtu annemlerde kalıyordum ama biraz da sümeyyenin savunulmamasının nedeni milletin öfkesini toplamış olduklarından olabilir mi
iyide canım hdp de milletin öfkesini toplamıştı ama o hdpli kadın o kadar savunuldukii burada ..

Niye? Senin destekledigin partinin soylemlerini yazdim, eksik bile yazdim. Bunlari destekleyen birilerinin gelip de burada kadin haklarindan bahsetmesi, bir de bunu kullanip CHPyi asagilamaya calismasi, gelmesin diye korkuyorum demesi komik olmuyor mu sence de?
saraylım ben sendennn nasılki burada hdpli o hatuna asla denmemeliydi yazıklar olsun sana arınç dediğimiz gibii seninde o chpli tiyatrocuya yazıklar olsun demeni beklerdim o kadar sözüm sanaa şimdi ne dersenn deee..

4.evlilik, kuma falan hoş yakıştırmalar değil doğruya doğru, kuma olsun ne var caiz değil mi tweet'i falan ne kadar gereksiz. Ben de tepkiliyim ailecek kendilerine herkesin malumu ama böyle bel altı vurmaları tasvip etmiyorum.

Öte yandan Işid'i destekleyip iş kendine gelince "hakaret ettileeerr" diye ağlaşmak da çelişki tabii. Bu adamlar kadınları kendine zorla köle yapıyor, tecavüz ediyor, öldürüyor bırak evliliği. Tırlarla destek gönderenlerin iş kendi kızlarına gelince mağduriyete bürünmeleri samimiyetsiz. İnsanlar bu nedenle de tepki göstermiyor olabilir, artık fenalık geldi bu çifte standarttan.

saraylım ben sendennn nasılki burada hdpli o hatuna asla denmemeliydi yazıklar olsun sana arınç dediğimiz gibii seninde o chpli tiyatrocuya yazıklar olsun demeni beklerdim o kadar sözüm sanaa şimdi ne dersenn deee..
Ne demisti kadina arinc? "Bir KADIN olarak sus" mu demisti? Tepki HDPli kadina sus demesine gosterilmedi, orada olsam belki ben "kes sesini!" diye bagirirdim,"bir kadin olarak" demesine edildi. Cunki buradakilerin hepsi de kadin, kadinin konusma hakkini kimse gasp edemez kadin oldugu icin..

Sizin kafaniza taktiginiz su konudaki twit'e bakalim bir de.. CHP basta iken zina suc sayiliyordu, senin bol karili AKP milletvekillerinin meclise girer girmez ilk isi baslari belaya girmesin diye bu kanunu kaldirmak oldu. Gecenlerde resmi nikah yapilmadan once yapilmasi suc sayilan imam nikahi yapilmasini da kanunla gecirdiler. artik resmi nikahsiz imam nikahi da yasallasti. e simdi biri cikip "4 kadina kadar mubah nasil olsa" dediginde neden hakaret sayiyor, neden kadin haklarina gasp goruyorsunuz? Kadinlarin aldatilmasina goz yuman, birden fazla kadin ile yasamayi evlenebilmeyi legal yapan bu kanunlar meclisten gecerken neredeydiniz?

Sizin desteklediginiz, gitmesin diye dualara ciktiginiz AKPnin getirisidir bu twit, gulu seven dikenine katlanir. Simdi neyin ne oldugu yuzunuze carpilinca mi agiriniza gidiyor? Oh olsun size.. Verin kazanilmis haklarinizi bir bir, resmi nikahsiz kari olun birilerine, alkislayin sizi bu duruma getirenleri, ama sonra da kalkip burada kadin haklari deyip durmayin, komik oluyor..

Bu olay gerçek mi acaba ? Yani olaydan ziyade bu işidçi adam gerçekten işidçi mi ay tuhaf oldu soru ama ?bi sitede röportajını okudum da akli dengesi cidden yerinde değil galiba. Olmadı Suudi prensesiyle evlenirim ben de gibilerinden birşeyler demiş de.

4.evlilik, kuma falan hoş yakıştırmalar değil doğruya doğru, kuma olsun ne var caiz değil mi tweet'i falan ne kadar gereksiz. Ben de tepkiliyim ailecek kendilerine herkesin malumu ama böyle bel altı vurmaları tasvip etmiyorum.

Öte yandan Işid'i destekleyip iş kendine gelince "hakaret ettileeerr" diye ağlaşmak da çelişki tabii. Bu adamlar kadınları kendine zorla köle yapıyor, tecavüz ediyor, öldürüyor bırak evliliği. Tırlarla destek gönderenlerin iş kendi kızlarına gelince mağduriyete bürünmeleri samimiyetsiz. İnsanlar bu nedenle de tepki göstermiyor olabilir, artık fenalık geldi bu çifte standarttan.
Aynen düşüncelerimi aktarmışsın

bende konuya yorumumu yapıyorum. okuduğuma göre yazıyorum.,
her ne olursa olsun bir genç kadının namusuyla alakalı,belden aşağı yazılardan haz etmiyorum. hoş değil. o yüzden kim olursa olsun bunu yapanı kınarım. bizler bu şekilde düşüncelerimizi savunmamalıyız. hele bizler kadınız birde
bu kalleşçe ve hoş değil

Back
X