Hah buda şerefsizin önde giden işte.Eki Görüntüle 1653931
Adam kan gölünün içinde poz vermiş
asker ölünce sesi cikmayanlar şimdi ortalığı kaldırıyor askerimiz polisimiz bu vatan için şehit oldu... bunlar barış için geldiyse hanı bayrakları hanı barış slagonlari tamamen bu meydan kanlı meydan demişler olan yine turkiyeye oldu ilerlemesini istemediler rabbimiz büyük inşallah bolemiyecekler şehitler ölmez vatan bölünmez
kardeş, iyi misin?Ya benim sözüm size yok PKK yı lanetli yorum kahrolsun isid ide lanetli yorum bu işi yapanlarida lanetliyorum EE sizin sorununuz ne CHP konuysa Allahım sabır versin ölenlerin ailelerine başımız sağ olsun benim buradaki maksadım onlar uzuluyorlarmi sehidletimize bu patlamadaki ölen insanlara ben üzülüyorum burada tamamen oyun var olan yine masum insanlara oldu Allahım rahmet eylesin ailelerine sabır diliyorum
Başımız sağ olsun ben bunu yapanları lanetli yorumkardeş, iyi misin?
geliyorsun CHP'li gençlerin başlığında bunlar barış için geldiyse, barış sloganı bu mu, şu mu diye yazıyorsun, tepki çekince yan çiziyorsun.
gidin kininizi başka yerde kusun. kirletmeyin şu 11 tane masum çocuğu.
onlar sizin hayal bile edemeyeceğiniz bir dünya için öldüler.
şurada bir tane insan çekin çıkarın Dağlıcada Şehit düşmüş evlatlara üzülmesin.
çocuklar yahu, çocuklar. hepsi çocuk.
hepsini düşününce içim yanıyor.
ben 30 yaşında kadın kağıt parmağımı kestiğinde gözlerim doluyor, bu çocuklar ölüyor.
öldüler anam babam öldüler,
bak bugün uyanmadı bu çocuklar.
CHP'liler de uyanmadı
HDP'liler de
Emep'liler de uyanmadı.
öldüler artık, yoklar.
bildiniz mi siz ölümü.
alıyorlar, koyuyorlar soğuk bir taşa, tasla su döküyorlar, yıkıyorlar, kefene sarıp toprağa gömüyorlar.
yoksun yani, gittin.
bildiniz mi?
öldü onlar.
yoklar.
Her önüne gelene kardeş diye hitap etme canım. Onlar kardeslikten anlamaz anlasa zaten boş boş konuşmaz, yüreği azcik olsun yanar.kardeş, iyi misin?
geliyorsun CHP'li gençlerin başlığında bunlar barış için geldiyse, barış sloganı bu mu, şu mu diye yazıyorsun, tepki çekince yan çiziyorsun.
gidin kininizi başka yerde kusun. kirletmeyin şu 11 tane masum çocuğu.
onlar sizin hayal bile edemeyeceğiniz bir dünya için öldüler.
şurada bir tane insan çekin çıkarın Dağlıcada Şehit düşmüş evlatlara üzülmesin.
çocuklar yahu, çocuklar. hepsi çocuk.
hepsini düşününce içim yanıyor.
ben 30 yaşında kadın kağıt parmağımı kestiğinde gözlerim doluyor, bu çocuklar ölüyor.
öldüler anam babam öldüler,
bak bugün uyanmadı bu çocuklar.
CHP'liler de uyanmadı
HDP'liler de
Emep'liler de uyanmadı.
öldüler artık, yoklar.
bildiniz mi siz ölümü.
alıyorlar, koyuyorlar soğuk bir taşa, tasla su döküyorlar, yıkıyorlar, kefene sarıp toprağa gömüyorlar.
yoksun yani, gittin.
bildiniz mi?
öldü onlar.
yoklar.
Peki, sen utancinla başbaşa bırakıp farklı siyasi mecralarda yazmaya gideyimVavvvv laf soktu ve beni şuan mor ettin utanıyorum inan))
Peki seni utancinla başbaşa bırakıp farklı siyasi mecralarda yazmaya gideyim
Üzülme mor da bi renktir
Oyle saça böyle tarak n'apalim gülüm)))) çocuksun sen . Bu tavırlar kuzenimin kızının tavırları. Ok tamam takıl sen :))) ben boyle mor mor takılarım
Bak sennOyle saça böyle tarak n'apalim gülüm
Mor mor takilirken arada beyaz da kat özüne rengin açılır yavaş yavaş
Kuzeninin kızını operim,selamlar
Ne demek rica ederim efenimBak senneyv. Sagolasin .
sen kalkip baskanin analigini sorgulayazmissin tamammiBi dediğin bi dediğini tutmuyorayseygt1453 , neden boyle 180 derece döndün kuzum bak demiştim sana bu kin ve nefretle çocuk yapma, her doğuran anneliğin hakkini vermiyor, çünkü sen insan sevmiyorsun çünkü sen sabah başka bisey diyip şimdi hümanist davraniyorsun. Hakkaten bu kadar güzel kıvirılır ayakta alkışlıyorum :))))) ha ciddiye aliyor muyum yooo sen mümkünse chp hdp den uzak dur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?