CHP Malatya Gençlik kollarından 11 genç de hayatını kaybetti

Hayir niye hep arasindaki bir secim olsun? Niye ya polis ya halk olsun? Iste sizin gibiler hep bu ayrimi yaptiniz, hep halki böldünüz. Bu sitede bir tane mesaj göster hadi daglica olayinda sevinen. Haydi göster bakalim! Bulamiyorsun degil mi? Hepimizi cünkü cok üzülmüstük.

Ama ben bu olayda kac mesaj gösterebilirim bu olay icin "oh olsun" diyene. Polisinki anne oluyor da, baris isteyen genclerin ki olmuyor mu? Bu sarki diger topikte kac defa aciklanmisti, ama hayiiir cikarilariniza utumuyor bu degil mi.. Ya konun kendisi chp genclik kollari yaa!! Chp de mi terrorist? Hadi diyelim ki orada o biinlerce insan hepsi terrorist, eh hukuk neye yariyor? Istihibaharat? Niye bu insanlari mahkeme önüne getirmiyorlar o zaman? Yoksa hep mi öyle olsun, akp mitingin disinda tüm mitinglere bomba atilsin? Nede olsa terrorist diye?

Ya bide bayrak demeyin bee, bu mu sizin "terrorist citaniz" bayrak yok, hepsini öldürün???

Ne bicim insanlar, bu ne vicdansizlik!!! En azindan kimin yaptigina diyelim ki hemfikir degiliz, ama neredeyse hak ettiklerini söylemek, terrorist olduklarini söylemek orada artik dur derim. Orada artik kendimi tutamayip Allah belanizi versin derim!

"Bu meydan kanlı meydan" demek,kan dökülsün istiyorlar mı demek?Memleketin kan gölüne dönüşünü protesto ediyor olamazlar mı orada?
Kan gölüne döndüren kendi tarafları zaten bu slogana bile yorum yapıyorsun pes vallahi

Su ayşeygt mi nedir ona cevap yazıp başınızı arıtmayın. İstediği gibi düşünsün bize ne

Kan gölüne döndüren kendi tarafları zaten bu slogana bile yorum yapıyorsun pes vallahi
Niye pes?Sen yapıyorsan ben neden yapamayayım?Orda taraf yoktu her kesimden insan vardı.
O slogan dediğin bundan 40 sene önce başka bir protestoda öldürülen insanlara yazılmış bir marştır ayrıca öğren de gel yorum yapmadan önce.

o bir slogan değil, bir ağıt.

Anlamak istemiyorlar, cikarilarina uyumuyor. Artik bu kadar vicdansizlasildi Marilyn. Akp mitinginde bomba patlasa yine cok üzülürdüm. Ki akp ve secmeninde nefret ederim fakat hic kimse politik düsünceden dolayi ölmeyi hak etmiyor. Bir ana yüregi politik degildir. Chp'li ninde, mhpli ninde ve akp li nindde annesi ayni sekilde aglarlar yavrulari icin.

Başka zaman olsa belki ama bugün katlanamıyorum ya 100 küsür kişi ölmüş ağzının ayarını bilsin herkes
Bebeğim kendi sinirin bozulur okuma bile yazdıklarını ben öyle yapıyorum, tıpkı tv de çıkan birini hic dinlediğim gibi. Bu zihniyetteki insanlar değişmez onlarda insan sevgisi yok. Napalim biz mi asılayacağız yazar yazar susar bu böyledir )))

Artik insana cok dokunuyor dreamy. Bircogu daha hayatin baharlarindaydi. Gencecik insanlar. Ölünün arkasinda nasil böyle konusurlar ya??

Sana CHP için yazımı yazdım kardeşim bela okumussun belayi attıkları slagonda bulmuşlar allah vermiş bizim ciyerlerimiz parçalandı polis asker ve vatandaşlarımız için benim hirsim demirtaş a benim CHP MHP AKP hiç birine sözüm yok neden bu hale geldik neden polise askere bu bunlar yapıldı neden barışı bozdular şimdi barış için mis adam kandiyor seçim yaklaşınca barış için oldu

Artik insana cok dokunuyor dreamy. Bircogu daha hayatin baharlarindaydi. Gencecik insanlar. Ölünün arkasinda nasil böyle konusurlar ya??
İnsan olan boyle konuşmaz zaten. Kaale alma. Ben kendimi yırtarak cvp yazdım başkalarına ama tin. Yönetim el atsin bence bunlara. Burda sevinip ahkam kesenlere.

Adam kan gölünün içinde poz vermiş

Ya benim sözüm size yok PKK yı lanetli yorum kahrolsun isid ide lanetli yorum bu işi yapanlarida lanetliyorum EE sizin sorununuz ne CHP konuysa Allahım sabır versin ölenlerin ailelerine başımız sağ olsun benim buradaki maksadım onlar uzuluyorlarmi sehidletimize bu patlamadaki ölen insanlara ben üzülüyorum burada tamamen oyun var olan yine masum insanlara oldu Allahım rahmet eylesin ailelerine sabır diliyorum

Son düzenleme:
Ben asker eşiyim en çok benim ciğerim yaniyor şehitlere ama yinede sizin kadar vicdansiz olamam. Hala slogan diyorsunuz. Size ne söylesek boş at gözlüğü takiyorsunuz.

Nokta ve isaretlemeyi ögrensen iyi olur, zira bu sekilde ne yazdiklarini zerre kadar anlamadim. Zaten senin zihniyetindeki insani anlamakta istemiyorum. Dreamy'nin tavsiyeli üzerine sana iyi günler diliyorum.

Bide anne olmayı istiyor, bu zihniyetle çocuk yapma yazık ona ilk insani sev saygı göster sonra çocuk yap. Herkes anne olamaz yada olmamalı.

Chp nin orda dolaşan sero kedisi kadar olamazsın ayseglygt miydi neydi kizin nicki ))) yazdıklarım hep sana ha baby. Sero candır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…