- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
asker ölünce sesi cikmayanlar şimdi ortalığı kaldırıyor askerimiz polisimiz bu vatan için şehit oldu... bunlar barış için geldiyse hanı bayrakları hanı barış slagonlari tamamen bu meydan kanlı meydan demişler olan yine turkiyeye oldu ilerlemesini istemediler rabbimiz büyük inşallah bolemiyecekler şehitler ölmez vatan bölünmez
Kan gölüne döndüren kendi tarafları zaten bu slogana bile yorum yapıyorsun pes vallahi"Bu meydan kanlı meydan" demek,kan dökülsün istiyorlar mı demek?Memleketin kan gölüne dönüşünü protesto ediyor olamazlar mı orada?
o bir slogan değil, bir ağıt.Kan gölüne döndüren kendi tarafları zaten bu slogana bile yorum yapıyorsun pes vallahi
Niye pes?Sen yapıyorsan ben neden yapamayayım?Orda taraf yoktu her kesimden insan vardı.Kan gölüne döndüren kendi tarafları zaten bu slogana bile yorum yapıyorsun pes vallahi
Başka zaman olsa belki ama bugün katlanamıyorum ya 100 küsür kişi ölmüş ağzının ayarını bilsin herkesSu ayşeygt mi nedir ona cevap yazıp başınızı arıtmayın. İstediği gibi düşünsün bize ne
o bir slogan değil, bir ağıt.
Bebeğim kendi sinirin bozulur okuma bile yazdıklarını ben öyle yapıyorum, tıpkı tv de çıkan birini hic dinlediğim gibi. Bu zihniyetteki insanlar değişmez onlarda insan sevgisi yok. Napalim biz mi asılayacağızBaşka zaman olsa belki ama bugün katlanamıyorum ya 100 küsür kişi ölmüş ağzının ayarını bilsin herkes
Bebeğim kendi sinirin bozulur okuma bile yazdıklarını ben öyle yapıyorum, tıpkı tv de çıkan birini hic dinlediğim gibi. Bu zihniyetteki insanlar değişmez onlarda insan sevgisi yok. Napalim biz mi asılayacağızyazar yazar susar bu böyledir )))
Sana CHP için yazımı yazdım kardeşim bela okumussun belayi attıkları slagonda bulmuşlar allah vermiş bizim ciyerlerimiz parçalandı polis asker ve vatandaşlarımız için benim hirsim demirtaş a benim CHP MHP AKP hiç birine sözüm yok neden bu hale geldik neden polise askere bu bunlar yapıldı neden barışı bozdular şimdi barış için mis adam kandiyor seçim yaklaşınca barış için olduHayir niye hep arasindaki bir secim olsun? Niye ya polis ya halk olsun? Iste sizin gibiler hep bu ayrimi yaptiniz, hep halki böldünüz. Bu sitede bir tane mesaj göster hadi daglica olayinda sevinen. Haydi göster bakalim! Bulamiyorsun degil mi? Hepimizi cünkü cok üzülmüstük.
Ama ben bu olayda kac mesaj gösterebilirim bu olay icin "oh olsun" diyene. Polisinki anne oluyor da, baris isteyen genclerin ki olmuyor mu? Bu sarki diger topikte kac defa aciklanmisti, ama hayiiir cikarilariniza utumuyor bu degil mi.. Ya konun kendisi chp genclik kollari yaa!! Chp de mi terrorist? Hadi diyelim ki orada o biinlerce insan hepsi terrorist, eh hukuk neye yariyor? Istihibaharat? Niye bu insanlari mahkeme önüne getirmiyorlar o zaman? Yoksa hep mi öyle olsun, akp mitingin disinda tüm mitinglere bomba atilsin? Nede olsa terrorist diye?
Ya bide bayrak demeyin bee, bu mu sizin "terrorist citaniz" bayrak yok, hepsini öldürün???
Ne bicim insanlar, bu ne vicdansizlik!!! En azindan kimin yaptigina diyelim ki hemfikir degiliz, ama neredeyse hak ettiklerini söylemek, terrorist olduklarini söylemek orada artik dur derim. Orada artik kendimi tutamayip Allah belanizi versin derim!
İnsan olan boyle konuşmaz zaten. Kaale alma. Ben kendimi yırtarak cvp yazdım başkalarına ama tin. Yönetim el atsin bence bunlara. Burda sevinip ahkam kesenlere.Artik insana cok dokunuyor dreamy. Bircogu daha hayatin baharlarindaydi. Gencecik insanlar. Ölünün arkasinda nasil böyle konusurlar ya??
Ben asker eşiyim en çok benim ciğerim yaniyor şehitlere ama yinede sizin kadar vicdansiz olamam. Hala slogan diyorsunuz. Size ne söylesek boş at gözlüğü takiyorsunuz.Sana CHP için yazımı yazdım kardeşim bela okumussun belayi attıkları slagonda bulmuşlar allah vermiş bizim ciyerlerimiz parçalandı polis asker ve vatandaşlarımız için benim hirsim demirtaş a benim CHP MHP AKP hiç birine sözüm yok neden bu hale geldik neden polise askere bu bunlar yapıldı neden barışı bozdular şimdi barış için mis adam kandiyor seçim yaklaşınca barış için oldu
Büyük ihtimalle düşünce yapiniz aynidir zira sizinde bir ziliniz eksik.Eki Görüntüle 1653931
Adam kan gölünün içinde poz vermiş
Sana CHP için yazımı yazdım kardeşim bela okumussun belayi attıkları slagonda bulmuşlar allah vermiş bizim ciyerlerimiz parçalandı polis asker ve vatandaşlarımız için benim hirsim demirtaş a benim CHP MHP AKP hiç birine sözüm yok neden bu hale geldik neden polise askere bu bunlar yapıldı neden barışı bozdular şimdi barış için mis adam kandiyor seçim yaklaşınca barış için oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?