CHP Malatya Gençlik kollarından 11 genç de hayatını kaybetti

etkin

Guru
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2006
1.590
1.070
333

CHP Malatya Gençlik kolları mensubu 4 kişinin de bugün Ankara Tren Garı'nda meydana gelen katliamda hayatını kaybettiği öğrenildi.
RADİKAL- CHP Malatya Gençlik kolları mensubu 11 kişinin de bugün Ankara Tren Garı'nda meydana gelen katliamda hayatını kaybettiği öğrenildi.

Bugün Ankara'da düzenlenen Barış Mitinginde meydana gelen bombalı saldırıda hayatını kaybedenlerin kimlikleri belirlenmeye başladı. CHP Malatya Gençlik Kolları'ndan yapılan açıklamaya göre katliamda hayatını kaybedenler arasında CHP Malatya Gençlik Kolları'ndan 11 genç de bulunuyor. Hayatını kaybedenlerden 8'inin isimleriyse şöyle:

Gülbahar Aydeniz

Gözde Aslan

Eren Akın

Mehmet Ali Kılıç

Umut Tan

Onur Tan

Kasım Otur

Canberk Bakır
http://www.radikal.com.tr/turkiye/c...larindan_4_genc_de_hayatini_kaybetti-1449416?

Benim eşim Malatyalı görümcem orada aramak istiyorum ama elim telefona gitmiyor bir türlü
Haklısın, nasıl aranır ki bu durumda bu gece kaç evde acı var, kaç eve ateş düştü
Allah sabır versin, Allah dayanma gücü versin inşallah.

Benim içim yanıyor, aileleri kül oldu

Allahım sen ailelerine sabır ver, gençleri cennetine al Yarabbim.

Ve tüm sorumlulara sen sor Allahım

Sevinenler vardı nerde o insan görünümlü.mahluklar, hani ölenler teroristti, adamlar barış için oradaydılar buna sebep olanların ciğeri beter yansın ! Midem bulanıyor bu zihniyetten!! Yemin le kalbim titriyor artik ((( orda tek hdp yoktu chp mesleki odalar da vardı. Bu adamlar mi terörist?? Pes ya. Sevinenler ben karıncaya kıyamam ama yine söylüyorum sizin de ciğeriniz yansın.

allah rahmet eylesin.nur icinde yatsinlar..kac eve kac ates düstü.kac anne babanin cigeri yaniyo bugun..tüm türkiyenin hepimizn acisi..allah sabir versin..

Yazık çok üzücü ölenler ya evlatlarıydı yada birilerin babası veya annesi , allah rahmet eylesin bir dahada bunları yaşatmasın

Yaaa.. CHP. ..
Dün birileri bangır bangır ölen pkk li lara mi üzülüyorsunuz diyordu. İnatla hdp yada pkk nin gösterisi olmadığını anlamaya çalıştım ama anlayana. .
Ülkemin , AnKARAmin başı sağolsun.

Ha bu arada belediye başkanı henüz konuşmadı mi ? Vardir bunada diyecek 2 lafı! !

Hedef belli katil de insanlık öldü Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun şehit oldular savaşa karşı Barış inadına

CHP'den bir açıklama gelmedi daha yanılmıyorsam? niye ki? haberleri mi yok, emin mi olamıyorlar, haber mi gerçek değil?

Konuştu ankarabelediye başkanı bunu yapanlar ya pkk yada ona yakın yan örgüt diyor sırf hdp barajı geçsin diye onların üstüne bomba atıldı diyor

CHP Genç Hareket tweetlemiş 11 dakika önce "O güzel insanlar, o güzel atlara binip gittiler." - CHP Malatya Gençlik Kolları #yastayız

resmi bir hesap değil ama, Malatya haber sitelerinde de geçiyor, CHP'den resmi bir açıklama yok henüz ama

asker ölünce sesi cikmayanlar şimdi ortalığı kaldırıyor askerimiz polisimiz bu vatan için şehit oldu... bunlar barış için geldiyse hanı bayrakları hanı barış slagonlari tamamen bu meydan kanlı meydan demişler olan yine turkiyeye oldu ilerlemesini istemediler rabbimiz büyük inşallah bolemiyecekler şehitler ölmez vatan bölünmez

"Bu meydan kanlı meydan" demek,kan dökülsün istiyorlar mı demek?Memleketin kan gölüne dönüşünü protesto ediyor olamazlar mı orada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…