Haklısın, nasıl aranır ki bu durumdaBenim eşim Malatyalı görümcem orada aramak istiyorum ama elim telefona gitmiyor bir türlü
dilerim ferah haberler alırsınız.Benim eşim Malatyalı görümcem orada aramak istiyorum ama elim telefona gitmiyor bir türlü
Yaaa.. CHP. ..
Dün birileri bangır bangır ölen pkk li lara mi üzülüyorsunuz diyordu. İnatla hdp yada pkk nin gösterisi olmadığını anlamaya çalıştım ama anlayana. .
Ülkemin , AnKARAmin başı sağolsun.
Ha bu arada belediye başkanı henüz konuşmadı mi ? Vardir bunada diyecek 2 lafı! !
Sevinenler vardı nerde o insan görünümlü.mahluklar, hani ölenler teroristti, adamlar barış için oradaydılar buna sebep olanların ciğeri beter yansın ! Midem bulanıyor bu zihniyetten!! Yemin le kalbim titriyor artik((( orda tek hdp yoktu chp mesleki odalar da vardı. Bu adamlar mi terörist?? Pes ya. Sevinenler ben karıncaya kıyamam ama yine söylüyorum sizin de ciğeriniz yansın.
"Bu meydan kanlı meydan" demek,kan dökülsün istiyorlar mı demek?Memleketin kan gölüne dönüşünü protesto ediyor olamazlar mı orada?asker ölünce sesi cikmayanlar şimdi ortalığı kaldırıyor askerimiz polisimiz bu vatan için şehit oldu... bunlar barış için geldiyse hanı bayrakları hanı barış slagonlari tamamen bu meydan kanlı meydan demişler olan yine turkiyeye oldu ilerlemesini istemediler rabbimiz büyük inşallah bolemiyecekler şehitler ölmez vatan bölünmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?