SüpersinMerhaba, ben de 1 haftadır kendi kendime abs ağırlıklı full-body work-out yapıyorum ama Chole'nin antremanını çok beğendim. Sizlere katılıp, birlikte yaptıkça motivasyonumun artacağını düşünüyorum
Haydi o zaman, challenge başlasın
Haraketleri yapmak kolaylaştı değil mi, en çok zorlandığım up and down plank6.gün de bitti
Ayy evet ben de en çok onda zorlanıyorumHaraketleri yapmak kolaylaştı değil mi, en çok zorlandığım up and down plankdehşet zorrr. Birde plank yaparken sağa sola dönmek
11.gün bitti.
Tek ben yazıyorum pes mi edildi yoksa
Pes etmedim. Çok yoğunum bu ara benim 14. Gün bugün. Yarın farkı paylaşırım
Kızlar nasıl devam ettiniz ya az önce bende bi anlık gaza gelip başladım 5 dakika geçmeden terledim her tarafım yanıyordu hissettim etkisini ama çok zor tamamladım 1. videoyu bitirdim 2.sinde yarım kaldı çünkü gözüm karardı ve midem bulandı12.gün bitti
Aç karna mi yaptın sporu. İlk önce 10 dk lik sporu yap. Sonra bacak sporuna geç. Bacak sporunda yatarak yapıyorsunuz sporuKızlar nasıl devam ettiniz ya az önce bende bi anlık gaza gelip başladım 5 dakika geçmeden terledim her tarafım yanıyordu hissettim etkisini ama çok zor tamamladım 1. videoyu bitirdim 2.sinde yarım kaldı çünkü gözüm karardı ve midem bulandıbide belim aşırı ağrıyo zaten spor yaparken. Aslında ham da değilim 1,5 haftadır spor yapıyordum neden böyle oldum acaba
Yani sabah kahvaltısının üzerinden 2-3 saat geçmişti. Programın sırasına göre başladım ilk video 14dk kadardı sanırım ikincisi 11dklık ama 2.sini bitiremedim şuanda hala yatakda yatıyorum öyle zorlandımAç karna mi yaptın sporu. İlk önce 10 dk lik sporu yap. Sonra bacak sporuna geç. Bacak sporunda yatarak yapıyorsunuz sporu
Başta zorlanmanız çok normal. Yanma olması da çok normal ve güzel aslında çünkü hareketi doğru yapıyorsunuz ve ordaki yağlar gidiyor demektir bu.Kızlar nasıl devam ettiniz ya az önce bende bi anlık gaza gelip başladım 5 dakika geçmeden terledim her tarafım yanıyordu hissettim etkisini ama çok zor tamamladım 1. videoyu bitirdim 2.sinde yarım kaldı çünkü gözüm karardı ve midem bulandıbide belim aşırı ağrıyo zaten spor yaparken. Aslında ham da değilim 1,5 haftadır spor yapıyordum neden böyle oldum acaba
Nasıl bir değişim oldu? Ben de bugün başlayacağım.13.gün de bitti
Yarın son gün sonunda. Aynı hareketleri hergün yapmaktan sıkıldım