Bacaklarım hiç agrimadi. Üst karın kasım açıyor biraz okadar. Evet bir tık zor ama şınav gibide zor değil. Kilolarıma rağmen kaslarimi hissediyorum. Sevdim ben. 2 hafta düzenli yapicam. Eğer gerçekten fayda görürsem devam edicem. 3. Günüm bugün istersen beraber devam edebiliriz.Evet ben de yapmayı düşünüyorum ama biraz korkutuyor beni ne yalan söyleyeyimdizlerimin ağrımasından korkuyorum, geçen sene bir ay Debbie Siebers yapmıştım, lunge hareketinde dizlerim ağrımaya başlamıştı bir süre sonra. Sizin nasıl gidiyor? Hemen alışabildiniz mi?
Şimdiki kilom 89. Bunu yapanlarda kilolu olanlarda vardı. Onlarda da belli oluyordu. Ben o azimle başladım. 14 gün tamamlicam. Duruma göre devam ederim yada değiştiririm.Ben bu challenge'i 7 gün yaptım. gerçekten etkili ancak dendiği gibi beslenmeye de çok dikkat edilmesi gerekiyor. Şimdi daha çok hafif ağırlıklarla egzersiz yapıyorum o nedenle bıraktım ancak bence de etkili hareketleri var. Ancak şu unutulmamalıdır ki eğer göbek, bel kısmında yağlarınız fazlaysa bunları yapmak size istediğiniz o görüntüyü hızlı bir şekilde vermeyecektir. Bence hafif dambıllarla yapılan yağ eritme videolarıyla başlamak e yağlar eridikçe bu tarz bölgesel videolara yönelmek kısa zamanda daha iyi etki almanızı sağlayacaktır. ağırlıklarla yapılan HIIT cardiolar hem yağ yakımı sağlar hem kas gelişimi. Bence bir de öyle deneyin derim :)
Umarım istediğiniz görüntüye ulaşırsınızŞimdiki kilom 89. Bunu yapanlarda kilolu olanlarda vardı. Onlarda da belli oluyordu. Ben o azimle başladım. 14 gün tamamlicam. Duruma göre devam ederim yada değiştiririm.
Süpersin valla yemek sonrasi iyi motive etmişsin kendini, bir sonraki hedefim zayifladigimda karın kası yapmak. Seninkini merakla beklicem. Nasıl sonuçlanacak acaba2.günüm bitti.
İftardan sonra bir ağırlık çöktü yapamam sandım ama rehavete kapılmadım ve yaptım.
Belim 68di en son. Kilom 54 Boyum 166cm
Kilomda çok sıkıntım yok ama yine yediğime içtiğime dikkat ediyorum. İncelip sıkılaşmak amacım.
Durmak yok devam
Tekrar merhabalar. Ben maalesef başlamadım. Videoları izleyince zıplamalar korkuttu biraz beni, dizlerimi zorlamak istemiyorum. O yüzden daha çok pilatesle, pilates yapmadığım günlerde de hareketsiz kalmamak için Leslie ile devam ediyorum. Sizi takip ediyorum, umarım istediğiniz sonuçları alırsınızBacaklarım hiç agrimadi. Üst karın kasım açıyor biraz okadar. Evet bir tık zor ama şınav gibide zor değil. Kilolarıma rağmen kaslarimi hissediyorum. Sevdim ben. 2 hafta düzenli yapicam. Eğer gerçekten fayda görürsem devam edicem. 3. Günüm bugün istersen beraber devam edebiliriz.
Siz farklı videolarına bakmışsınız. Karın için olan yerde, bacak içinde yerde ve ayakta sabit yapılıyor. Açıkçasi bende goguslerimden dolayı ziplayamiyorum, rahatsız oluyorumTekrar merhabalar. Ben maalesef başlamadım. Videoları izleyince zıplamalar korkuttu biraz beni, dizlerimi zorlamak istemiyorum. O yüzden daha çok pilatesle, pilates yapmadığım günlerde de hareketsiz kalmamak için Leslie ile devam ediyorum. Sizi takip ediyorum, umarım istediğiniz sonuçları alırsınızchallenge bittiğinde sonuçlarınızı duymak için sabırsızlanıyorum