- 25 Eylül 2019
- 762
- 2.925
- 30
Ben kilodan ziyade sıkılaşmak için yaptım. Karnım daha düz oldu ve çok hafif bir çizgi oluştu karnımın ortasında.Belimin inceldiği i de hissediyorum.Nasıl bir değişim oldu? Ben de bugün başlayacağım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kilodan ziyade sıkılaşmak için yaptım. Karnım daha düz oldu ve çok hafif bir çizgi oluştu karnımın ortasında.Belimin inceldiği i de hissediyorum.Nasıl bir değişim oldu? Ben de bugün başlayacağım.
Owww ef sa ne olmuş. Daha ne olsun... Ya benim 2.günüm ama hareketleri yaparken canım çok yanıyor hepsini düzgünce yapamıyorum ve kaslarım çok ağrıyor. Acaba yanlış mı yapıyorum yoksa zamanla alışacak mı vücut?Bunlar da bugün çektiğim
Zamanla alışırsınız. Ben daha önceden de spor yapmama rağmen seri bitene kadar hep baya yanma oldu. Doğru yapıyorsunuz ki yanma var :)Owww ef sa ne olmuş. Daha ne olsun... Ya benim 2.günüm ama hareketleri yaparken canım çok yanıyor hepsini düzgünce yapamıyorum ve kaslarım çok ağrıyor. Acaba yanlış mı yapıyorum yoksa zamanla alışacak mı vücut?
Yanma oluyor evet ama kas ağrısı gibi bacaklarım çok ağrıyor gün boyu nedense. Beslenmeme de dikkat ediyorum ama sanırım dediğiniz gibi zamanla alışırım. Hiç bu kadar yoğun egzersiz yapmamıştım.Zamanla alışırsınız. Ben daha önceden de spor yapmama rağmen seri bitene kadar hep baya yanma oldu. Doğru yapıyorsunuz ki yanma var :)
Boyunuz kilonuz gayet iyi bence Bnde 165 kilom 68 keşke sizin kiloda olsamSelam herkese,
Ben de bugün chloe'nin bu challengeına başladım. Ilk günü yaptım; fazla ham olmamama rağmen bazı hareketler üst üste yapınca zorladı. Uzun zamandır düzenli spor yaptığım için karnımda kaslar belirgin ancak ramazanda fazla hareket edemeyip beslenmeme dikkat etmediğim için orta kısım yağlandı, muffin top dediklerinden... O görüntünün gitmesi en büyük isteğim. Ölçü aldım bakalım 2 hafta sonra nasıl bir değişim olacak...
Boy: 168
Kilo: 57,6 (bugün sabah tartıldım. Ramazanda kilomu korusam da bayramda yediklerimle nerdeyse 2 kilo almışım...)
Chloe Ting 2 weeks shred:
- 1/14 (cardio+abs)
Rica etsem 14
Boyunuz kilonuz gayet iyi bence Bnde 165 kilom 68 keşke sizin kiloda olsam
Ya bn yabancı olduğu için anlamadım açıkçası yoksa girdim o sayfaya daha onceMerhaba, evet zaten daha fazla kilo verme isteğim yok önceliğim daha sıkı bir görüntüye kavuşmak şuanda.
Chloe Ting 2019 2 Weeks Shred Challenge
Start your fitness journey with Chloe Ting's 2019 2 Weeks Shred Challenge. Follow along to the free daily workout schedule, no equipment needed!chloeting.com
Programı linkte bulabilirsiniz,
Bu şekilde link atmam doğru mu emin değilim ancak videoları düzenli şekilde görmek için link gerekiyor...
Merhaba, kolay gelsin öncelikle :) ölçüleri ve değişimi paylaşabilirseniz çok güzel olur motivasyon açısından.Selam herkese,
Ben de bugün chloe'nin bu challengeına başladım. Ilk günü yaptım; fazla ham olmamama rağmen bazı hareketler üst üste yapınca zorladı. Uzun zamandır düzenli spor yaptığım için karnımda kaslar belirgin ancak ramazanda fazla hareket edemeyip beslenmeme dikkat etmediğim için orta kısım yağlandı, muffin top dediklerinden... O görüntünün gitmesi en büyük isteğim. Ölçü aldım bakalım 2 hafta sonra nasıl bir değişim olacak...
Boy: 168
Kilo: 57,6 (bugün sabah tartıldım. Ramazanda kilomu korusam da bayramda yediklerimle nerdeyse 2 kilo almışım...)
Chloe Ting 2 weeks shred:
- 1/14 (cardio+abs)
Ya bn yabancı olduğu için anlamadım açıkçası yoksa girdim o sayfaya daha once
Merhaba, kolay gelsin öncelikle :) ölçüleri ve değişimi paylaşabilirseniz çok güzel olur motivasyon açısından.
Maşallah mütişsinnMerhaba, size de kolay gelsin :)
Ölçü paylaşayım canım. Sabah ölçtüm, karın bölgem biraz kalınlaşmış... En son bıraktığımda 63cmdi belim
Göğüs: 89cm
Bel: 67cm
Göbek (en geniş yer) : 75cm
Kalça: 96cm
Üst bacak: 55cm
Kol: 27cm
Bu arada beslenmeme de dikkat ediyorum. Bugün şekersizde 2.günüm bitti
Maşallah mütişsinn
Benim bel 73 göbek 89 şuan ( kilom 59.
52 53 civarı olursam benim de göbek gider inşallah değil mi ya çok ümitsizim vücudum aşırı yağlı geliyor sadece göbek değil kollarım sırtım bacaklarım şuan Chloe ting in 2 haftalık egzersizini uyguluyorum ve aşırı zorlanıyorum Onun dışında ara sıra leslie yaparım. sen sporu hayatına nasıl yerleştirdin?
Hakkını helal et biraz uzun oldu
Açıkcası hareketlerin yarısından azını yapabilmek moralimi bozuyor. Ben kan ter içinde kalıyorum her yerim ağrıyor Chloe de hiç yorgunluk belirtisi bile yok videoda çatır çutur yapıyor kız. Kendimi kıyaslamak da mantıksız sonuçta belki o sporcu ama kendimi çok yetersiz görüyorum. İnşallah kaslarım gelişirKarın bölgesi direkt beslenme ile alakalı, spor %30 gibi bir etkiye sahip diyor çoğu kişi. Ben de geçen sene uzun bir zaman şekersiz, paketli gıdasız, ekmeksiz falan bir beslenme düzeni oturtmuştum ve en çok etkiyi o dönemde aldım. Karın kaslarım çok belirginlesmisti. Beslenme birkaç gün bile kötü olsa hemen eski haline dönüyor, maalesef çok nankör bir bölge göbek
Kilonda değişiklik olmasa bile spor yapıyorsan aynadaki görüntü çok fark ediyor. Düzenli hareketle gitmemesi gibi bir durum olmaz canım.
Ben 3-4 yıldır baya bir spor programı uyguladım; jillian, Shaun t, pamela reif, nike training club uygulamasındaki videolar falan çoğunu yapmışımdır. Ramazandan önce epey bir süre o uygulamadan çalışıyordum, güzel programlar yapıyor sana özel. Ücretsiz olduğu için de avantajlı. Zaten birkaç hafta dişini sıkıp yapınca alışkanlık oluyor. Ramazanda hiç yapamadım mesela kendimi çok kötü hissediyordum. Bugün Chloe ye başladım, kendime geldim valla
Chole Ting muhteşem bir sporcu. Bir sürü ücretsiz videoları var. En çok 2 hafta süren karın bel egzersizi izleniyor ve uygulanıyor. Bende başlayacağım. Ayrıca iç uyluk ve basen eritme sporunda yapacağım. 2 video toplamda 26 dk. Ama fena ter attırıyor. İsterseniz araştırın. Benimle başlamak isteyenler yazsin bana lütfen
[/QUO
merhaba ben bugün gördüm bu egzersizi tam olarak anlamasım ben karın kasıö ve göbek için bel olam egzersiiz yapmak ıstıyorum bi sürü video var yanı 14 gün sadece tek video içerisinde olan egzersizlerimi yapıcaz yanı aymı hareketleri 14 gün mü denicez yoksa ayrı ayrı videolarda 14 gün boyuncq farklı egzersizlermi var yardımcı olusanız sevınırım siz devam edıyormusunuz etkısını gördünüzmü?Chole Ting muhteşem bir sporcu. Bir sürü ücretsiz videoları var. En çok 2 hafta süren karın bel egzersizi izleniyor ve uygulanıyor. Bende başlayacağım. Ayrıca iç uyluk ve basen eritme sporunda yapacağım. 2 video toplamda 26 dk. Ama fena ter attırıyor. İsterseniz araştırın. Benimle başlamak isteyenler yazsin bana lütfen