Chole Ting 2 week shred challenge

Merhaba, ben de 1 haftadır kendi kendime abs ağırlıklı full-body work-out yapıyorum ama Chole'nin antremanını çok beğendim. Sizlere katılıp, birlikte yaptıkça motivasyonumun artacağını düşünüyorum :KK200:

Haydi o zaman, challenge başlasın:KK71:
Süpersin 😊aramıza hosgeldin 😀

7.gün bitti🎉
Vay bee yarılamışım. Havalar serinleyince daha rahat geçti bugün.

8.gün de bitti.
Ama bugün çok zorlandım çünkü reglim ve her yerim ağrıyor😢

😊 Pes etmedim. Çok yoğunum bu ara benim 14. Gün bugün. Yarın farkı paylaşırım 😁
Kızlar nasıl devam ettiniz ya az önce bende bi anlık gaza gelip başladım 5 dakika geçmeden terledim her tarafım yanıyordu hissettim etkisini ama çok zor tamamladım 1. videoyu bitirdim 2.sinde yarım kaldı çünkü gözüm karardı ve midem bulandı :KK70: :KK70: bide belim aşırı ağrıyo zaten spor yaparken. Aslında ham da değilim 1,5 haftadır spor yapıyordum neden böyle oldum acaba :KK53:

Kızlar nasıl devam ettiniz ya az önce bende bi anlık gaza gelip başladım 5 dakika geçmeden terledim her tarafım yanıyordu hissettim etkisini ama çok zor tamamladım 1. videoyu bitirdim 2.sinde yarım kaldı çünkü gözüm karardı ve midem bulandı :KK70: :KK70: bide belim aşırı ağrıyo zaten spor yaparken. Aslında ham da değilim 1,5 haftadır spor yapıyordum neden böyle oldum acaba :KK53:
Aç karna mi yaptın sporu. İlk önce 10 dk lik sporu yap. Sonra bacak sporuna geç. Bacak sporunda yatarak yapıyorsunuz sporu😁

Aç karna mi yaptın sporu. İlk önce 10 dk lik sporu yap. Sonra bacak sporuna geç. Bacak sporunda yatarak yapıyorsunuz sporu😁
Yani sabah kahvaltısının üzerinden 2-3 saat geçmişti. Programın sırasına göre başladım ilk video 14dk kadardı sanırım ikincisi 11dklık ama 2.sini bitiremedim şuanda hala yatakda yatıyorum öyle zorlandım 🤣🤣

Bugün başlıyorummmmmm:KK55: yapanlar faydasını gördünüz mü, nasıl gidiyor? İnternette baya değişimler gördüm inşallah işe yarar çok heyecanlıyım!!!

Başta zorlanmanız çok normal. Yanma olması da çok normal ve güzel aslında çünkü hareketi doğru yapıyorsunuz ve ordaki yağlar gidiyor demektir bu.
Ben 1 buçuk yıldır düzenli spor yapmama rağmen başta zorlandım hareketlerde. Ama günden güne daha kolay yapmaya başlıyorsunuz. Sabır ve azim💪

13.gün de bitti🎉
Yarın son gün sonunda. Aynı hareketleri hergün yapmaktan sıkıldım😄

X