Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Chocolategirl'ümüz bakanımıza Boğaz'da şarkı söyletti!
seni guzel bilirdimde,bu kadar degil yaa,harikasin canim,senin harika otesi gercekten,bende sizle soyledim ve birazda duygulandim valla,ne kadar guzel,,,,,,,a.s.
çikolata cım seni yürekten tebrik ediyorum canım maşallah ya ne kadarda güzel söyledin 5 çekersin piyasadaki şarkıcılara ..sakin sakin kendini üzmeden gayet profesyonel hanım hanımcık ...vala süperdi ne diyeyim maşallah sana
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis sevgili chocolategirl tebrik ediyorum.mükemmel bir sesin var ki bakan bile dayanamayıp eşlik etmiş.bende sesini ve seni çok beğendim.tekrar tebrikler.herşey gönlünce olsun.
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
tebrik ederim canım
maşallah sesin ve yorumun çok güzel
ayrıca seninle ilgili böyle çok güzel bir topik açılmış olması da çok güzel
inşallah hep iyi haberlerle topikler açılır.