• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Chocolategirl'ümüz bakanımıza Boğaz'da şarkı söyletti!

bayılırım bu şarkıya..hele bi de böyle duru bi sesten dinleyince daha bi keyifli oluyomuş..maşallah diyelim önce,harika söylemişsin...

ağzına sağlık çikolatamm süpersin ne diyeyim
Allah bahtını açık etsin inşallah o güzel senini daha çok kişiye dinletebilirsin...

bende açılmadı yaw xp dende denedim mozilladanda cık olmuyo fisfisfismerakda ettim fisfisfis

büyük bir zevkle dinledim.. süperdi chocolatagırl ... umarım seni herzaman dinleme imkanı da buluruz... böyle güzel bir sesin aramızda olması da hoşuma gitti.. devamını bekliyoruz...

vauuuv super bi ses ya
caklit gorlum benim ne kadar rahat ne kadar guzel soylemisin
helal olsun canim
basarilarinin devamini diliyorum

tebrikler çukulatacımmmmm

sesin ve sen süpersin=)opuyorumnanaktan

Ürpererek dinledim canım seni..Süpersin...diyecek birşey bulamıyorum...a.s.

Süper se,süper yorum ne kadar duru ne kadar sade ama etkileyice grçekten hayran kaldım çikolatam yaa Helal sana :))

5.takımın gururu ben rejim yapmasamda tektek hepinizi takip ediyorum ve Harikasın bebişim sesin kendin iyiki varsın

Çikolatam opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Vallahi on numara
10 10 10 10 10 numara
Tebrik ederim gerçektenalkisalkisalkis

Cok güzel söylemissin chocolate... Harika bir sesin var, masallah nazar degmesin...opuyorumnanaktan

chocolate arkadaşım valla çok beğendim sesini ya,piyasada sanatçıyım diye dolaşanlara 1000 basarsın.
dinledikçe dinleyesim geldi valla,keşke daha sık dinleyebilsek seni böyle Şeniz

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis çok güzelmiş sesin cnm ruhum dinlendi valla alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Back