• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Chocolategirl'ümüz bakanımıza Boğaz'da şarkı söyletti!

abovvvv opuyorumnanaktan üyelerimize bak hele maşallllah ablam ya maşallah tü tü tü nazarlar değmmesin inşalllah bende pek sevmem böyle şarkıları sıkıntı basar ama okadar tatlı sesin okadar tatlısın ki 2 kere dinledim kaydirigubbakcemile5

Maşallah arkadaşımızın çok güzel sesi varmış..Bundan sonraki sanat hayatında başarılar dilerim canım..:nazar:alkisalkisalkis

ya ben hıc bırsey anlamadım bırı bana anlatsın ne gorecez kıme bakacaz bu tuluhan denen kısı kk uyelerınden mı offfffff delı oldum cıkolata yoksa o face bookdan baktıgımız kısımı bana bırı anlatsın yaaaaaaaaa

muazzam bir sesss...
bayıldım..başarılar dilerim sanat hayatındaa

ya ben hıc bırsey anlamadım bırı bana anlatsın ne gorecez kıme bakacaz bu tuluhan denen kısı kk uyelerınden mı offfffff delı oldum cıkolata yoksa o face bookdan baktıgımız kısımı bana bırı anlatsın yaaaaaaaaa

chocolategirl bizim sitenin üyesidir ve programda bakanla beraber şarkısını söylemiştir.

tbrk ederim valla.manzara gzl sunucu gzl söyleyen güzel en güzelide ses...tbrk ederim tekrar tekrar:)

bu ne nannn
böyle bir sess yokk
süperr ötesii bayıldımm vallaa Şeniz
kk ya kendi çektigimiz video ekleyebiliyomuyuz acaba
istek versek çeksen yollsan izlesek a.s.

ayyy masallah o ne güzel ses öyle valla dinlerken tüylerim diken diken oldu cok harika bir sesiniz var..sizi tebrik ediyorum bayildim bayildim

Çikolatakız tanıştığımıza memnun oldum,sesine nefesine sağlık arkadaşım...

Çok güzel seslendirmişsin 'huysuz ve tatlı kadın'ı,dinlemeye doyamadım..Başarılar sana ömür boyunca,tebrik ederim..a.s.

sesın çok guzelmış canım herhafta bu programı ızlıyordum şimdi ıse ızlerken aaaaaaaaaaaaa bu o chocolategırl diğeceğim.

Ayyyy sesin mükemmel yaaa, kadife gibi harikasın alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Amanın ordaki kadife sesli hatun sen miydin kuzum:) Bu programı çok seviyorum ben..

Çok hoşsun;maşallah..

Aynı çizgide;başarılarının devamını dilerim..

kk'nın bülbülü opuyorumnanaktanbayıldım sesinin güzelliğine; ömrümde duyduğum en berrak seslerden birine sahipsin::
canım başarılarının artarak devam etmesini dilerim::

Back