Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Chocolategirl'ümüz bakanımıza Boğaz'da şarkı söyletti!
valla bende aradım bulamadım...kallis hemen bulmuş valla helal olsun emeğine sağlık...çikolatacım sesin ne kdr duru çok güzel maşallah...çok güzel..tebrik ederim seni....
huysuz ve tatlı kadınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn .......opuyorumnanaktan kuzum bayıldım o ses ne öle öpyorum seni balım başarılarının devamı diliyorum........opuyorumnanaktan HUYSUZ VE TATLI KADIN :lepi::lepi:
oooofffffffffffffff ooofffffffffffffffff bayildiiiim bayildim iki kere izledim bugun kizlar evde biliyosunuzz hepimiz izledik kizlaaaar anne yani bu kiz sizin arkadasinizmi diyolar elifff annnee nasil guzelmis diyoooo ortance esin kizda annne saclarina bak nasil uzun nasil guzel diyoo ya bucur cadi o nedese begenirsiniz adam niye soyluyo sadece arkasin soylese yaa diyoo evet bizim ailenin yorumlarini dinlediniz
cukulatam cok guzel sin sesin sen baska cumle yok
chocolategirl sana maaşallah diyorum...
şarkını büyük bir zevkle dinledim,
ne kadar güzel yorumlamışsınız,gerçekten bravo....alkisalkisalkisalkisalkisalkis
şarkı söylemeyi sakın bırakmayın bence...
sevgiler...