• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Chocolategirl'ümüz bakanımıza Boğaz'da şarkı söyletti!

çok güzel sesin var maşşallah :nazar: :asigim:

Tebrik ediyorum çikolatam...........alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: sesin mükemmel..................
yolun açık olsun...............a.s. a.s. a.s. a.s.

valla bende aradım bulamadım...kallis hemen bulmuş valla helal olsun emeğine sağlık...çikolatacım sesin ne kdr duru çok güzel maşallah...çok güzel..tebrik ederim seni....

huysuz ve tatlı kadınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn .......opuyorumnanaktan kuzum bayıldım o ses ne öle öpyorum seni balım başarılarının devamı diliyorum........opuyorumnanaktan HUYSUZ VE TATLI KADIN :lepi::lepi:

oooofffffffffffffff ooofffffffffffffffff bayildiiiim bayildim iki kere izledim bugun kizlar evde biliyosunuzz hepimiz izledik kizlaaaar anne yani bu kiz sizin arkadasinizmi diyolar elifff annnee nasil guzelmis diyoooo ortance esin kizda annne saclarina bak nasil uzun nasil guzel diyoo ya bucur cadi o nedese begenirsiniz adam niye soyluyo sadece arkasin soylese yaa diyoo evet bizim ailenin yorumlarini dinlediniz
cukulatam cok guzel sin sesin sen baska cumle yok

ama izleyemiyorum.link tekrar verirmisiniz.
acaba bi sorunmu oldu.çok merak ediyorum lütfennnn

Kutlarım çaklıtkız...

Süper bir ses ve yorum..

Maşaallahh...

ay maşallah yaa :nazar:çok tatlısın ve sesin olağanüstü :asigim:
başarılarının devamını diliyorum canım :lepi:

Sesin nekadar güzelopuyorumnanaktan
Seni gördğüme sevindim.
Gururlandım KK' dan bir arkidişimiz var oradaa:kedi:

tamam oldu...
süper senin varmış maşallah...
bende bu şarkıyı çok severim ve böyle sesten dinlemek çok hoştu.

chocolategirl sana maaşallah diyorum...:nazar:
şarkını büyük bir zevkle dinledim,
ne kadar güzel yorumlamışsınız,gerçekten bravo....alkisalkisalkisalkisalkisalkis
şarkı söylemeyi sakın bırakmayın bence...
sevgiler...

kadınlar kulubü seninle gurur duyuyoo,kadınlar kulubü seninle gurur duyuyo,oleyyyyyyyyyyyyyyyyy:lepi: :lepi: :lepi: :lepi:kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

maşallah canım sesin çok güzel.

Allaaaaaaaaaaaaaahhh ben bu gazla Türkiyeyi dolaşırım:))
çok sağolun kızlar,vallahi çok mutluyum şuan..

Back