Bu ablamızın videoları güzel yabacak için neye başlasam diye başlıkları dolanıyordum ve buraya denk geldim. ben de varım
Yani karnım agrıyor yanlıs mı yapıyorsunuz hareketi acaba? Bir de karınınza odaklanın diyor o da önemliKarın çalışırken sırtınız beliniz ağrıyor mu
Normal mi bu ağrı
İşte onu öğrenmek istiyorum bende hareketi yanlış yapıyorum demek ki bi türlü doğrusunu yapamıyorum karnımı çalıştıramıyorumYani karnım agrıyor yanlıs mı yapıyorsunuz hareketi acaba? Bir de karınınza odaklanın diyor o da önemli
Belinizde boşluk olmayacak hareketleri yaparken nefesinizi iyice içinize çekip bel boşluğunu kapatıp yapın elinizle kontrol edin eliniz belinizin oraya girmemeli boşluktanKarın çalışırken sırtınız beliniz ağrıyor mu
Normal mi bu ağrı
Yani nasıl yardımcı olabilirim bilmiyorum ben de uzun bi süre bacak hareketlerini yanlıs yapmıstım dikkatli izledim sonra düzelttim hızlı yapayım derken yanlış yapıyormusumİşte onu öğrenmek istiyorum bende hareketi yanlış yapıyorum demek ki bi türlü doğrusunu yapamıyorum karnımı çalıştıramıyorum
Deniyorum ama çok zor bel boşluğunu kapatayım derken bu sefer belim çok ağrıyor çok sıktığımdanBelinizde boşluk olmayacak hareketleri yaparken nefesinizi iyice içinize çekip bel boşluğunu kapatıp yapın elinizle kontrol edin eliniz belinizin oraya girmemeli boşluktan
Ben de bi hasta oldum 1 ay atlatamadım o sıra kaynadıBen de aylardir saglik sorunlariyla ugrasiyordum yarıda birakmistim ama tekrar baslayacagim
Gec olsun güc olmasınbenim ara uzun surdu ama olsun geri geldim. toparlasam da baslasam diye sayikliyordum
Bende evde tekefonuma indirdiğim uygulamayla spor yapmaya çalışıyorum doğum sonrası göbek var bende de bu ablanın videosunu baktım hangisi karın için bşr türlü çözemedim düzenli yapınca faydası oluyor mu acaba~Her gün buraya yaptığıma dair yazacağım bir nevi karalama defteri
~Katılmak isteyen olursa 2 haftalık bir süreç
~Benim karın ve bacaktan biraz kilom var o yüzden karın ve bacak calısacagım
Niyet ettim chloe ablamızın videosuna baslamaya
Abs olan karın için. Evet düzenli yapınca baya ise yarıyorBende evde tekefonuma indirdiğim uygulamayla spor yapmaya çalışıyorum doğum sonrası göbek var bende de bu ablanın videosunu baktım hangisi karın için bşr türlü çözemedim düzenli yapınca faydası oluyor mu acaba