• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

chicco'nun deposuna gıttım

chicco musteri hizmetleri nosu 444 24 42 .adres ise bu konunun 1 veya 2 sayfasinda geciyor.bende aradim

satis icin kesin tarih 14 mart cumartesi 10 - 14 saatleri arasi dendi bilginize arkadaslar.

Arkadaslar ben mart satisina gittim 3 -5 tane penye alt alip dondum.hic bi isime yaramadi.

arabalari 3 er 5 er almislar ve de cokda kar etmis sayilmicak fiyatlarda alan olmusdu.80 ytl kadar farkli idi benim gorduklerim. 9.15 de girdik esim arabalara yoneldi bende kiyafet bakayim derken millet koliler le almis di urunleri.

neyse ben pek menmun kalmadim.gierseniz 5 kisi filan gitmek lazim herkes bi reyona bakmasi icin cok kalabalik cunkibenneyaptımki

bir daha ki satis 18 nisan di sanirim ole soledi ordaki calisan arkadaslar.:delphin:

Aynı şekilde tam bir izdihamdı,eşim nisandakine gitmem diyor.Ben uygun ve kaliteli bişeyler alınca seviniyorum ama o kalabalığı bi daha çekmeye değermi onu bilmem.Yağmalanıyor resmen.Ben baya şampuan aldım çok memnunum chicconun şampuanındanibiberon başlığı penye vs aldım.Ama çok yorucu bi alışveriş oluyor.

Merhaba okuyunca yazma gereği duydum. Ben org.derisan. de çalışıyorum ve kırk minnet rica izin aldım gittim gerçektende değmedi :1no2:. Aynı şekilde E-5 üzerinde albümini bebenin outletide var oradakiler hiçbari sezon sonu ama defolu değil,gayette güzel biginize.yerimseniben

açıkcası bende tamamen tesadüf forumları dolaşırken farkettim yazdıklarınızı anladığım kadarıyla nsain indirimini de kaçırdık peki bir sonraki indirim ne zaman bilgisi olan paylaşabilir mi acaba?

açıkcası bende tamamen tesadüf forumları dolaşırken farkettim yazdıklarınızı anladığım kadarıyla nsain indirimini de kaçırdık peki bir sonraki indirim ne zaman bilgisi olan paylaşabilir mi acaba?

canım büyük ihtimal 23 mayısta ama chicconun müşteri hizmetlerini arayıpta öğrenebilirsin

chicco'dan nefret ediyorum,nasıl meşur oldu anlamıyorum,hiç bir şeyinden memnun değilim kafamçokkarıştı

arkadaslar mother care in pırlanta amblemli belli ürünleri ayın ortasında yarı fiyatına satılıyor.ben bu ay izmir forum bornovadakine baktım.işime gelen birşey olmadı.ama bakmakta fayda var.bilginize...sevgiler

evet pirlantali urunler ayin 15inde satisa sunuluyor, her ay ugramaya calisiyorum, sadece tekstil urunleri var (ankarada oyle digerlerini bilmem) alacak sey bulursan cok hesapli...her ay buyuk hevesle gidiyorum ama 1-2 parca disinda bisey bulamiyorum...bir de 0-3 kiyaftleri ogluma cook buyuk geldi, kaliplari buyuk herhalde, haberiniz olsun hanimlar..

Back