• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

chicco'nun deposuna gıttım

merhaba arkadaşlar bende bugün depoya gittim bu forumada yeni üye olmüştum zaten dogumuma yaklaşik 3 ay var sabahin köründe gittik ve sira vardi yağmur altinda biraz sira bekledikten sonra içeri girdik ürünler kutulardaydi herkes saldiriyordu eşimde chicco multiway puset ve oto koltuğu kapmiş sağolsun ikisine 250 ytl verdik ama ayak koruma örtüsü tok benimkinin ,emzik,biberon,gögüs pedi ,dönence birkaç oyuncak 10 parça kadar t-shirt ,şort falan aldik ama genelde 12 aya kadar herşey daha sonrasi için pek bişi yok ama tabi bizim iiçin iyi oldu 450 ytl tuttu hepsi bir dahaki satiş martta ve günü belli değil yalniz kesinlikle arabasiz gidilecek yer değil resmen köylerden geçe geçe gittik ona göre...

merhabalar,
bende bu gün chicconun deposındaydım. 09:10 da gitmeme rağmen çoğu şey kapışılıp tükenmişti. ben de gaza gelip araba koltuğu aldım. zaten yeni doğduğunda kullanmak için bir tane almıştım. birde 9- 18 kiloluk kullanım için aldım. piyasa fiyatının yarısına geldi ama eve gelir gelmez pişman oldum. çünkü bebeğim daha doğmadı :bbo:
aldığım ürün Chicco 2007 / Key 1 Oto Koltuğu - Eclipse defolu değil. 200 ytl ye satın almak isteyen olursa benimle irtibata geçebilir. piyasa fiyatı 400 civarı

ben bugün öğrend,m yarın mutlaka gidicem ama açıkmıdır acab? pazar gününe denk gelmiş oluyor 21 Aralık

arkadaşım bir dahaki marttaymış yazmış arkadaşlar. sakın gitme boşuna :) 21 aralık degil dündü..

ben gitmedim.. öyle yerlerde ihtiyacım olmasa bile dolduruşa gelip alıyorum. bizim buralarda biçok tekstil markasının outleti yada depoları var. işe yarar şeyler geldiği gibi 30 dk içinde kapışılıyor üstelik haftaiçi...

Son düzenleme:
teşekkür ederim kızlar çok sağolun verdiğiniz bilgiler için ben şubat sonu doğum yapacam galiba martta da gidemem tabi satış mart sonu olursa ne pahasına olursa olsun giderim :D tüh içim yandı şimdi yaaa ta martt :(((

arkadaşım üzülme, çünkü duyduğuma göre 24 Ocak ta yine açılıcakmış Mart ı beklemeye gerek yok. yine haber verelim birbirimize :)))

arkadaşlar chicconun deposuna bende gittim gidebilmek için baya bir erken yollara düştük.
dağbaşında bir yer bence arabasız gidilmez
saat 8,30 gibi kapıda olmanız gerek yoksa hiç bir şey kalmıyor herkes saldırıyor resmen
ben auto-fix ana kucağı aldım, happy snack mama sandalyesi aldım, birde chicco forme puset aldım...
dönence aldım, bezden müzikli tırtıl aldım banyoda oynaması için renkli süngerden banyo oyuncağı aldım...
birde badiler şapkalar eldivenler hepsi çok ucuz 1 ytl ama hemen kapışılıyor....
bu aldıklarımın hepsi 650 ytl tuttu
axess ve world karta 3 taksit yapıyorlar...
şimdilik anlatabileceğim bunlar.

Merhaba bayanlar,
önce biz gidemeyenler için anlattıklarınıza teşekkür ederimm.Çünkü o kadar çok istemiştim ki gitmeyi ama olmadı işte. Ama paylaşımlarınızla merakım büyük ölçüde giderildi.Acabalar yok oldu.tabii bi dahaki satışın martta olması üzdü.bu arada kartal outlet alışveriş mağazasında mark spencer da outlet mağazası var. 1+1,2+2 v.s. ve sadece bebişlerede değil bizede........onun dışında başka outlet magazalarda var. mango park baravo kesinlikle çok gecikmeden görün.Sevgiler.

Şuan bütün mağazalar sezon indirimine girmiş durumdalar kriz olması bayramların bitmesi derken indirimler başladı ama alışveriş yapacaksanız bence yılbaşınında geçmesini bekleyin asıl indirim ozaman başlıyacak diye düşünüyorum hatta bebişlerinizin gelecek seneki kıyafetlerini alırsınız acele etmeyin bir ay daha bekleyin bu indirmlerin üzerine daha da indirim olur.

kızlar bende chıcconun bebek arabasından düşünüyorum daha almadım annemler tuzlada oturuyo ben şubatta doğum yapıcam ocak ayında açılmıyo mu bu depo öğrenebilenler yada bilenler varsa yardımcı olabilirlermi

kızlar bende chıcconun bebek arabasından düşünüyorum daha almadım annemler tuzlada oturuyo ben şubatta doğum yapıcam ocak ayında açılmıyo mu bu depo öğrenebilenler yada bilenler varsa yardımcı olabilirlermi

müşteri hizmetleri nosunu ararsanız kesin bi bilgi verirler size..
hayırlı doğumlar..

merhabalar ben bugun chicco musteri hiz.aradim. ocak ayinda satis olucak diye bir bilgi verilmedi bizlere dediler.:1no2:
dusunulen tarih kesin olmamakla birlikde mart da imis maaleseff/:a015:

14 mart tarih ve saatinden emin misiniz? ben müşteri hizmetlerine numaramı bırakmıştım satış olacağı zaman haber veririz dediler ama bi ses çıkmadı. tarihi nereden öğrendiniz

Back