Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bencede kalabalık olur ama bende gitmek istiyorum sanırım 21 aralıkta Gülce sayesinde bazı arkadaşlar orada alışveriş yapıyor olucağız.Ben kadıköy tarafında oturuyorum bir aksilik çıkmazsa gitmek istiyorum bu bölgeye yakın arkadaşlar varsa beraber gidebiliriz.
Kadıköy Acıbadem de oturuyorum gidiş yolumuzun üzerinde oluyorsun bu durumda ben gitmeyi istiyorum alışveriş bahane evden çıkmak için sebep olmuş oluyor zaman yaklaşınca kesin kararlaştırırız.sevhan ben sana yakın olabilirim neredesin? ben içerenköyde oturuyorum:uhm:
kızlar nısan annelerının bolumunde gormustum bugun chıcconun deposuna gıttık harika ya inanılmaz ucuz ayakkabı 10 ytl etek pantolon badı 5 ytl oyuncaklar hersey var bugun 9 ıla 14 arası acıktı ayda 1 kere oluyor bu satıs bır dahakı satıs 21 aralıkta hepınıze tavsıye ederım kızıma ayakkabı vs bırseyler aldık çok hoş valla bu arada tuzlada bu depo
Evet gidersek uzunca bir yolu göze alıp gideceğiz.Birde yanlış tarih olursa yazık olur.merhaba gulce2008 arkadasim. senden bi ricam olucak.chicco nun deposuna gidip alisveris yaptim demisin ya ordan aldigin fis yada bi belge varmi. orda yaziyosa tel nosunu versen de arasak orayi. bir daha ki satis araligin hangi gunu bilgi alsak olur mu.cunki biri 21 aralik biri 20 aralik diyo kacirmayalim garanti olsun.
tesekkurler:1hug:a.s.
slm YASON arkadasim .
chicco icin msj bekliyodun en son geldimi acaba bi bilgi.bu konuyu guncel tutalim yaa
yoksa atlicaz tarihi
tesekkurler:CüvCüv:a.s.
kızlar nısan annelerının bolumunde gormustum bugun chıcconun deposuna gıttık harika ya inanılmaz ucuz ayakkabı 10 ytl etek pantolon badı 5 ytl oyuncaklar hersey var bugun 9 ıla 14 arası acıktı ayda 1 kere oluyor bu satıs bır dahakı satıs 21 aralıkta hepınıze tavsıye ederım kızıma ayakkabı vs bırseyler aldık çok hoş valla bu arada tuzlada bu depo