arkadaşlar bende aradım chicco nun müşteri hizmetlerini satış tarihi 20 aralık
9:00 14:00 arası seri sonu ve defolu ürünler satışa sunuluyormuş.
evet banada 20 aralık dediler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar bende aradım chicco nun müşteri hizmetlerini satış tarihi 20 aralık
9:00 14:00 arası seri sonu ve defolu ürünler satışa sunuluyormuş.
Daha önceden yılda iki kez topkapıdaki yerlerinde depo satışı yapıyorlardı. Demek tuzlaya aldılar. Pusetler falan çok uygun fiyatlıydı..
canım topkapının neresınde belkı ordada yapıyolardır musterı merkezındne ogrene bılrız belk ıburdada yapılıyosa en azından burdan oraya sabahın korunde gıdılmez
bu arada arkadas ben sunu sormak ıstıyorum boyle uygun depo yerlerını bırbırımızle paslasak ne guzel olur bence
Merhaba arkadaşlar,
Bende bu depoya gitmek istiyorum ama hangi toplu taşıma araçları oradan geçiyor bilenler yardımcı olabilir mi?
Teşekkürlera.s.
canım ben tuzla mermerciler sanayi sitesinin internet sayfasına baktım.pendikten dolmuş seferleri başlamış oraya.tam durak adını hatırlamıyorum.sen de bak görürsün:1rolleyes:
evet oradan haberim var...bir arkadaşım çalışıyordu mothercare de...ve sabah mağazayı açmak için gittiklerinde kapıda kalabalığın birikmiş olduğunu söylüyordu...tabiiki indirimli ürünler için..merhaba bayanlar 20 Aralıkta ve saatinde hem fikiriz . ben daha önce belirttim chicconun müşteri hizmetlerinden öğrendim.bide fiyatları öğrenirsek ne ala. öğrenen arkadaşlarla burada paylaşalım .Şimdiden sabırsızlanıyorum .Birde Bostancıda mothercare outlet var ama çok bilgim yok bu aralar gidenler varmı kızlar paylaşırmısınız.
İyi peki kesin tarih belli, peki kimler gitmeye kararlı.Özellikle Kadıköy bölgesinden veya yakınlarından giden varmı?Eğer bu bölgeden giden varsa beraber gidebiliriz.
Şu mothercare bostancının neresinde tam olarak