chicco'nun deposuna gıttım

merhaba bayanlar 20 Aralıkta ve saatinde hem fikiriz . ben daha önce belirttim chicconun müşteri hizmetlerinden öğrendim.bide fiyatları öğrenirsek ne ala. öğrenen arkadaşlarla burada paylaşalım .Şimdiden sabırsızlanıyorum .Birde Bostancıda mothercare outlet var ama çok bilgim yok bu aralar gidenler varmı kızlar paylaşırmısınız.

Daha önceden yılda iki kez topkapıdaki yerlerinde depo satışı yapıyorlardı. Demek tuzlaya aldılar. Pusetler falan çok uygun fiyatlıydı..

kızlar bu deponun ankarada şubesi falan varmı acaba bilen varmı aranızda anlatığınıza göre uygun fiyatlar faydalanmak istiyorum fakat ankaradyım

Daha önceden yılda iki kez topkapıdaki yerlerinde depo satışı yapıyorlardı. Demek tuzlaya aldılar. Pusetler falan çok uygun fiyatlıydı..

canım topkapının neresınde belkı ordada yapıyolardır musterı merkezındne ogrene bılrız belk ıburdada yapılıyosa en azından burdan oraya sabahın korunde gıdılmez
bu arada arkadas ben sunu sormak ıstıyorum boyle uygun depo yerlerını bırbırımızle paslasak ne guzel olur bence

Bi kış başında bi yaz başında yapıyolardı. Topkapıda ülker fabrikası vardır onu geçince matbaacılar sitesi var sola dönünce oralarda bi yerdeydi sorunca herkes bilir zati ama günlerini öğrenmek lazım müşteri hizmetlerinden..

Merhaba arkadaşlar,

Bende bu depoya gitmek istiyorum ama hangi toplu taşıma araçları oradan geçiyor bilenler yardımcı olabilir mi?

Teşekkürlera.s.

Merhaba arkadaşlar,

Bende bu depoya gitmek istiyorum ama hangi toplu taşıma araçları oradan geçiyor bilenler yardımcı olabilir mi?

Teşekkürlera.s.

canım ben tuzla mermerciler sanayi sitesinin internet sayfasına baktım.pendikten dolmuş seferleri başlamış oraya.tam durak adını hatırlamıyorum.sen de bak görürsün:1rolleyes:

arkadaşlar 20 aralıktaymış yanlış yazmışım ben kesinlikle öğrendik artık broşürü var bende yasakmı bilmiyorum yasak değilse ekleyeceğim bilgisi olan varmı hem adres haritasıda var üzerinde 09:00 14:00 arası

İyi peki kesin tarih belli, peki kimler gitmeye kararlı.Özellikle Kadıköy bölgesinden veya yakınlarından giden varmı?Eğer bu bölgeden giden varsa beraber gidebiliriz.

evet oradan haberim var...bir arkadaşım çalışıyordu mothercare de...ve sabah mağazayı açmak için gittiklerinde kapıda kalabalığın birikmiş olduğunu söylüyordu...tabiiki indirimli ürünler için..

İyi peki kesin tarih belli, peki kimler gitmeye kararlı.Özellikle Kadıköy bölgesinden veya yakınlarından giden varmı?Eğer bu bölgeden giden varsa beraber gidebiliriz.

canım ben varım aslında gitmek istiyorum ama bebekle bana çok zor sen nasıl gitmeyi düşünüyorsun bende arabada yok ??????

Bende araba var ama yanlız gitmek istemiyorum.gidersem kendi arabamla giderim.tek sorun bebeğim oto koltuğu kullanmıyor annemin işi olmazsa eğer o yol boyunca Taylan la ilgilenir.Yarın akşam tekrar görüşelim kesin karar verelim.Ben sana özelden yarın akşam mesaj atıcam.

yarin chicco nun deposuna gidecek k k uyeleri .sizden bi ricaam var. ocak 2009 satis tarihi ne zaman sorabilirmisiniz unutmazsaniz.ve birde sadece chico urunulerimi yan marka si varsa o urunleride bulabilirmiyik. keske bide fotolarini cekebileseniz cok super olurdu.binanin disi ve icdeki urunleri ni . cok sey istedim sanirim ama isteyenin bi yuzu ....yerimseniben kaydirigubbakcemile5
cumartesi aksami cevaplarinizi ve yorumlarinizi bekliyorumma.s
tesekkurlera.s.

ben de niyetliydim bugün gitmeye ama yağmur dolayısıyla eşim su koyuverdi pendikteyim ben ama şimdi kalkıp minibüsleri çekemem oraya kadar öküz dolu bir Allahın kulu kalkıp yer vermez bu hamile halimle ayakta giderim okadar yolu giden kızlar bir sonraki ayın alışveriş tarihini benim gibi gidemeyen garibanlara bildirirlerse çok dua ederim öpüldünüz.

Şu mothercare bostancının neresinde tam olarak

canım ben gitmedim ama netten öğrenmiştim

saniye ermutlu sk no 2 kozyatağı 0216 4646625
adresi anlamak için İstanbul Büyükşehir Belediyesi adresinden şehir haritasından bulabilirsin.umarım yardımcı olmuşumdur.
bu arada ben de chiccoya gidemedim.çok ağır bir farenjit geçiriyorum.sabah akşam iğne oluyorum senağlama.başka bahara kaldı artık chicco...:Saruboceq:.

kızlar şimdilik tek giden benim herhalde. size bilgi veriyim.
avrupa yakasından gittiğim için ve yağmur nedeniyle ancak 9.15 te varabildim. neredeyse çoğu şey tükenmişti. hayal kırıklığına uğradım. 1. tavsiye 8.30 gibi kapısında olmaya bakın.
insanlar genellikle bebek arabaları,park yataklar ve oto koltuklarına yönelmişlerdi. orada bir yoğunluk vardı. 2. tur ürün çıkarmalarıyla chicc ct 02 duo bebek arabası ve oto koltuğunu 319 ytl ye aldık. ben kraft alıcaktım hiç chicco düşünmemiştim. fiyatları bilmiyordum.şimdi internetten bakıyorum 450-500 arası.umarım kar etmişimdir. mama sandalyeleri park yataklar ana kucakları yarı fiyatınaydı
birkaç oyuncak dönence falan aldık. onların da fiyatları çok uygun. mesela e-bebek te 90 ytl olan dönenceyi 30 ytl ye aldım. çok fazla tekstil ürünü var. ben onlara pek bakmadım. ama montlar çok uygun fiyata alınabilir.mesela 2-3 yaş için bir bornoz aldım 10 ytl. silikon göğüs koruyucuyu 3 ytl ye aldım.bildiğim kadarıyla 20 ytl dışarda. kozmetikler de var.
oldukça hesaplı aslında .ama ben amacıma ulaşamadım. buhar makinesi, ateş ölçer termometre biberon alırım diyodum ama biberonlar bitmişti.
son olarak kötü bi haber.bir dahaki satış mart ayında gün belli değil ama mart. ocak şubat yok yani.ben mart sonu doğum yapıcam bi daha gidemem yani. ama isterseniz arada bi telefon açın müşteri hizmetlerine. be
benden bu kadar

Ben gittim şimdi gözlemlerimden bahsedeyim,fiyatlar gerçekten çok ucuz 1 YTL ile 10 YTL arası kıyafetler
ancak ben gittiğimde pek bişey kalmamıştı.Oyuncak hiç kalmamıştı bu depo ancak o bölgede yaşayan kişilere yarar.Yada sabahın köründe gidip alabildiğin kadar alacaksın senede iki kere.Millet çuvallara doldurmuş çıkıyordu öyle ortada düzen falan yoktu.Yeni doğum yapacaklara tavsiye ederim oto koltukları,bebek arabaları çok ucuzdu,yeni doğum yapacaklar bu işten karlı çıkar.Aslında güzel ama tabi çok kalabalık.Yol çok uzak yada bana çok uzak geldi Tuzla deniyor ama Orahanlı diye bir yerde kırlarla dolu biryerdi işte.Arabasız gitmek uzak iseniz çok zor olur.Kötü taraflarından biride dükkanlarda satmak içinde alışveriş yapan birçok kişi vardı zaten onlar kolilere baktırmıyorlardı bile bize bu koliyi aldık diyorlar ve içinden işlerine yarayanı seçiyorlar.Kıyafet almak için gereksiz zaten sezonda heryer indirim yapıyor ve daha rahat alışveriş yapma imkanı oluyor ancak daha pahalı ihtiyaçlar için gidin derim.Bir dahaki depo satışı Mart ayındaymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…