Bebek İkinci El Chicco İ move Trio set 2.el bebek arabasi...

Cgnarse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2015
435
36
98
SATILDI..İYİ GÜNLERDE KULLANIN..

Son düzenleme:
Satin almak isteyenlee Bursa ilinde oturanlar gelip gorebilirlerde bebek arabasını.

Fiyat 950 tl dir hanfendi..buRSA da ikamet ediyorsanız gelip görebilirsinizde.zaten puset kısmı 3 kere kullanıldı. Oğlum 5 dakika bile zar zor oturtturuyorduk icinde..sıfırdan farksız...Ürün kendi kolilerinde durmaktadır.
Resim koyacağım ama beceremedim nerden oluyor...ayarlayıp hemen koyarım.ürünün garantisine 4 ay daha var.hamileyken almıştık.ama inanin chico nun bu urunu çok sağlam.5 çocuk buyutseniz hiç birşey olmaz.

Ayrıca dışarıda hep soruyorlardi nereden aldığımızı. İlgi çeken şık bir araba..cift yönlü. .kendi etrafında dönebiliyor bir hareketle..tentesi açılınca baya büyüktür.boyunuza göre tutma sapı yükselip alcalabiliyor.....

4 mooms ana kucagimizi satıyorum.fiyat 500 tl dir..kendi kutusunda teslim.çok temizdir...4 ay kullanıldı. Elden teslim olabilir bursa ilinde olursa...

Eklentiler

• 4-moms-mamaroo-anakucagi-green-plush-1213352_3.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 129
Bursalıyım görebilirdim benim için iyi olurdu ama fiyatı çok yüksek geldi

750 tl ye almıştık ürünu.ürünümüz çok temizdir. fazla kullanamadık zaten.oğlum kucağa alıştığı için yatmak istemedi hiç. Bindiremedim pek.

Chicco band yeşil renk yürütecek 180 tl...
tahteravalli marka ahşap beşik 400 tl.
chicco Polly yeşil renk mama sandalye 250tl
Prego hoppala 250 tl

Prego hoppala 225 tldir.

Eklentiler

• 20151113_123515.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 88
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…