• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Chia tohumu deniyorum

nescom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2015
34
14
88
47
Bende bir arkadasimin tavsiyesi ile chia ya basladim bugun. Umarim ise yarar.kendisi 1 ayda 13 kilo verdim dedi. Onun vucuduna gore 13 se benimde bir ay icinde ortalama 5 kilo gitmesi gerekir diye bekliyorum. Bugun yogurtla beraber yedim ama herzaman ayni olmaz,tariflere bakiyorum simdi.Tavsiyeniz olursa sevinirim

Inanamiyorum, dun biraz tavuk nugeti ve kalamar yedigim halde yaklasik 2 kilo gitmis gozukuyor. Dun sabah tartilmamistim ama evvelsi aksam kilom tam 80 . Herzaman sabaha biraz degisiklik olur. O yuzden bunu 1 kilo diye kaydedip yoluma devam ediyorum

Bende bir arkadasimin tavsiyesi ile chia ya basladim bugun. Umarim ise yarar.kendisi 1 ayda 13 kilo verdim dedi. Onun vucuduna gore 13 se benimde bir ay icinde ortalama 5 kilo gitmesi gerekir diye bekliyorum. Bugun yogurtla beraber yedim ama herzaman ayni olmaz,tariflere bakiyorum simdi.Tavsiyeniz olursa sevinirim
chiayla kilo vermenize şaşırdım ben kalorili olduğunu duymuştum nasıl tüketiyorsunuz miktar olarak

Dun Sabah ve aksam bir yemek kasigi tohumla uc yemek kasigi yogurdu karistirip yedim.
Bu sabah kakaolu muzlu bir yemek kasigi ile tatli seklinde yedim. Bir yemek kasiginda 130 kalori varmis zaten. Oglen oldu biraz aciktim,bir kucuk yogurt yedim. Aksama artik duruma gore.
Genelde diyetlerde ilk iki gun su kaybindan dolayi cok kilo kaybi oldugunu zannediyoruz. Ama su an regl olmam gerektigi icin bendeki su kaybi degil diye umuyorum. Regl olursam bu hafta 5 kilo verebilirim diye dusunuyorum.

Dayanamadim ve 1,5 sandvic yedim. Bu da benim pisbogazligIm
Birde kotu huyum var. hayatta agzima sebze meyve girmez. Ekmek ve et urunleri sadece. Bu da tabiiki en buyuk etken.

Dun sabah ve bu sabah kilo sabit 77.5.
Daha önce denedigim diyetlerde 5:2 ve celebslimde kilo veriyordum. Bunları da eklemeye calışıcam. 5:2 de aclıga dayanamıyorum, celebslimde cok fazla tuvalete gitmem gerekiyor rahatsız oluyorum.
Birde maalesef çok çok üzülerek söyluyorum haftaya hersey dahil tatile gidiyorum. Bu tatillerde genelde 3-4 kilo alıp dönerim.mümkün oldugunca kendimi tutmaya çalışıcam artık

Back
X