Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸
- Konu Sahibi cans16
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #gebeik #gebelik #hamilelik anne adayı
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
Sen iste yeter özelden atıyorumMeloşu da görsem iyi olurdu diğerlerinin gösterdiği sırada ben gorememistim maalesef
- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
Ay kusura bakmayın vakitlice dönemiyorum bir telefon trafiği başladı bir anda Hemen geliyorumHadı o zaman sıra sende melısoooşşş melisaa93
- 14 Mayıs 2021
- 4.857
- 9.928
- 108
Bende sarja takcam sımdı telı mervoşu etıketle koyarkenben gormustum senın nur cemalınıAy kusura bakmayın vakitlice dönemiyorum bir telefon trafiği başladı bir anda Hemen geliyorum
- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
Özelden gönderdim onaBende sarja takcam sımdı telı mervoşu etıketle koyarkenben gormustum senın nur cemalını
- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
Ben hatırlıyorummmYaa kızlar gecen aylarda koymuştuk fotolarımızı evvet
Mervenur 19 yasında hatırlıyorum
Bnı hatırlayan var mı
Hazıran grubundada yapalım foto koyma işini
Bı gun ve saat belırlyelım önceden
Herkes foto koysun
- 19 Eylül 2018
- 14.182
- 38.016
- 598
yazıklar olsun bu niye bizim grubumuzda olmuyor cok fena trip atıyorum hepinize haziran grubu müdavimi olarakHepimiz gerçek isimlerimizi söyleyip fotoğraflarımızı koymuştuk Ocak ayında konuşmuştuk galiba
- 19 Eylül 2018
- 14.182
- 38.016
- 598
evet biz de yapalım fena kıskandım burayıYaa kızlar gecen aylarda koymuştuk fotolarımızı evvet
Bnı hatırlayan var mı
Herkes foto koysun
- 18 Haziran 2022
- 4.259
- 5.985
- 88
Ben görmedim seni diğer topikte koydugunuz da ben görememistim merak ettim seni de ama eminim ayrı bir güzelliğin vardır senin deYaa kızlar gecen aylarda koymuştuk fotolarımızı evvet
Bnı hatırlayan var mı
Herkes foto koysun
- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
O zamanda anlık gelişti her şey planlı değildiolsun bu niye bizim grubumuzda olmuyor cok fena trip atıyorum hepinize haziran grubu müdavimi olarak
- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
Kız sen o zaman görmemiş miydin profil yapmıştım yaYaaa kızlar bnde istıyom banada atın özelden
Yaa hatırlamıyorum kiKız sen o zaman görmemiş miydin profil yapmıştım ya
Ya gün saat belirleyince bana da haber verin ya merak ediyorumKız sen o zaman görmemiş miydin profil yapmıştım ya
Ama benim instagramım yok tek sosyal medya burası varİnstagramda innovita sayfasından alabilirsin canım.sonrasında takipte yapıyorlar
Biraz korkutmak lazım de senin yüzünden olmuyor falan belki tırsar
Keşke sözde o kadar hazırlandım odaya bi geldim horluyor
- 18 Haziran 2022
- 4.259
- 5.985
- 88
Aaa cidden miii uyandırabilirsin aslında bir şeyler yaparak tabi istersen yaniAma benim instagramım yok tek sosyal medya burası var
Keşke sözde o kadar hazırlandım odaya bi geldim horluyor
Aaa cidden miii uyandırabilirsin aslında bir şeyler yaparak tabi istersen yani
O kadar öptüm yanaştım bana dediği şey şu soğuk su versene başım ağrıyor dedi ya ben Bi kere olsun başım ağrıyor demedim bence bizde cinsiyet değişikliği olmalı
- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
Soğuk suyu suratına çarpmayı haketmişO kadar öptüm yanaştım bana dediği şey şu soğuk su versene başım ağrıyor dedi ya ben Bi kere olsun başım ağrıyor demedim bence bizde cinsiyet değişikliği olmalı
- 18 Haziran 2022
- 4.259
- 5.985
- 88
Yaaa kız çok güldüm gece gece iyi üst zıbar deseydin anam erkek de mi başım ağrıyor dermiş bence bunlar kadınlara özeniyorO kadar öptüm yanaştım bana dediği şey şu soğuk su versene başım ağrıyor dedi ya ben Bi kere olsun başım ağrıyor demedim bence bizde cinsiyet değişikliği olmalı
Soğuk suyu suratına çarpmayı haketmiş
Aslında öyle Bi şey yapıp yok olmayı isterdim
Yaaa kız çok güldüm gece gece iyi üst zıbar deseydin anam erkek de mi başım ağrıyor dermiş bence bunlar kadınlara özeniyor
Bizde hep o nazlanır zaten kendimi bazen erkek gibi hissediyorum ya