- 12 Ağustos 2014
- 2.712
- 2.478
- 133
Benim 3 gün var canım. Ben test yapmadan öncne keyifleneyim ye caramelli kahve içtim pasta yiyip öyle yaptım negatif çıktı unuttum ilk idrarla olucağını
yok balım ben adet olmazsam yaparım ovulasyon siparişi veriyorum şimdi. Hamileysemde ihtiyacı olana veririm bişey olmaz giden para olsun. Eski günlerime baktım bazen 30 günde 1 adet olmuşum bazen 29 bazen 28. 30 günde olursam adetime 4 gün olmuş oluyor çok karışık bu işlee Rabbim yormasınSen cumartesi sabahı ilk idrarla yap
İnşallah yağmurda ıslana ıslana aldım o testi. Rüyamda da ilk negatif görüp sonra pozitif görüp sevinmiştim inşallah öyle olurdaha iyi yarın sabaha varsa daha net çıkar hem
Ben de ovulasyon negatif çıkıp aslında hamile olduğunu öğrenmiş olan bikaç yorum okudum tekrar bi umut geldi bana
Tamm balımyok balım ben adet olmazsam yaparım ovulasyon siparişi veriyorum şimdi. Hamileysemde ihtiyacı olana veririm bişey olmaz giden para olsun. Eski günlerime baktım bazen 30 günde 1 adet olmuşum bazen 29 bazen 28. 30 günde olursam adetime 4 gün olmuş oluyor çok karışık bu işlee Rabbim yormasın
Olabilir canım tabikide korunmayı bırakınca düzende değişir yumurtlama ne zamandı biliyormusunİlk ay balım ilk defa bıraktım korunmayı. Hormonlarım alışıyorda olabilir
Hayır kuzum ovulasyona bu ay başlicam. İlk ay normal deneyelim dedik. Sadece geçen sene kadın doğuma gittiğimde tesadüfen sağda yumurtan var çatlamak üzere bi sorun yok demişti. Bazen 28 bazen 29 bazende 30 günde adet oluyorum.Olabilir canım tabikide korunmayı bırakınca düzende değişir yumurtlama ne zamandı biliyormusun
Düzenli ilişki olduysa bekle canım o zaman biraz daha inşallah ilk aydan güzel haber alırsınHayır kuzum ovulasyona bu ay başlicam. İlk ay normal deneyelim dedik. Sadece geçen sene kadın doğuma gittiğimde tesadüfen sağda yumurtan var çatlamak üzere bi sorun yok demişti. Bazen 28 bazen 29 bazende 30 günde adet oluyorum.
Düzenli de ne demek pestilim çıktı ramazan ayındaDüzenli ilişki olduysa bekle canım o zaman biraz daha inşallah ilk aydan güzel haber alırsın
Canım ben iğnemi dün oldum bnmde eğilince falan sağ kısımda özellikle ağrim var hemen ayağa kalkiyorum ağridan ilk femara deneyimin bi klomen sonrasi hsg çekşlmiştm geçen ay korunduk geçen ay bu ay dün oldm (femara) ovitrelle iğnemi bnde ilk günden başladi 36.saati değerlendiricem bu akşam yarın ilşki olmasın dedi doktorum neden sonrada bi gün boş bi gün dolu dediTamam canım inşallah güzel haberlerini bekliyorum
Ya senin kaşık ağrın oldu mu ağrı değilde hani batma gibi üzerine eğilince oturunca onu merak etmiştim
İnşallah canım doğru çıkabilir. Ben bi kere adete çok az kala dolu dolu adet olduğumu gördüm adet oldum, bi kere de bi pozitif negatif çıktığını gördüm ışık açılıp kapanır gibi anlık değişiyordu o ay da bi gün pozitif bi gün negatif çıkmıştı adet oldum sonra. Bu ay daha rüya görmedimİnşallah yağmurda ıslana ıslana aldım o testi. Rüyamda da ilk negatif görüp sonra pozitif görüp sevinmiştim inşallah öyle olur
Vitasent vitality pack diye bi kutu. İçerisinde herşey varAynı durum eşimde de var diğer değerler normal ama ileri hareketli biraz yavaş dedi doktor ama çok önemli birşey değil günümüz şartlarında normal dedi herhangi birşey vermedi siz ne kullanıyorsunuz takviye olarak
Canım ben ilaç kullanmadım bilgim yok sadece olursa tutunmasına yardımcı oldun diye duphaston verdi doktoru dinle sen dİğer kızlardan kullanan vardı galiba onlar net bilgi verirCanım ben iğnemi dün oldum bnmde eğilince falan sağ kısımda özellikle ağrim var hemen ayağa kalkiyorum ağridan ilk femara deneyimin bi klomen sonrasi hsg çekşlmiştm geçen ay korunduk geçen ay bu ay dün oldm (femara) ovitrelle iğnemi bnde ilk günden başladi 36.saati değerlendiricem bu akşam yarın ilşki olmasın dedi doktorum neden sonrada bi gün boş bi gün dolu dedi
Biraz daha sabret canım yumurtlamanın ne zaman olduğunu bilemeyizDüzenli de ne demek pestilim çıktı ramazan ayında
Çoğu doktor olmadı ki oldum dedi, tanıdıklarımın hiçbirini olmadı hatta hastanede çalışan hemşire tanıdıklarım var olmadılar aşı isteseler işten çıkarsınlar dediler hiçbirini çıkartamadılar hepsi oyun bunların allahtan bizde olmadık da içimiz rahatŞerefsızler nıye zorla vurdurmuslar ya aşıyı bıze.Nasıl bı ulkede yasıyoruz Allahım ya gercekten pes.iş yerı ayrı zorladı,dr um ol ol ol aşıyı nıye olmuyosun dedı,garıp ya sımdıde ne dıyorlar
Benim duyumlarım öyle umarım öyle birşey yokturbiliyordum bu aşının başımıza iş acacagını bizde de kurum zorladı mecburen yaptık
Yumurtlama dönemine girdiysen kullanmaman gerekiyor eğer ovülasyonun da koyulaşma varsa bırak, beklemedeyim 10 günüm kaldı ovülasyonla takipte yapmadım bu ay çok ilişkide olmadı çok umudum yok inşallah sen güzel haberlerle gelirsinBebeğim ne durumda sin bende bugün 17. Gün hala clife kullanıyorum ve test yapıyor um ovulasyon
Allah’ımm yoktan var edensin kurban olduğum sen o iki keseye can ver sağlıkla ilerleyip annesinin kucağında yerlerini bulsunlar inşallah aminnnnn çok sevindim inşallah sağlıkla ilerler canım benim duam kalbim seninleKızlarrrrr bu sefer ben sizin dualarınıza talip olmaya geldim. Bugün doktorda hayatımın en büyük şokunu yaşadım. Keseyi görecekmiyiz acaba diye beklerken 2 tane kese gördükbenim sadece 1 yumurtam vardı diğer yumurta sonradan gelişip çatlamış muhtemelen ancak keselerden biri daha aşağıya yerleşmiş doktor gelişemeyedebilir dedi lütfen dua edin haftaya kontrole gittiğimde herşey yolunda olsun
@imagination forever @melegim can @Mervenur277 @TASUU @Deepblues @Safransari @tweeetyyy @Papatyamavissfnd_50 heyecanımdan etiketlemeyi unuttuğum diğer kızlarım lütfen kusura bakmasın aşırı gerginim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?