Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim 3 gün var canım. Ben test yapmadan öncne keyifleneyim ye caramelli kahve içtim pasta yiyip öyle yaptım negatif çıktı unuttum ilk idrarla olucağını
daha iyi yarın sabaha varsa daha net çıkar hem
Ben de ovulasyon negatif çıkıp aslında hamile olduğunu öğrenmiş olan bikaç yorum okudum tekrar bi umut geldi bana

Sen cumartesi sabahı ilk idrarla yap
yok balım ben adet olmazsam yaparım ovulasyon siparişi veriyorum şimdi. Hamileysemde ihtiyacı olana veririm bişey olmaz giden para olsun. Eski günlerime baktım bazen 30 günde 1 adet olmuşum bazen 29 bazen 28. 30 günde olursam adetime 4 gün olmuş oluyor çok karışık bu işlee Rabbim yormasın

daha iyi yarın sabaha varsa daha net çıkar hem
Ben de ovulasyon negatif çıkıp aslında hamile olduğunu öğrenmiş olan bikaç yorum okudum tekrar bi umut geldi bana
İnşallah yağmurda ıslana ıslana aldım o testi. Rüyamda da ilk negatif görüp sonra pozitif görüp sevinmiştim inşallah öyle olur

Günaydın kızlar dün gece içime kurt düştü biraz araştırma yapayım dedim gebelik planladigimiz icin doktor kontrolune gitmistim şükür smear ve kan tahlillerim temiz ama vajinal kontrol sırasında doktor rahim duvarı biraz kalın gibi dedi ama çok önemli degil dedi sonra ultrason ciktisi verdi arkasında end polip? Yazıyordu çok bi acıklama yapmadı kesin degil diye sanırım ama 16mm yazıyor kağıtta azcık g*ogle bakayım dedim de hamileliğe engel bir durummuş ve düşük riski varmış polibi olan hamile kalan var mı acaba

Tamm balım

Olabilir canım tabikide korunmayı bırakınca düzende değişir yumurtlama ne zamandı biliyormusun
Hayır kuzum ovulasyona bu ay başlicam. İlk ay normal deneyelim dedik. Sadece geçen sene kadın doğuma gittiğimde tesadüfen sağda yumurtan var çatlamak üzere bi sorun yok demişti. Bazen 28 bazen 29 bazende 30 günde adet oluyorum.

Düzenli ilişki olduysa bekle canım o zaman biraz daha inşallah ilk aydan güzel haber alırsın

Tamam canım inşallah güzel haberlerini bekliyorum
Ya senin kaşık ağrın oldu mu ağrı değilde hani batma gibi üzerine eğilince oturunca onu merak etmiştim
Canım ben iğnemi dün oldum bnmde eğilince falan sağ kısımda özellikle ağrim var hemen ayağa kalkiyorum ağridan ilk femara deneyimin bi klomen sonrasi hsg çekşlmiştm geçen ay korunduk geçen ay bu ay dün oldm (femara) ovitrelle iğnemi bnde ilk günden başladi 36.saati değerlendiricem bu akşam yarın ilşki olmasın dedi doktorum neden sonrada bi gün boş bi gün dolu dedi

İnşallah yağmurda ıslana ıslana aldım o testi. Rüyamda da ilk negatif görüp sonra pozitif görüp sevinmiştim inşallah öyle olur
İnşallah canım doğru çıkabilir. Ben bi kere adete çok az kala dolu dolu adet olduğumu gördüm adet oldum, bi kere de bi pozitif negatif çıktığını gördüm ışık açılıp kapanır gibi anlık değişiyordu o ay da bi gün pozitif bi gün negatif çıkmıştı adet oldum sonra. Bu ay daha rüya görmedim

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım ben ilaç kullanmadım bilgim yok sadece olursa tutunmasına yardımcı oldun diye duphaston verdi doktoru dinle sen dİğer kızlardan kullanan vardı galiba onlar net bilgi verir

Çoğu doktor olmadı ki oldum dedi, tanıdıklarımın hiçbirini olmadı hatta hastanede çalışan hemşire tanıdıklarım var olmadılar aşı isteseler işten çıkarsınlar dediler hiçbirini çıkartamadılar hepsi oyun bunların allahtan bizde olmadık da içimiz rahat biontek aşısı ilerde kalp krizine yok açıyor diye duydum korkutmak istemem

Bebeğim ne durumda sin bende bugün 17. Gün hala clife kullanıyorum ve test yapıyor um ovulasyon
Yumurtlama dönemine girdiysen kullanmaman gerekiyor eğer ovülasyonun da koyulaşma varsa bırak, beklemedeyim 10 günüm kaldı ovülasyonla takipte yapmadım bu ay çok ilişkide olmadı çok umudum yok inşallah sen güzel haberlerle gelirsin

Allah’ımm yoktan var edensin kurban olduğum sen o iki keseye can ver sağlıkla ilerleyip annesinin kucağında yerlerini bulsunlar inşallah aminnnnn çok sevindim inşallah sağlıkla ilerler canım benim duam kalbim seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…