Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende de kasık ağrısı var yumurtlamadan beri meme hassasiyetimde var ama adet öncesi hep olur belirt8 diyemiyorum ama

Merhaba hanimlar 24 bat gunumdu henuz adet olmadim testler negatif son ekim de dogum yaptigim icin son 3 adetim duzenliydi hic bu kadar gecikmem olmazdi dongunun 34. gunundeyim 14 nisanda yumurtam catladi gec dollenme durumu olabilir mi? ya da mevsimsel mi?

Kilon iyi dedi ama ben yine de bu göbüşü eriteyim spora yüklemeyi biraz dün gebe miyim diye kan testi verdirdi ama sonuçlarım hiç Bi yerde çıkmıyor tekrar hastaneyede gitme gibi Bi şansım yok

Canım hepsi olabilir ben bir hafta beklemeni öneririm

Kilon iyi dedi ama ben yine de bu göbüşü eriteyim spora yüklemeyi biraz dün gebe miyim diye kan testi verdirdi ama sonuçlarım hiç Bi yerde çıkmıyor tekrar hastaneyede gitme gibi Bi şansım yok
E nabıza düşmedi mi?

Olsa çıkardı ya bugün pik 10. Gün çatlama 9
Kasette hafif var ama gerçek olsa erken gebelikte çıkardı
Canım hiç öyle deme ben bı ilişkinin üzerinden 13 birtanesinide 10 gün geçmişti yaptım erken gebelik testi ve hiç bir gölge bile yoktu acele etme kırmızı yoksa vardır ümit canım

Ne zaman çıktı canım
Seni de etiketliycektim ismini bulamdim canım ya bak canım birtanesi üç ve dört arasındaydı gece bir tanesi de 6 ve 7 arasındaydı ben 16 sında test yaptığımda hiç birşey yoktu sonra umursamadım ne de olsa on gün olmuş çıksa çıkardı diye ama adetim 19 gösteriyordu bayram günü içime doğdu adet te olmadım normalde değiştiği için benim yaptığımda gözle görülen pembe bı çizgi çıktı belki 16 sindan iki üç gün sonra da yapsam görürdüm ama hiç aklıma gelmemis

Eklentiler

• Screenshot_2023-04-27-10-21-06-56_37189fd279efb84481170957c02c5e69.jpg
    65,3 KB · Görüntüleme: 57
HYırlısı balım ovulasyon testi sipariş edeceğim bu ay ben. Adetime 3 gün var çıksa çıkardı aslında

Adetine kaç gün var? Benim ilk gebelikte 6 gün kala yapmıştım negatifti. 2 gün kala bi daha yaptım pozitifti. Erken gebelik testiydi. Adetlerim düzenlidir
Benim 3 gün var canım. Ben test yapmadan öncne keyifleneyim ye caramelli kahve içtim pasta yiyip öyle yaptım negatif çıktı unuttum ilk idrarla olucağını

Benim 3 gün var kızlar erken test yaptım negatif adet olursam sat 30 bat 28 mayıs olarak güncelleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…