- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.683
- 63
Bende de kasık ağrısı var yumurtlamadan beri meme hassasiyetimde var ama adet öncesi hep olur belirt8 diyemiyorum amaValla canım kasık batması var bi de dolu gibi ağrıyor göğüs ucum büyümüş ama renk değişimi yok. Ama bugün sarımsı akıntı geldi bilemedim nedir. Bikaç kez kokuların keskinleştiğini fark ettim ama ona da sanki erken gibi. Bilemedim canım sende ne var
İşte çok erken başladıBende de kasık ağrısı var yumurtlamadan beri meme hassasiyetimde var ama adet öncesi hep olur belirt8 diyemiyorum ama
Kilon iyi dedi ama ben yine de bu göbüşü eriteyim spora yüklemeyi biraz dün gebe miyim diye kan testi verdirdi ama sonuçlarım hiç Bi yerde çıkmıyor tekrar hastaneyede gitme gibi Bi şansım yokPkos geçen bir hastalık değil tatlım tedavi olup etkilerini azaltabilirsin.
Endronokoloji bölümüne bir git orada kan tahlillerini yaptır.
Gerekli görürse dahiliye bölümüne sevk eder.
Aynı zamanda kadın doğum uzmanın ile de paralel ilerle.
Kilo vermeni isteyebilir.
Canım hepsi olabilir ben bir hafta beklemeni öneririmMerhaba hanimlar 24 bat gunumdu henuz adet olmadim testler negatif son ekim de dogum yaptigim icin son 3 adetim duzenliydi hic bu kadar gecikmem olmazdidongunun 34. gunundeyim 14 nisanda yumurtam catladi gec dollenme durumu olabilir mi? ya da mevsimsel mi?
E nabıza düşmedi mi?Kilon iyi dedi ama ben yine de bu göbüşü eriteyim spora yüklemeyi biraz dün gebe miyim diye kan testi verdirdi ama sonuçlarım hiç Bi yerde çıkmıyor tekrar hastaneyede gitme gibi Bi şansım yok
Tesekkur ederim pcosluyum zaten yumurtlama gec oldu atesim 37 yi gosteriyor bir yandan umutlaniyorum ama testler canimi skyorCanım hepsi olabilir ben bir hafta beklemeni öneririm
Yok canım bekliyorum hala ama düşmediE nabıza düşmedi mi?
Canım hiç öyle deme ben bı ilişkinin üzerinden 13 birtanesinide 10 gün geçmişti yaptım erken gebelik testi ve hiç bir gölge bile yoktu acele etme kırmızı yoksa vardır ümit canımOlsa çıkardı ya bugün pik 10. Gün çatlama 9
Kasette hafif var ama gerçek olsa erken gebelikte çıkardı
Bitanem nasip herşey ben şimdiden ovulasyon testi alayımda eşime adet olcam dedim o da alışsın dğer aylara nasip
Ne zaman çıktı canımCanım hiç öyle deme ben bı ilişkinin üzerinden 13 birtanesinide 10 gün geçmişti yaptım erken gebelik testi ve hiç bir gölge bile yoktu acele etme kırmızı yoksa vardır ümit canım
Test mi yapsak ,İşte çok erken başladı
Seni de etiketliycektim ismini bulamdim canım yaNe zaman çıktı canım
HYırlısı balım ovulasyon testi sipariş edeceğim bu ay ben. Adetime 3 gün var çıksa çıkardı aslındaSeni de etiketliycektim ismini bulamdim canım yabak canım birtanesi üç ve dört arasındaydı gece bir tanesi de 6 ve 7 arasındaydı ben 16 sında test yaptığımda hiç birşey yoktu sonra umursamadım ne de olsa on gün olmuş çıksa çıkardı diye ama adetim 19 gösteriyordu bayram günü içime doğdu adet te olmadım normalde değiştiği için benim yaptığımda gözle görülen pembe bı çizgi çıktı belki 16 sindan iki üç gün sonra da yapsam görürdüm ama hiç aklıma gelmemis
Adetine kaç gün var? Benim ilk gebelikte 6 gün kala yapmıştım negatifti. 2 gün kala bi daha yaptım pozitifti. Erken gebelik testiydi. Adetlerim düzenlidirOlsa çıkardı ya bugün pik 10. Gün çatlama 9
Kasette hafif var ama gerçek olsa erken gebelikte çıkardı
Bebeğim ne durumda sin bende bugün 17. Gün hala clife kullanıyorum ve test yapıyor um ovulasyonBen çok kullandım ovülasyon testini, ateş takibi vs de yaptım bu ay bıraktım herşeyi büyük ihtimal her zaman olduğu gibi 17.günde yumurtlamam oldu
Benim 3 gün var canım. Ben test yapmadan öncne keyifleneyim ye caramelli kahve içtim pasta yiyip öyle yaptım negatif çıktı unuttum ilk idrarla olucağınıAdetine kaç gün var? Benim ilk gebelikte 6 gün kala yapmıştım negatifti. 2 gün kala bi daha yaptım pozitifti. Erken gebelik testiydi. Adetlerim düzenlidir
Benim 3 gün var canım. Ben test yapmadan öncne keyifleneyim ye caramelli kahve içtim pasta yiyip öyle yaptım negatif çıktı unuttum ilk idrarla olucağını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?