2.27 tsh canım hiç bu değerlerden yukarısı görmedimYada eşinden kaynaklı olanlar böyle düşünme derim TSH BAKTIR 3 BUÇUK ÜSTÜNDE İSE GEBELİĞE ENGEL HAMİLE KALSAN BİLE SAĞLIKSIZ VE DÜŞÜK OLUR BEN MESELA TSH 3 BUÇUK TU İLAÇ KULLANIYORUM İLACI BIRAKINCA YÜKSELİYOR
Gayet güzel yani ideal değer bende ilaç la bu değerlerde birde üzülme tek biz değiliz doktorlar çok arttı diyor üreme sağlığı Yediğimiz besinlerden alakalı malum hormonlu hepsi oda yumurtayı spermin kalitesini etkiyor2.27 tsh canım hiç bu değerlerden yukarısı görmedim
Canım benımkı prof tup bebekte yapıyor ayrıcaBende yumurta takibine başlıcam ama ayda kaç kere gidiliyor, özele gidicem ben her seferinde muayne parası mı vericem acaba
Hatta en yüksek değerlerimden biri diğer aylara baktım hep 1.76 küsür, maalesef öyleymiş birde covid aşısı oldunuz mu diye soran doktorlar var erkekler de sperm sayısını düşürüyormuş kadınlarda da yumurta tembelliği yapıyormuşGayet güzel yani ideal değer bende ilaç la bu değerlerde birde üzülme tek biz değiliz doktorlar çok arttı diyor üreme sağlığı Yediğimiz besinlerden alakalı malum hormonlu hepsi oda yumurtayı spermin kalitesini etkiyor
Biz 4 yıldan fazladır deniyoruz ama olmadı ilk çocuğuma hemen hamile kaldım ama ikinciye olmuyor. Devlet hastanesi aşılama yapıyor ama önce testler falan yapıyor bide bildiğim kadarıyla 1 yıl korunmasız ilişki denedikten sonra aşılama yapıyorlar yanlış hatırlamıyorsamUmarım herşey istediğin gibi olurNe kadar süredir deniyosunuz canım siz?Bizim henüz yeni ve bende pcos olduğunu bildiğim için direk doktora gittim tedavi süreci gibi birşey başladı sayılır ama yıpranmamak için direk aşılamamı denesek diyorum.Devlet hastanesi yapıyor mu aşılamayı bilgin var mı?
Şerefsızler nıye zorla vurdurmuslar ya aşıyı bıze.Nasıl bı ulkede yasıyoruz Allahım ya gercekten pes.iş yerı ayrı zorladı,dr um ol ol ol aşıyı nıye olmuyosun dedı,garıp ya sımdıde ne dıyorlarHatta en yüksek değerlerimden biri diğer aylara baktım hep 1.76 küsür, maalesef öyleymiş birde covid aşısı oldunuz mu diye soran doktorlar var erkekler de sperm sayısını düşürüyormuş kadınlarda da yumurta tembelliği yapıyormuş
Günaydınlar alıp yapacağım. Kasıklarım şiş adet önceside şişerdi ama hamilelik belirtisiymişte aynı zamandaSabah test yap da beraber sevinelim inş
BenBatina 3 gün kalanlar burda miib
BekliyoruzzzzGünaydınlar alıp yapacağım. Kasıklarım şiş adet önceside şişerdi ama hamilelik belirtisiymişte aynı zamanda
HaydiiiiiiiiGünaydınlar alıp yapacağım. Kasıklarım şiş adet önceside şişerdi ama hamilelik belirtisiymişte aynı zamanda
biliyordum bu aşının başımıza iş acacagını bizde de kurum zorladı mecburen yaptıkHatta en yüksek değerlerimden biri diğer aylara baktım hep 1.76 küsür, maalesef öyleymiş birde covid aşısı oldunuz mu diye soran doktorlar var erkekler de sperm sayısını düşürüyormuş kadınlarda da yumurta tembelliği yapıyormuş
Aynı durum eşimde de var diğer değerler normal ama ileri hareketli biraz yavaş dedi doktor ama çok önemli birşey değil günümüz şartlarında normal dedi herhangi birşey vermedi siz ne kullanıyorsunuz takviye olarakAy darısı bize inşallaheşimde herşey normal ama ileri sperm yavaşlığı var takviye kullanmaya başladı bakalım
Pkos geçen bir hastalık değil tatlım tedavi olup etkilerini azaltabilirsin.Aynen canım gene başa döndük hadi hayırlısı ama bu pkos dediğiniz şey nedir hemen geçer mi
Varmi belietin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?