Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2.27 tsh canım hiç bu değerlerden yukarısı görmedim

2.27 tsh canım hiç bu değerlerden yukarısı görmedim
Gayet güzel yani ideal değer bende ilaç la bu değerlerde birde üzülme tek biz değiliz doktorlar çok arttı diyor üreme sağlığı Yediğimiz besinlerden alakalı malum hormonlu hepsi oda yumurtayı spermin kalitesini etkiyor

Bende yumurta takibine başlıcam ama ayda kaç kere gidiliyor, özele gidicem ben her seferinde muayne parası mı vericem acaba
Canım benımkı prof tup bebekte yapıyor ayrıca
900 ucretı var 15 gun sonrası ucret alıyor ben gecen ay 1 kere verdım 3 kere muane oldum ıgneden sonra gıtmedım bır daha şimdide oyle olacak buyuk ıhtımal. Özel hastanede daha pahalıya gelıyor

Hatta en yüksek değerlerimden biri diğer aylara baktım hep 1.76 küsür, maalesef öyleymiş birde covid aşısı oldunuz mu diye soran doktorlar var erkekler de sperm sayısını düşürüyormuş kadınlarda da yumurta tembelliği yapıyormuş

Biz 4 yıldan fazladır deniyoruz ama olmadı ilk çocuğuma hemen hamile kaldım ama ikinciye olmuyor. Devlet hastanesi aşılama yapıyor ama önce testler falan yapıyor bide bildiğim kadarıyla 1 yıl korunmasız ilişki denedikten sonra aşılama yapıyorlar yanlış hatırlamıyorsam

Şerefsızler nıye zorla vurdurmuslar ya aşıyı bıze.Nasıl bı ulkede yasıyoruz Allahım ya gercekten pes.iş yerı ayrı zorladı,dr um ol ol ol aşıyı nıye olmuyosun dedı,garıp ya sımdıde ne dıyorlar

Kızlar karnım ağrıyo sarı akıntı başkamış açık sarı regl mi olcam. Pozitifi görenler sizde sarı akıntı olmuş muydu yoksa direk regl mi olcam ya

Herkese merhaba kızlar aynurland kuzum beni de ekler misin sat 26 Nisan bat 24 Mayıs uzun zamandır girmiyordum topiclere bu ay çok umutlanmistim bat geçince 5. Günün sonunda regl olunca dün akşama kadar ağladım bu ay genellikle böyle gecikmeler olmuş kadinlarda mevsim değişiminder mıdir nedir hiç bilmiyorum ama ilk defa böyle gecikme yaşadım dualarım Mayıs ayından mutlu ayrılmak yönünde

biliyordum bu aşının başımıza iş acacagını bizde de kurum zorladı mecburen yaptık

Ay darısı bize inşallah eşimde herşey normal ama ileri sperm yavaşlığı var takviye kullanmaya başladı bakalım
Aynı durum eşimde de var diğer değerler normal ama ileri hareketli biraz yavaş dedi doktor ama çok önemli birşey değil günümüz şartlarında normal dedi herhangi birşey vermedi siz ne kullanıyorsunuz takviye olarak

Aynen canım gene başa döndük hadi hayırlısı ama bu pkos dediğiniz şey nedir hemen geçer mi
Pkos geçen bir hastalık değil tatlım tedavi olup etkilerini azaltabilirsin.
Endronokoloji bölümüne bir git orada kan tahlillerini yaptır.
Gerekli görürse dahiliye bölümüne sevk eder.
Aynı zamanda kadın doğum uzmanın ile de paralel ilerle.
Kilo vermeni isteyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…