2 kez ücret ödersın cnmBende yumurta takibine başlıcam ama ayda kaç kere gidiliyor, özele gidicem ben her seferinde muayne parası mı vericem acaba
Cnm gunaşırı ilişki çok yorucu oluyor her ay sürekliEvet öyle oluyor zevk almak da gerekiyor çünkü
Merhaba canım benimle aynı durumdasın şuan bende geçen gittim pcos olduğum için doktor yönlendirdi mutlaka git o bölüme yönlendiriyor doktor eşindende sprem testi isticektiktir.Fazla kilon varsa vermeni isticek.Pcoslu çok hamile varmış umutsuzluğa düşme.Selam kızlar nasılsınız ben bugun doktora gittim polikistik over dedi doktor infertilite randevu al dedi sizce ben şimdi ne yapmalıyım yada polikistik over olup ta hamile kalan var mı
Gittim canım kese görebilirmiyiz acaba diye şüpheye düşerken iki tane kese gördükSen gittin mi bugün doktora canim, geçmişi okuyamadim
Ben her regl döneminde ek tedavi yoksa tek ücret ödüyorumBende yumurta takibine başlıcam ama ayda kaç kere gidiliyor, özele gidicem ben her seferinde muayne parası mı vericem acaba
NeeeeGittim canım kese görebilirmiyiz acaba diye şüpheye düşerken iki tane kese gördük
Hiç belirti yaşamış mıydın canımGittim canım kese görebilirmiyiz acaba diye şüpheye düşerken iki tane kese gördük
Ben en son aşılama yapıcaktım vazgeçtim şimdi tekrar istiyorum eşim sperm testi verdi smear testini de yaptılar bugun hsg falan da çekildi bakalım şimdi randevu arıyorum bulduğum gibi gideyim kilom yerinde dedi bana Bi tek yüzündeki sivilceler den şikayetçiydim onun için de ilaç kullanıyorum zaten bakalım inşallah her şey yoluna girerMerhaba canım benimle aynı durumdasın şuan bende geçen gittim pcos olduğum için doktor yönlendirdi mutlaka git o bölüme yönlendiriyor doktor eşindende sprem testi isticektiktir.Fazla kilon varsa vermeni isticek.Pcoslu çok hamile varmış umutsuzluğa düşme.
Aynen öyleEvet öyle oluyor zevk almak da gerekiyor çünkü
Umarım herşey istediğin gibi olurBen en son aşılama yapıcaktım vazgeçtim şimdi tekrar istiyorum eşim sperm testi verdi smear testini de yaptılar bugun hsg falan da çekildi bakalım şimdi randevu arıyorum bulduğum gibi gideyim kilom yerinde dedi bana Bi tek yüzündeki sivilceler den şikayetçiydim onun için de ilaç kullanıyorum zaten bakalım inşallah her şey yoluna girer
YaaaNeeeeson sayfayı okuyum dedim ne güzel bir habere denk geldim yaa tebrik ederim sağlıkla gelsin minik kuzular çok çok mutlu oldum güzel sürpriz yaptılar
Canım benim tek belirtim oluyor zaten çok fazla karın ağrısı onuda yaşadım hatta sahura kalktığımda karın ağrısından bazen yarım saat yatamıyordum. Adet günüm geçtide karın ağrım azaldı çok şükürHiç belirti yaşamış mıydın canım
Hayırlı akşamlar canım bende pcosum ben 3.5 senedir deniyorum 6 ay klomen ve letu kullandım sonuç alamadım 2 kere de aşılama negatif oldu. Ama pko olup ilk tedavide hamile kalan çok kişi tanıyorum bence önce hsg çekilip ilaçlarla deneyin inşallah ilk denemeden tutarUmarım herşey istediğin gibi olurNe kadar süredir deniyosunuz canım siz?Bizim henüz yeni ve bende pcos olduğunu bildiğim için direk doktora gittim tedavi süreci gibi birşey başladı sayılır ama yıpranmamak için direk aşılamamı denesek diyorum.Devlet hastanesi yapıyor mu aşılamayı bilgin var mı?
Cevabınız için çok teşekkürler.3.5 yıl boyunca hiç bir gebelik yaşadınız mı acaba? Klomen tedavisini henüz doktor başlatmadı önce kilo ver gel dedi aşamaları baya uzun sürücek gibiHayırlı akşamlar canım bende pcosum ben 3.5 senedir deniyorum 6 ay klomen ve letu kullandım sonuç alamadım 2 kere de aşılama negatif oldu. Ama pko olup ilk tedavide hamile kalan çok kişi tanıyorum bence önce hsg çekilip ilaçlarla deneyin inşallah ilk denemeden tutar
Malesef canım hiç pozitif olmadı son aşılamamda 13. Gün hcg 3.6 progesteron 15.48 çıktı. Hcg negatif ama Progesteron yüksek pozitife dönebilir denildi ama iki gün sonra regl oldum. Mayısta 3. Aşılamamı olucam batı bekliyorum. Tüp bebek öncesi son kez aşılama denemeyi tavsiye etti doktorum olmazsa hemen tüp bebeğe geçicemCevabınız için çok teşekkürler.3.5 yıl boyunca hiç bir gebelik yaşadınız mı acaba? Klomen tedavisini henüz doktor başlatmadı önce kilo ver gel dedi aşamaları baya uzun sürücek gibi
Ben uzun zamandır çok ilişki yapardım bu ay toplasam 4 kere olmuştur görev gibi olmuştu çünkü şimdi bıraktın öylede olmuyor böylede olmuyor dedim, ama bu sancı ilk defa başıma geldi o yüzden korktum baya demekki normalmişCnm gunaşırı ilişki çok yorucu oluyor her ay sürekli
Bide döngümde uzun
Artık 3 aşırı düşünüyorum ilişkiyi bide böyle denicem
İlişkide ileri gdildiğindeki sancı bndede bazen oluyor
Rahme çarpıyor dıye düşünüyorum
Sanırım siz boş gebelikten kürtaj oldunuz bende 2 yıldır hamile kalmaya çalışıyorum olmuyor kürtaj olmuştum boş gebelikten acaba kürtaj yapışıklık falan mı yaptı rahim filminde doktor bişy göremediBen uzun zamandır çok ilişki yapardım bu ay toplasam 4 kere olmuştur görev gibi olmuştu çünkü şimdi bıraktın öylede olmuyor böylede olmuyor dedim, ama bu sancı ilk defa başıma geldi o yüzden korktum baya demekki normalmiş
Evet kürtaj oldum rahim filmi de çekildim tüplerim açık çıktı amh değerim 4 küsür çıktı tek prolaktinim 35 di dostinex kullandım, diğer değerlerim güzel eşimin sperm testide güzel çıktı neden olmuyor bilmiyorumSanırım siz boş gebelikten kürtaj oldunuz bende 2 yıldır hamile kalmaya çalışıyorum olmuyor kürtaj olmuştum boş gebelikten acaba kürtaj yapışıklık falan mı yaptı rahim filminde doktor bişy göremedi
2 yıldır da hamile kalmaya çalışıyorum olmuyor benim de hiç umudum kalmadı 2 negatif aşılamadan sonra iyice kafayı yedim amh değerin çok güzel bence benimde 4 küsür bu demek oluyor ki yumurta rezervi yüksek güzel bir değer ben 25 yaşımdayım 23 yaşında hamile kalmıştım inşallah bir mucize daha olurEvet kürtaj oldum rahim filmi de çekildim tüplerim açık çıktı amh değerim 4 küsür çıktı tek prolaktinim 35 di dostinex kullandım, diğer değerlerim güzel eşimin sperm testide güzel çıktı neden olmuyor bilmiyorumumarım bu sene bizim senemiz olur sağlıklı, hayırlı bir evlat nasip eder rabbim bu ay tek clife kullandım beklemedeyim çok umudun yok ama
Rezervim güzel ama sanırım sağlıksız olduğu için olmuyor bu yüzden interfiliteye randevu almıştım benden bazı testler istendi eşimden tekrar sperm testi ve kan testi istediler şuan sonuçlarımı göstermek için eşimin müsait zamanını bekliyorum2 yıldır da hamile kalmaya çalışıyorum olmuyor benim de hiç umudum kalmadı 2 negatif aşılamadan sonra iyice kafayı yedim amh değerin çok güzel bence benimde 4 küsür bu demek oluyor ki yumurta rezervi yüksek güzel bir değer ben 25 yaşımdayım 23 yaşında hamile kalmıştım inşallah bir mucize daha olur
Yada eşinden kaynaklı olanlar böyle düşünme derim TSH BAKTIR 3 BUÇUK ÜSTÜNDE İSE GEBELİĞE ENGEL HAMİLE KALSAN BİLE SAĞLIKSIZ VE DÜŞÜK OLUR BEN MESELA TSH 3 BUÇUK TU İLAÇ KULLANIYORUM İLACI BIRAKINCA YÜKSELİYORRezervim güzel ama sanırım sağlıksız olduğu için olmuyor bu yüzden interfiliteye randevu almıştım benden bazı testler istendi eşimden tekrar sperm testi ve kan testi istediler şuan sonuçlarımı göstermek için eşimin müsait zamanını bekliyorumbizim gibi bir çok kadında aynı problem var doktorlar çağın sorunu bu diyor hakkımız da hayırlısı olsum hem allahtan hayırlısını istedim vardır bunda da bir hayır diyorum o geleceği vakti bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?