Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım bugünde bi test yapsaydın dünkünde gölge vardı sanki benimde yumurtlama tam bayram gününe denk geldi sadece öncesini degerlendirebildim galiba benimde bu ay gitti gibi
kuzucum bugun gelmezse yaparım aksamada ,kesın gelır butun belırtıler gıtmıs,karın agrısı gelmıs standart adet hissi,inanki yoruldum test yap yapbu ay dr da yumurta takıbı yaptırcam çatlamayı kacırıyomuyuz bapıyoruz anlamadımkı,bır sorun yok ıkımızde de çünkü tüm testlerımız yapıldı.inşallah tutmustur bebegım senınkı bu yumurtanın sagı solu bellı degıl tutmusta olabılır o yuzden

Neler yaptın bu sürede. Benim daha çok var regl yeni bitti clife aldım onu kullanıyorum başka bir şey yapmadim
tatlım benim yumurtlama bayram gününe denk geldi malesef sadece öncesi bir günü degerlendirdim benim bu ayda olmadı gibi

Bence idrar testi yap canım adetinde gecikmiş hem

Naptın aşko ne durumdasın uzun süredir girmiyordum iki gün oldu memleketten geleli bu ay es geçtim memleketten gelince Özlemden dolayı iki gündür değerlendirme oldu. Bil bakalım noldu ateşim yükseldi yumurtlamadan sonra 36.7 olur sonunda oldu oldu. Ve ben farkında olmadan çatlama günlerini değerlendirmişim bu ay yanlışlıkla hamile kalırsam şok olurum. O kanama adetten sayılmış. Akıntılar doğruymuş tekrar yumurtlamışım. Sağlıklı yumurtlama oldu mu bilmem ama yumurtladım. Şimdi yeni adet tarihim 14 Mayıs. Mayısta doğum günüm var inşallah hayırlı haberler alırım

Selam canım, selam kızlar Mayıs en sevdiğim ay doğum günümün olduğu ay inşallah hediyemi bu ay alırım ben 27 martta hsg çekildim. En son 17 martta adet oldum. Hsg den sonra 8-10 gün kanamam oldu. Adetten sayıldı sanırım çünkü o kanamadan sonra tekrar yumurtladım. Bu aydan çok umudum yok ama yine de işte insan heves ediyor. Beni de tabloya ekler misin sat 17 Mart bat 14 Mayıs

Allah yanında olsun inşallah hersey gönlünce olsunn bende persembe doktordayim sanırım yine peşinden gelicem gün sayarız beraber

canım ne yaptın hamilelik oluştu mu ?

canım ne yaptın hamilelik oluştu mu ?
Benim olmadı ya bu ay doktorum klomen verdi ilaç değiştirelim dedi 4. Günüm bugün yarın bitiyor femarada 1 tane yumurta oluşmuştu 18 mm dj zaten belki de klomeni denemek için verdi ne kadar etki edecek diye. Perşembe kontrole gidicem bakalım eğer Bu ay olmazsa rahim filmi dedi

anladım canımm.. bende klomen kullanmıştım benim de olmadı malesef rahim filmi çektirdim 4 gün önce

Rahim filmi olduğun ay yine tedaviye devam ediyorlar mı peki sen ne yaptın ilaç falan verdiler mi
valla ben arefe günü çektirdim bi klinikte doktorum yönlendirmişti bu ay boş dedi doktorum önümüzdeki ay tedaviye başlıycakmışız adet olduğum zaman.. ama benim iki tüpümde de yapışıklık çıktı biri orda ilk ilaçla açıldı açtı doktor ikincisi de 5 dk sonra ilaç geçişi oldu canım yani ben 10 kere de klomen femara kullansam olmazmış bende malesef :)

Slm kızlar
Bayadır takip edemıyorum sayfayı
Kimler yeni hamiş hiç bılmıyorum

fnd_50 cnm adet oldunmu
Bnde hç adet belirtisi yok
Bayaa gecikecek belli
Adeti bekliyorum sonrası değerlendirme..

Slm kızlar
Bayadır takip edemıyorum sayfayı
Kimler yeni hamiş hiç bılmıyorum

fnd_50 cnm adet oldunmu
Bnde hç adet belirtisi yok
Bayaa gecikecek belli
Adeti bekliyorum sonrası değerlendirme..
bat ne zamandı belkide hayırlı birşeyler vardr :) yeniden doktor takibi düşünüyormusun

Açıldıysa çok mutlu oldum. O yüzden tedaviye başlamadan önce yani sürekli devam etmek yerine tüm herşeyi yaptırmak lazım boşuna ilaç alıp vücudumuza zarar veriyoruz.

Ağrısız hsg nasıl oluyor ya benim bilmediğim ne çok şey varmış
Canim 2 sene once çektirdim bende hic anesteziden bahsetmediler burada okuyunca sasiriyorum anestezili de olan çogunlukta bir gun oncesi ağri kesici gibi bir hap aldim antibiyotikte olabilir tam hatirlayamadim 10 dakikalik bir islem sadece ilaç birz yakiyormus hissi olusturuyor ama o da anlik dayanilicak birsey birazda kişinin ağri eşiğiyle de alakali ki ben doğumda yaptim bana gore onun sancisinin yaninda hsg birsey degil. Insallah kolay olur ve hsg den sonra hemen hamile kalirsin

Açıldıysa çok mutlu oldum. O yüzden tedaviye başlamadan önce yani sürekli devam etmek yerine tüm herşeyi yaptırmak lazım boşuna ilaç alıp vücudumuza zarar veriyoruz.
işte bana tam da aynısını demişti doktor, ben sana 6 ay devam ederim ama boşa yüklemiş olurum kimyasalı demişti.. ben biraz zorlandım ama iyiki çektirmişim değdi diyorum en azından canım.. umarım bu ay istediğin gibi olur her şey rabbim rahim filmine gerek kalmadan nasip eder inşallah isteyen herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…