- 14 Mayıs 2021
- 4.896
- 10.045
- 158
canım bugünde bi test yapsaydın dünkünde gölge vardı sanki benimde yumurtlama tam bayram gününe denk geldi sadece öncesini degerlendirebildim galiba benimde bu ay gitti gibi
tatlım benim yumurtlama bayram gününe denk geldi malesef sadece öncesi bir günü degerlendirdim benim bu ayda olmadı gibiNeler yaptın bu sürede. Benim daha çok var regl yeni bitti clife aldım onu kullanıyorum başka bir şey yapmadim
Bence idrar testi yap canım adetinde gecikmiş hemkızlar selam bat tarihim 20 nisandı ve kendimi bildim bileli adetim gecikmez bayramdan ötürü test vs. yapamadım sabahta işe geç kaldım yapamadım. Sürekli ben sildikçe olan şeffafımsı bir akıntı var ve biraz regl gibi değilde o gibi de bir ağrı var sürekli regl olucam korkusuyla yaşamaya başladım :) sürekli kontrol halindeyim acaba direk kan mı versem beklesem mi bilemedim?
Naptın aşko ne durumdasın uzun süredir girmiyordum iki gün oldu memleketten geleli bu ay es geçtim memleketten gelince Özlemden dolayı iki gündür değerlendirme oldu. Bil bakalım noldu ateşim yükseldi yumurtlamadan sonra 36.7 olur sonunda oldu oldu. Ve ben farkında olmadan çatlama günlerini değerlendirmişimkuzucum bugun gelmezse yaparım aksamada ,kesın gelır butun belırtıler gıtmıs,karın agrısı gelmıs standart adet hissi,inanki yoruldum test yap yap bu ay dr da yumurta takıbı yaptırcam çatlamayı kacırıyomuyuz bapıyoruz anlamadımkı,bır sorun yok ıkımızde de çünkü tüm testlerımız yapıldı.inşallah tutmustur bebegım senınkı bu yumurtanın sagı solu bellı degıl tutmusta olabılır o yuzden
Selam canım, selam kızlarMayıs ayına devreden, gebelik isteyen güzel anne adayları!! inşallah hep birlikte burdan 9 aylık kırmızısız bir döneme transfer olacağız
️İsmini yazdıracak arkadaşlar lütfen yazdırıp ortadan kaybolmayın sonra son durumu bizimle de paylaşın.. ️
Anne adayı SAT BAT Durum Hanimefendi97
6 nisan 30 nisan S Sunshine1
1 nisan 30 nisan yenibirhayal
28 mart 30 nisan evremm22
4 nisan 30 nisan garfiuss
2 nisan 30 nisan Kevssooo
6 nisan 30 nisan maya8
30 mart 1 mayıs jeybey
3 nisan 1 mayıs Mikmik Kizim
4 nisan 2 mayıs ayse2325
2 nisan 2 mayıs Seboist16
7 nisan 2 mayıs sed2
4 nisan 3 mayıs
aynurland
6 nisan 3 mayıs mlh5
5 nisan 3 mayıs 1sunshine1
6 nisan 3 mayıs ayamarg
1 nisan 3 mayıs Hayirlisi123
3 nisan 3 mayıs
Feyzacim
7 nisan 4 mayıs
beyons 8 nisan 4 mayıs cnlrm
10 nisan 4 mayıs arastirmasever
7 nisan 5 mayıs esmercicegim
7 nisan 5 mayıs Tuttyy
6 nisan 6 mayıs merniss
7 nisan 6 mayıs mavininumutlutonu 9 nisan 6 mayıs Crknkz
7 nisan 7 mayıs Belisimm
5 nisan 7 mayıs kubra005
10 nisan 8 mayıs Elenaaa1990
11 nisan 8 mayıs simurgggg
11 nisan 8 mayıs INCIEYLUL
12 nisan 9 mayıs mucizem0111
14 nisan 10 mayıs Eymennnannesi
11 nisan 11 mayıs zeyzey2
12 nisan 12 mayıs felicitays17
12 nisan 12 mayıs atanamamis ogretmen
12 nisan 12 mayıs Pasiphea
16 nisan 12 mayıs Endop
16 nisan 14 mayıs D defnew
17 nisan 14 mayıs ikikedibirdeli
17 nisan 14 mayıs sundy94 16 nisan 16 mayıs loyalty16
18 nisan 16 mayıs eylulcmre
23 nisan 18 mayıs papatyam3
19 nisan 18 mayıs kakulelib
17 nisan 18 mayıs Asella
19 nisan 19 mayıs MatthewClairmont
26 nisan 20 mayıs Beren
18 nisan 22 mayıs dream2311 melisaa93
Ağrısız hsg nasıl oluyor ya benim bilmediğim ne çok şey varmışKuzum anestezili oldum ben hiç korkma ama imkanın varsa ağrısız hsg tercih et , ama anestezinin kafası çok güzel
Allah yanında olsun inşallah hersey gönlünce olsunnCatlatma iğnemi oldum, haydi bismillah diyerek.
3 yumurta büyümüş ama biri 18.3, biri 13.9, diğeri 24.7 olmuş.
24.7 kiste dönebilir dedi. Ama diğer iki yumurta çok güzel dedi.
Yarın da aşılama inşallah olacak bir sıkıntı çıkmazsa bol duaya ihtiyacım var
canım ne yaptın hamilelik oluştu mu ?Hadi inşallah güzel yumoslar olmuştur canım benimbu ay bizim ayımız olsun inşallah. Bende de femara tek yumurta 18mm kadar olmuştu belki doktorum klomen ne kadar yspcak görmek için bu ay değiştirdi inşallah benimde olmuştur. Bu ay da hamilelik oluşmazsa rahim filmi dedi doktorum
Benim olmadı ya bu ay doktorum klomen verdi ilaç değiştirelim dedi 4. Günüm bugün yarın bitiyor femarada 1 tane yumurta oluşmuştu 18 mm dj zaten belki de klomeni denemek için verdi ne kadar etki edecek diye. Perşembe kontrole gidicem bakalım eğer Bu ay olmazsa rahim filmi dedicanım ne yaptın hamilelik oluştu mu ?
Cevat Bayrak İstanbul da yapıyor 5 dk lik bir işlem ve hiç agri sizi olmuyor inan lekelenme bile olmuyor, bir araştır derimAğrısız hsg nasıl oluyor ya benim bilmediğim ne çok şey varmış
anladım canımm.. bende klomen kullanmıştım benim de olmadı malesef rahim filmi çektirdim 4 gün önceBenim olmadı ya bu ay doktorum klomen verdi ilaç değiştirelim dedi 4. Günüm bugün yarın bitiyor femarada 1 tane yumurta oluşmuştu 18 mm dj zaten belki de klomeni denemek için verdi ne kadar etki edecek diye. Perşembe kontrole gidicem bakalım eğer Bu ay olmazsa rahim filmi dedi
Ayy hadi , sayalım, bu sefer güzelliklere açılsın kapımızAllah yanında olsun inşallah hersey gönlünce olsunnbende persembe doktordayim sanırım yine peşinden gelicem gün sayarız beraber
Rahim filmi olduğun ay yine tedaviye devam ediyorlar mı peki sen ne yaptın ilaç falan verdiler mianladım canımm.. bende klomen kullanmıştım benim de olmadı malesef rahim filmi çektirdim 4 gün önce
Bu aydan ümidim var inşallah en yakın zamanda bizde güzel umutlu haberi aliriz. Perşembe olsun diye gün sayıyorumAyy hadi , sayalım, bu sefer güzelliklere açılsın kapımız
valla ben arefe günü çektirdim bi klinikte doktorum yönlendirmişti bu ay boş dedi doktorum önümüzdeki ay tedaviye başlıycakmışız adet olduğum zaman.. ama benim iki tüpümde de yapışıklık çıktı biri orda ilk ilaçla açıldı açtı doktor ikincisi de 5 dk sonra ilaç geçişi oldu canım yani ben 10 kere de klomen femara kullansam olmazmış bende malesef :)Rahim filmi olduğun ay yine tedaviye devam ediyorlar mı peki sen ne yaptın ilaç falan verdiler mi
bat ne zamandı belkide hayırlı birşeyler vardr :) yeniden doktor takibi düşünüyormusunSlm kızlar
Bayadır takip edemıyorum sayfayı
Kimler yeni hamiş hiç bılmıyorum
fnd_50 cnm adet oldunmu
Bnde hç adet belirtisi yok
Bayaa gecikecek belli
Adeti bekliyorum sonrası değerlendirme..
Açıldıysa çok mutlu oldum. O yüzden tedaviye başlamadan önce yani sürekli devam etmek yerine tüm herşeyi yaptırmak lazım boşuna ilaç alıp vücudumuza zarar veriyoruz.valla ben arefe günü çektirdim bi klinikte doktorum yönlendirmişti bu ay boş dedi doktorum önümüzdeki ay tedaviye başlıycakmışız adet olduğum zaman.. ama benim iki tüpümde de yapışıklık çıktı biri orda ilk ilaçla açıldı açtı doktor ikincisi de 5 dk sonra ilaç geçişi oldu canım yani ben 10 kere de klomen femara kullansam olmazmış bende malesef :)
Canim 2 sene once çektirdim bende hic anesteziden bahsetmediler burada okuyunca sasiriyorum anestezili de olan çogunlukta bir gun oncesi ağri kesici gibi bir hap aldim antibiyotikte olabilir tam hatirlayamadim 10 dakikalik bir islem sadece ilaç birz yakiyormus hissi olusturuyor ama o da anlik dayanilicak birsey birazda kişinin ağri eşiğiyle de alakali ki ben doğumda yaptim bana gore onun sancisinin yaninda hsg birsey degil. Insallah kolay olur ve hsg den sonra hemen hamile kalirsinAğrısız hsg nasıl oluyor ya benim bilmediğim ne çok şey varmış
işte bana tam da aynısını demişti doktor, ben sana 6 ay devam ederim ama boşa yüklemiş olurum kimyasalı demişti.. ben biraz zorlandım ama iyiki çektirmişim değdi diyorum en azından canım.. umarım bu ay istediğin gibi olur her şey rabbim rahim filmine gerek kalmadan nasip eder inşallah isteyen herkeseAçıldıysa çok mutlu oldum. O yüzden tedaviye başlamadan önce yani sürekli devam etmek yerine tüm herşeyi yaptırmak lazım boşuna ilaç alıp vücudumuza zarar veriyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?