Kız dabah ilk idrarla yapsana ne gözlerini yotuyonEveett bu akşamda çizgi gördüğümü iddia ettiğim testler ile sizinleyim
Ben kafayı yemiş durumdayım resmenKız dabah ilk idrarla yapsana ne gözlerini yotuyon
Canım daha yumurtlamadan sonraki 3. Günün mü kaçıncı günündüBen kafayı yemiş durumdayım resmenallah akıl fikir versin bana
Evet evet tam 3. GünCanım daha yumurtlamadan sonraki 3. Günün mü kaçıncı günündüvar gibi sanki ama erken kuzum çok çok yanıltıcı şuan, gönül Ferman dinlemiyor anlıyorum
Hiç belirti yoktu benim canım aslında ama belim ağrıyordu bide ilk ilişkiden sonra çok karın ağrısı ve baya çok akinti oldu ertesi günü ama bilmiyorum o ilişki mi yoksa ikinci ilişki mi hiç emin değilim ilk ilsikden 13 gün geçmişti ikinci ilişkiden 10 gün geçmişti test yaptım hiç birşey çıkmadı ama bu gün yaptım çıktı rabim size de nasip etsin inşallahCanım hayırlı olsunn sağlıkla gelişsinnn belirtilerinden bahseder misin nasıl bi akıntı buuu
Evet canım hem öyle afedersin her lavaboya gitigimde de vardı yap yarın bakalım inşallah çıkar ya insalllahhhSu gibi açık sarı renkli mi ? İç çamaşırımı değiştirmeme fırsat vermeden hemen akıyor benimkan testi verdim sonuçlar bayrama kaldı kaset test yapmaya cesaretim yok
Çok tesekur ederim Allah sizede nasip etsin inşallah ya. Ben 22 yaşındayım eşim 30. Allah razı olsun ama inanın ben istemiyordum benim bı kızım var ve çok hareketli şu an bile hem tedirgin hemde korkuyorum hiç beklemiyordum ama demeki nasipte varmış iki aydır korunmasız ilk ay da iki defa korunmasız ilişki bu ayda aynı öyle ama tavsiyem adetten sonra ilişkiye girin sanki o zaman tutuyor denedimCanım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Eşinle senin Yaşınız kaç acaba? Ne güzel hiç beklemeden muradınıza kavuşmuşsunuz
Durr kizzzEveett bu akşamda çizgi gördüğümü iddia ettiğim testler ile sizinleyim
Ama sanki teste ben bile çizgi gördüm canım ya görünen birşey var ama kuruma çizgisi mi bilemem ama öyle birşey olursa ilk olcaksinEveett bu akşamda çizgi gördüğümü iddia ettiğim testler ile sizinleyim
bat sat ne zaman canımBni de yazın
İnşallah canım sağlıkla huzurla büyütsün iki evladını daHiç belirti yoktu benim canım aslında ama belim ağrıyordu bide ilk ilişkiden sonra çok karın ağrısı ve baya çok akinti oldu ertesi günü ama bilmiyorum o ilişki mi yoksa ikinci ilişki mi hiç emin değilim ilk ilsikden 13 gün geçmişti ikinci ilişkiden 10 gün geçmişti test yaptım hiç birşey çıkmadı ama bu gün yaptım çıktı rabim size de nasip etsin inşallah
Evet canım hem öyle afedersin her lavaboya gitigimde de vardı yap yarın bakalım inşallah çıkar ya insalllahhh
Çok tesekur ederim Allah sizede nasip etsin inşallah ya. Ben 22 yaşındayım eşim 30. Allah razı olsun ama inanın ben istemiyordum benim bı kızım var ve çok hareketli şu an bile hem tedirgin hemde korkuyorum hiç beklemiyordum ama demeki nasipte varmış iki aydır korunmasız ilk ay da iki defa korunmasız ilişki bu ayda aynı öyle ama tavsiyem adetten sonra ilişkiye girin sanki o zaman tutuyor denedimkızımda 19 aylık bana dua edin umarım herşey çok güzel olur bende size dua edicem inşallah rabim en kısa zamanda hepinize hayırlı evlat nasip etsin
Durr kizzzkanda bile çıkmaz benden daha sabirsiizni görmedim heralde senmişsin ben çocuk istemediğim halde gece gündüz test yapıyorum ya ne degişik hiç bı anlam veremiyorum ama heralde test yapamayi çok seviyorum mm Allah sana nasip etsin inşallah hepinize insallah
7 gün geçtiRegle kaç gününüz var
Lh mı bu hcg mi canım. Ben lh yaptım dün bariz negatifti kalbimden temizBen kafayı yemiş durumdayım resmenallah akıl fikir versin bana
Ay bennde test yapmayo çok seviyorumHiç belirti yoktu benim canım aslında ama belim ağrıyordu bide ilk ilişkiden sonra çok karın ağrısı ve baya çok akinti oldu ertesi günü ama bilmiyorum o ilişki mi yoksa ikinci ilişki mi hiç emin değilim ilk ilsikden 13 gün geçmişti ikinci ilişkiden 10 gün geçmişti test yaptım hiç birşey çıkmadı ama bu gün yaptım çıktı rabim size de nasip etsin inşallah
Evet canım hem öyle afedersin her lavaboya gitigimde de vardı yap yarın bakalım inşallah çıkar ya insalllahhh
Çok tesekur ederim Allah sizede nasip etsin inşallah ya. Ben 22 yaşındayım eşim 30. Allah razı olsun ama inanın ben istemiyordum benim bı kızım var ve çok hareketli şu an bile hem tedirgin hemde korkuyorum hiç beklemiyordum ama demeki nasipte varmış iki aydır korunmasız ilk ay da iki defa korunmasız ilişki bu ayda aynı öyle ama tavsiyem adetten sonra ilişkiye girin sanki o zaman tutuyor denedimkızımda 19 aylık bana dua edin umarım herşey çok güzel olur bende size dua edicem inşallah rabim en kısa zamanda hepinize hayırlı evlat nasip etsin
Durr kizzzkanda bile çıkmaz benden daha sabirsiizni görmedim heralde senmişsin ben çocuk istemediğim halde gece gündüz test yapıyorum ya ne degişik hiç bı anlam veremiyorum ama heralde test yapamayi çok seviyorum mm Allah sana nasip etsin inşallah hepinize insallah
Tuvalete çişimi yapmayı özledim desemHiç belirti yoktu benim canım aslında ama belim ağrıyordu bide ilk ilişkiden sonra çok karın ağrısı ve baya çok akinti oldu ertesi günü ama bilmiyorum o ilişki mi yoksa ikinci ilişki mi hiç emin değilim ilk ilsikden 13 gün geçmişti ikinci ilişkiden 10 gün geçmişti test yaptım hiç birşey çıkmadı ama bu gün yaptım çıktı rabim size de nasip etsin inşallah
Hcg canım. Üstteki hcg alttaki lh yaptım oda böyleLh mı bu hcg mi canım. Ben lh yaptım dün bariz negatifti kalbimden temiz
Hahahah inşallah vardır bunlar hep 2 saatlik idrarla yaptığım. Sabahta yapcamAma sanki teste ben bile çizgi gördüm canım ya görünen birşey var ama kuruma çizgisi mi bilemem ama öyle birşey olursa ilk olcaksin
Amin amin inşallah dualarindasinizİnşallah canım sağlıkla huzurla büyütsün iki evladını dadarısı bize
Ne olcak bu bilmiyorum utanamsamm dogurunca yapamaya devam ederim heralde iki tane var yine yapcam yarın bı tanesini bayrama babamlarla gidiyorum yarın gelince öbürünü de yapcammmmAy bennde test yapmayo çok seviyorum
Hiç utanamayiz biz eşim diyor ki daha hiç görmeden. Ne yapcan sen testi ya karnında kipirdayinca hamile olduğunu anlarsın diyor annesi oyleymisteTuvalete çişimi yapmayı özledim desem
Ay inşallah inşallah canım yarın tekrarla mutlaka Payas bakarız ben gördüm ama bilmiyorum yap sen korulasma varsa vardır belki canımHahahah inşallah vardır bunlar hep 2 saatlik idrarla yaptığım. Sabahta yapcam
Hahahah şok iyi ya kıpırdayınca hamile olduğunu anlarızAmin amin inşallah dualarindasinizçok tesekur ederim
Ne olcak bu bilmiyorum utanamsamm dogurunca yapamaya devam ederim heralde iki tane var yine yapcam yarın bı tanesini bayrama babamlarla gidiyorum yarın gelince öbürünü de yapcammmm� kizlar ben burda etiketleme yapamıyorum nasıl yapıyorsunuz cans16
Hiç utanamayiz biz eşim diyor ki daha hiç görmeden. Ne yapcan sen testi ya karnında kipirdayinca hamile olduğunu anlarsın diyor annesi oyleymiste
Ay inşallah inşallah canım yarın tekrarla mutlaka Payas bakarız ben gördüm ama bilmiyorum yap sen korulasma varsa vardır belki canım
Bana da böyle söylendi yaAy bana da tam olarak böyle söyledi. Polikistik görünümlüsün. O ne demek ya
Ay öyle valaHahahah şok iyi ya kıpırdayınca hamile olduğunu anlarızay inşallah vardırr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?