Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eveett bu akşamda çizgi gördüğümü iddia ettiğim testler ile sizinleyim

Eklentiler

• 8A23AC70-F2F4-487D-AE06-F2E20B084143.jpeg
    103,6 KB · Görüntüleme: 105
  • 919A91D9-3542-4852-826D-A1A18CC04933.jpeg
    111,2 KB · Görüntüleme: 72
  • 94A2D89E-0900-4870-9CB1-B41B308F76CE.jpeg
    142,7 KB · Görüntüleme: 96
  • 3D3AB0F2-8946-4AFF-8B00-3BD4FC990E25.jpeg
    117,9 KB · Görüntüleme: 93
Ben kafayı yemiş durumdayım resmen allah akıl fikir versin bana
Canım daha yumurtlamadan sonraki 3. Günün mü kaçıncı günündü var gibi sanki ama erken kuzum çok çok yanıltıcı şuan, gönül Ferman dinlemiyor anlıyorum

Canım daha yumurtlamadan sonraki 3. Günün mü kaçıncı günündü var gibi sanki ama erken kuzum çok çok yanıltıcı şuan, gönül Ferman dinlemiyor anlıyorum
Evet evet tam 3. Gün belkide dedim adetten hemen sonra minnoş bir yumurtlama daha olmuştur umut dünyası işte

Canım hayırlı olsunn sağlıkla gelişsinnn belirtilerinden bahseder misin nasıl bi akıntı buuu
Hiç belirti yoktu benim canım aslında ama belim ağrıyordu bide ilk ilişkiden sonra çok karın ağrısı ve baya çok akinti oldu ertesi günü ama bilmiyorum o ilişki mi yoksa ikinci ilişki mi hiç emin değilim ilk ilsikden 13 gün geçmişti ikinci ilişkiden 10 gün geçmişti test yaptım hiç birşey çıkmadı ama bu gün yaptım çıktı rabim size de nasip etsin inşallah
Su gibi açık sarı renkli mi ? İç çamaşırımı değiştirmeme fırsat vermeden hemen akıyor benim kan testi verdim sonuçlar bayrama kaldı kaset test yapmaya cesaretim yok
Evet canım hem öyle afedersin her lavaboya gitigimde de vardı yap yarın bakalım inşallah çıkar ya insalllahhh
Canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Eşinle senin Yaşınız kaç acaba? Ne güzel hiç beklemeden muradınıza kavuşmuşsunuz
Çok tesekur ederim Allah sizede nasip etsin inşallah ya. Ben 22 yaşındayım eşim 30. Allah razı olsun ama inanın ben istemiyordum benim bı kızım var ve çok hareketli şu an bile hem tedirgin hemde korkuyorum hiç beklemiyordum ama demeki nasipte varmış iki aydır korunmasız ilk ay da iki defa korunmasız ilişki bu ayda aynı öyle ama tavsiyem adetten sonra ilişkiye girin sanki o zaman tutuyor denedim kızımda 19 aylık bana dua edin umarım herşey çok güzel olur bende size dua edicem inşallah rabim en kısa zamanda hepinize hayırlı evlat nasip etsin
Eveett bu akşamda çizgi gördüğümü iddia ettiğim testler ile sizinleyim
Durr kizzzkanda bile çıkmaz benden daha sabirsiizni görmedim heralde senmişsinben çocuk istemediğim halde gece gündüz test yapıyorum ya ne degişik hiç bı anlam veremiyorum ama heralde test yapamayi çok seviyorum mmAllah sana nasip etsin inşallah hepinize insallah

İnşallah canım sağlıkla huzurla büyütsün iki evladını da darısı bize

Ay bennde test yapmayo çok seviyorum

Tuvalete çişimi yapmayı özledim desem

İnşallah canım sağlıkla huzurla büyütsün iki evladını da darısı bize
Amin amin inşallah dualarindasinizçok tesekur ederim
Ay bennde test yapmayo çok seviyorum
Ne olcak bu bilmiyorum utanamsamm dogurunca yapamaya devam ederim heralde iki tane var yine yapcam yarın bı tanesini bayrama babamlarla gidiyorum yarın gelince öbürünü de yapcammmm kizlar ben burda etiketleme yapamıyorum nasıl yapıyorsunuz cans16
Tuvalete çişimi yapmayı özledim desem
Hiç utanamayiz biz eşim diyor ki daha hiç görmeden. Ne yapcan sen testi ya karnında kipirdayinca hamile olduğunu anlarsın diyor annesi oyleymiste
Hahahah inşallah vardır bunlar hep 2 saatlik idrarla yaptığım. Sabahta yapcam
Ay inşallah inşallah canım yarın tekrarla mutlaka Payas bakarız ben gördüm ama bilmiyorum yap sen korulasma varsa vardır belki canım

Hahahah şok iyi ya kıpırdayınca hamile olduğunu anlarız ay inşallah vardırr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…