Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar herkese hayırlı bayramalar aslinda hamilelik düşünmüyordum ama eşim istiyor ve geçen ay iki defa ilişkiden sonra olmadı ve bu ay hiç hamile olduğumu düşünmedim ve gün içime doğdu bı test yapmam gerektiğini düşündüm hiç nede olsa olmaz diye bide yaparken içimden boşuna test harciyorsun aslında hem korku hem endişe hemde şaşkınım şu an ama bı baktım teste beş dk icinde pembe çizgi hata hamile değilim diye kendimi guruba bile yazdirmadim ama hep sizi okuyordum bana farklı bı bayram oldu inşallah aynısı siz isteyen tüm anne adaylarına olsun birazcık belirtilen bahsediy hiç yumurtalama takip etmedim ve bu ay inanın sadece iki defa ilişki ama aşırı karnım ağrıdı ilk ilişkide bide akıntım var bı arkadaş akıntı demiş o doğru bide size tavsiyem kendimizi sikintiya strese sokmayın hemen olur isnanin bana salon çünkü ben umirsamdim bide ne de olsa olmaz diye rahatım ama oldu artık Allah'tan hayırlısını istiyorum sadece

Akıntınız hiç kesilmeden mi devam etti acaba?
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin maşallah hayırlı olsun

Nasıl yani başkasının yumurtasıyla önerdi başka memlekette misin? Ne zamandır istiyorsun? Az yumurtan kalması önemli değil sağlıklı 1 yumurta 1 sperm bebek için yeterli kuzum
Her ay 2 yumurtam gelişiyo canım ama yumurta deyerım iyi diyilmiş.17yaşımda 1 tüpüm alındı kist yuzunden ve 1 yıl kemoterapı gordum.1yıldır evlıyım.Hsg cekdtırfım ve tupum kapalı

Bni de yazın

Her ay 2 yumurtam gelişiyo canım ama yumurta deyerım iyi diyilmiş.17yaşımda 1 tüpüm alındı kist yuzunden ve 1 yıl kemoterapı gordum.1yıldır evlıyım.Hsg cekdtırfım ve tupum kapalı
Çok geçmiş olsun canım. Dedikleri gibi birkaç doktora daha git hangi şehirdesin

Öncelikle hepinize hayırlı bayramlar uğur getirsin Mayıs ayı hepimize inşallah inşallah ben dün gitim Dr bir daha klomen verdi 5 gün bu ikinci ay klomen kullanıyor olcm bu ayda olmsa sonra çatlama iğnesi vercekmis kızlar bu ay istesem sizce iğne verirmi bn bu ay o iğneden vurmak istiyorum

Canım oncelıkle gecmıs olsun,ikinci olarak kendını hayatın oluruna bırak lütfen,bazen şer sandıgımız şey hayır,hayır sandıgımız şey şer çıkabılıyor,daha oncede kemoterapı almıssın,saglıgın ve sen herseyden daha degerlısın lütfen bunu unutma ve üzülme,Allah korusun hastalıgın nükseder.Ben 33 yasındayım cocugum yok ve 7 yıldır evlıyım,ve inan hiçbirzaman üzülmedim,olursa olur olmazsa ne yapalım,doktorun soyledıgı bu karar cok önemli bir karar,çok ölçüp biçip öyle karar vermeni tavsiye ederim.Her daim yolun güzelliklerle dolu olsun

Teşekkür ederimBu konuda turkıyede onere bileceğınız bı doktor varmı canım?

Akıntınız hiç kesilmeden mi devam etti acaba?
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin maşallah hayırlı olsun
Akıntı bazen az ama hep vardı nerdeyse ve iki üç gündür daha çok var amin Allah razı olsun rabim size de nasip etsin en kısa zamanda inşallah

Teşekkür ederimBu konuda turkıyede onere bileceğınız bı doktor varmı canım?
Türkiyede yasak dıye bılıyorum donör olayı canım.tüp bebek ıcın ıstanbulda bülent tıraş kayseride mustafa taş ıyı doktorlar dıye bılıyorum.Fakat yumurtalara kemoterapı zarar verebılıyor,oyle bır durum olmus olabılır.Sen kendin bir tüp bebek sürecini deneyebılırsın doktorun uygun gorurse,onlar anlıyorlar yumurtanın kalıtesı genlerı vs.üzülme ama hersey olacagına varır.

Canım hayırlı olsunn sağlıkla gelişsinnn belirtilerinden bahseder misin nasıl bi akıntı buuu

Akıntı bazen az ama hep vardı nerdeyse ve iki üç gündür daha çok var amin Allah razı olsun rabim size de nasip etsin en kısa zamanda inşallah
Su gibi açık sarı renkli mi ? İç çamaşırımı değiştirmeme fırsat vermeden hemen akıyor benim kan testi verdim sonuçlar bayrama kaldı kaset test yapmaya cesaretim yok

Canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Eşinle senin Yaşınız kaç acaba? Ne güzel hiç beklemeden muradınıza kavuşmuşsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…