- 18 Haziran 2022
- 4.262
- 5.986
- 88
Asla umutsuzluga kapilma canım rabbim geciktiriyorsa guzellestiriyordurKızlar 16. Günde direkt kanama ile adet oldum ama çok ağrılı ve koyu renkli@defnew @mooncrown2001 @Yasmize bebibabuli ve etiketleyemediğim Kızlar ben bu ay deneme yapmayacam yarın genel cerraha randevu aldım göğsümdeki süt bezelerim için deneme yapacak arkadaşlara Allah yardım etsin inşallah herkes hamile kalır hamile olan arkadaşları da tebrik ederim, Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin cans16 canım bana kırmızı koy
Tıp dilindeki adı antiseptik solüsyon diye geçiyor eczaneye ya da aile hekime sor canım aile hekiminden rica edersen belki verirler biraz sanaEczanede satılıyomudur acaba ya yarın bi sorayım çok sağol canım
Valla inşallah öyle olurAsla umutsuzluga kapilma canım rabbim geciktiriyorsa guzellestiriyordur
Pcos olduğumdan bat günüm tam net değil ama geçen aya göre 3 gün geciktiKaç gün gecikti canım
Bende aynı durumdayım canımBende sancılar yüzünden her an adet oldum galiba diye lavaboya gidiyorum ama inşallah altı doludur ya
Teşekkür ederim2022 Aralıktan beri hamilelik planliyoruz doktor kendiliginden olur demisti gecen ay kimyasal gebelik yaşayınca bu ay kolmen verip 1 hafta sonra muayeneye çağırdı
Canım bence eşin sperm testini hemen versin özellikle benim de yumurtam kaliteliydi doktorlar hiçbir sıkıntı bulmuyordu bende iki kimyasal oldu eşim sperm testi verdi varikosel çıktı çift taraflı ameliyat oldu bu ay 3 ayı doldu gidip tekrar test vericek bayramdan sonraValla inşallah öyle olurkürtaj olalı 1 yıl oldu hala olmadı işin ilginç yanı kaliteli yumurtluyorum ilişki de oluyor tutmuyor hiç böyle olmamıştı . Bir yerde bir sıkıntı var herhalde bakalım araştıracam tekrar hsg ve spermiyogram yaptırtacam Haziran'da
Hmm inşallah ikimizde güzel haberler alırız canım bende pcos yok yumurtlama tarihimi bildiğim için pekde gecikme var bende diyemiyorum inşallah ateş tablom yaniltmaz beni adet gecikmesi önceden de çok uasayip adet olduğum dönemler oldu adet olana kadar sanıyordum adetim gelicek inşallah senin de geç dollenmedir kuzumBende aynı durumdayım canım
Hayırlısı olsun kuzum , inşallah tedavin güzel sonuçlanır ve aramıza dönersinKızlar 16. Günde direkt kanama ile adet oldum ama çok ağrılı ve koyu renkli@defnew @mooncrown2001 @Yasmize bebibabuli ve etiketleyemediğim Kızlar ben bu ay deneme yapmayacam yarın genel cerraha randevu aldım göğsümdeki süt bezelerim için deneme yapacak arkadaşlara Allah yardım etsin inşallah herkes hamile kalır hamile olan arkadaşları da tebrik ederim, Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin cans16 canım bana kırmızı koy
Canım biz daha önce 2 kez verdik bir sıkıntı çıkmadı 2 gebelik geçirdim hatta . En son 2022 Mayıs'ta kürtaj oldum . 2 ay kanamam durmadı kürtajdan sonra bir zarar mı verdiler yoksa diye düşünmeye başladım. Doktor da eşinden spermiyogram tekrar isteriz dedi .Canım bence eşin sperm testini hemen versin özellikle benim de yumurtam kaliteliydi doktorlar hiçbir sıkıntı bulmuyordu bende iki kimyasal oldu eşim sperm testi verdi varikosel çıktı çift taraflı ameliyat oldu bu ay 3 ayı doldu gidip tekrar test vericek bayramdan sonra
Anladım ben 25 yaşındayım hormonlarımda da bir problem yok belki o yüzden gerek görmemiş olabilir ama ultrason sonucumu gösterirken yine de bi soracağımCanım 1 yılıı geçince ve 35 yaş üstü olunca verdi doktorum. Reçetesiz satılıyor ancak doktor kontrolsüz kullanılması önerilmiyor. Kullanımdan sonra kiste çevirebiliyor. Doktorunun yumurta takibi yapması lazım onu kullanırken.
İnşallah canım Allah razı olsunHayırlısı olsun kuzum , inşallah tedavin güzel sonuçlanır ve aramıza dönersin
Benimki düşük değildi dekolmandı o yüzden yapacaklarını düşünüyorum. En erken 10 güne doktora gidebilirim onunda görüşüne göre hareket edeyim artık.Genetik laboratuvarda yapıyorlar canım beni kendi doktorum yönlendirdiği için direk kan aldılar ama sen kendi isteginle gidersen heralde oradaki doktolar görüşüp sonra verip vermicegine karar veriyorlarmış bir de en az iki düşük olması lazım denildi ama doktorun ilk düşükten sonra sana kağıt verir seni yönlendirin ve gerek kalmiyor
Evet kuzum, bırakma üst üste olunca şans daha da artiyormus , bakalım kaç yumurta büyüyecek pazartesi göreceğizÇok iyi canım yumurta sayısı hadi inşallah güzel sonuçlar alırsın. Benim ilk iğne deneyimimdi zaten şimdi ikinciye geceriz diye düşünüyorum
Anladım kuzum inşallah çözülmeyecek bir durum çıkmaz rabbim gönlünden geçeni hakkında hayırlı eyleyip nasip etsin inşallahCanım biz daha önce 2 kez verdik bir sıkıntı çıkmadı 2 gebelik geçirdim hatta . En son 2022 Mayıs'ta kürtaj oldum . 2 ay kanamam durmadı kürtajdan sonra bir zarar mı verdiler yoksa diye düşünmeye başladım. Doktor da eşinden spermiyogram tekrar isteriz dedi .
İnşallah kuzum, hepimize hayırlı evlatlar nasip olsun, kimsenin kucağı boş kalmasınİnşallah canım Allah razı olsunrabbim sana da tez vakitte gebelik nasip etsin geldiğimde hamilelik haberini verirsin inşallah
Kusurumu hoşgör canım bilmedigimden soruyorum dekolman ne oluyorBenimki düşük değildi dekolmandı o yüzden yapacaklarını düşünüyorum. En erken 10 güne doktora gidebilirim onunda görüşüne göre hareket edeyim artık.
Valla içime su serptin kuzum sagolasin , var olasınAynen öyle zaten sperm yıkama yapıldığı için o gelenler de içerde bikaç gün yaşar diye düşündüm o yüzden eşinin olmaması canını sıkmasın aşılama günü daha önemli
Plasenta dekolmanı yaşadım ben canım doğuma çok az kalmıştı. Plasenta ile rahim duvarı arasında kanama olmuş plasenta rahim duvarından ayrılmış. Bebeğime oksijen akışı kesildiği için kalbi durdu. Rabbim kimseye yaşatmasınKusurumu hoşgör canım bilmedigimden soruyorum dekolman ne oluyor
Canım ben ilk bir sene önce gittiğimde bir sene dene gel dedi. Hormon bile bakmadı. Eğer sende yeni başladıysan kontrollere vermek istemeyebilir hele ki maşallah gençsinAnladım ben 25 yaşındayım hormonlarımda da bir problem yok belki o yüzden gerek görmemiş olabilir ama ultrason sonucumu gösterirken yine de bi soracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?