Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Asla umutsuzluga kapilma canım rabbim geciktiriyorsa guzellestiriyordur

Asla umutsuzluga kapilma canım rabbim geciktiriyorsa guzellestiriyordur
Valla inşallah öyle olur kürtaj olalı 1 yıl oldu hala olmadı işin ilginç yanı kaliteli yumurtluyorum ilişki de oluyor tutmuyor hiç böyle olmamıştı . Bir yerde bir sıkıntı var herhalde bakalım araştıracam tekrar hsg ve spermiyogram yaptırtacam Haziran'da

Canım bence eşin sperm testini hemen versin özellikle benim de yumurtam kaliteliydi doktorlar hiçbir sıkıntı bulmuyordu bende iki kimyasal oldu eşim sperm testi verdi varikosel çıktı çift taraflı ameliyat oldu bu ay 3 ayı doldu gidip tekrar test vericek bayramdan sonra

Bende aynı durumdayım canım
Hmm inşallah ikimizde güzel haberler alırız canım bende pcos yok yumurtlama tarihimi bildiğim için pekde gecikme var bende diyemiyorum inşallah ateş tablom yaniltmaz beni adet gecikmesi önceden de çok uasayip adet olduğum dönemler oldu adet olana kadar sanıyordum adetim gelicek inşallah senin de geç dollenmedir kuzum

Hayırlısı olsun kuzum , inşallah tedavin güzel sonuçlanır ve aramıza dönersin

Canım biz daha önce 2 kez verdik bir sıkıntı çıkmadı 2 gebelik geçirdim hatta . En son 2022 Mayıs'ta kürtaj oldum . 2 ay kanamam durmadı kürtajdan sonra bir zarar mı verdiler yoksa diye düşünmeye başladım. Doktor da eşinden spermiyogram tekrar isteriz dedi .

Anladım ben 25 yaşındayım hormonlarımda da bir problem yok belki o yüzden gerek görmemiş olabilir ama ultrason sonucumu gösterirken yine de bi soracağım

Benimki düşük değildi dekolmandı o yüzden yapacaklarını düşünüyorum. En erken 10 güne doktora gidebilirim onunda görüşüne göre hareket edeyim artık.

Anladım kuzum inşallah çözülmeyecek bir durum çıkmaz rabbim gönlünden geçeni hakkında hayırlı eyleyip nasip etsin inşallah

Kusurumu hoşgör canım bilmedigimden soruyorum dekolman ne oluyor
Plasenta dekolmanı yaşadım ben canım doğuma çok az kalmıştı. Plasenta ile rahim duvarı arasında kanama olmuş plasenta rahim duvarından ayrılmış. Bebeğime oksijen akışı kesildiği için kalbi durdu. Rabbim kimseye yaşatmasın

Anladım ben 25 yaşındayım hormonlarımda da bir problem yok belki o yüzden gerek görmemiş olabilir ama ultrason sonucumu gösterirken yine de bi soracağım
Canım ben ilk bir sene önce gittiğimde bir sene dene gel dedi. Hormon bile bakmadı. Eğer sende yeni başladıysan kontrollere vermek istemeyebilir hele ki maşallah gençsin sen yine de içinde kalmasın sor tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…